Stará Vajnorská zažíva nákupný ošiaľ bazénov

Compass Ceramic Pools, originálny showroom bazénov, prináša exkluzívny posezónny výpredaj. Iba v Bratislave na Starej Vajnorskej.

Compass Ceramic Pools, originálny showroom bazénov, prináša exkluzívny posezónny výpredaj. Iba v Bratislave na Starej Vajnorskej.

Šťastie praje pripraveným. Ak si do konca novembra 2014 objednáte teleso bazéna v akciových cenách spoločnosti Compass Ceramic Pools, získate nielen čas na strategickú prípravu a plánovanie okolia vášho nového bazéna, ale aj výrazne lepšiu cenu.

Prečo keramický bazén Compass Ceramic Pools?

Spoločnosť Compass Ceramic Pools má vo svojom portfóliu 28 modelov keramických bazénov. Sila a potenciál bazénov Compass je v prvom rade, pokiaľ ide o zákazníka, v ich dizajne vďaka farebným prevedeniam. Ak ste zvyknutí na tradičné odtiene bazénov – biele, modré či svetlohnedé, pripravte sa na prekvapenie. Compass Ceramic Pools pridal 3D efekt - trblietavé farby, ktoré zvýrazňujú farbu vody. Farbu bazéna si nevyberá zákazník podľa jeho stien, ale podľa typu pláže, na ktorej by sa chcel nachádzať. Compass Ceramic Pools má k dispozícii rôzne druhy pobreží z celého sveta, kde štruktúra a farba bazéna pripomína farbu vody v danej lokalite. Čiže, ak niekto preferuje tropický Maurícius, tak si vyberie takýto odtieň, ak je pre niekoho srdcovou záležitosťou Čierne more či Chorvátsko, siahne po inej alternatíve.

Dôležité fakty o Compass Ceramic Pools

- slovenská spoločnosť so slovenskou produkciou
- ročne vyrobených takmer 1 500 bazénov pre 29 krajín
- unikátny samočistiaci bazénový systém Vantage
- doživotná záruka
- 3D farby
- 29 originálnych modelov bazénov
- IQ smartphone aplikácia na ovládanie bazéna

Dohodnutú cenu máte garantovanú aj pri odbere bazéna v roku 2015, stačí uhradiť 30 % z ceny telesa bazénu. Bazén vám bude záväzne zarezervovaný a uskladnený, až do doby vášho vyzdvihnutia. Nechceme vás naháňať, ale ponuka platí do vyčerpania zásob a iba v showroome Compass Ceramic Pools na Starej Vajnorskej 90, Bratislava.

Viac na www.compasspools.eu alebo si stiahnite našu iPad aplikáciu priamo na našej stránke a vyberte si váš ideálny rodinný darček.
compass-ceramic-pools02smesk490-px-sirka-foto-do-textu-r756_res.jpg

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovenský realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.