Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Stará Vajnorská zažíva nákupný ošiaľ bazénov

Compass Ceramic Pools, originálny showroom bazénov, prináša exkluzívny posezónny výpredaj. Iba v Bratislave na Starej Vajnorskej.

Compass Ceramic Pools, originálny showroom bazénov, prináša exkluzívny posezónny výpredaj. Iba v Bratislave na Starej Vajnorskej.

Šťastie praje pripraveným. Ak si do konca novembra 2014 objednáte teleso bazéna v akciových cenách spoločnosti Compass Ceramic Pools, získate nielen čas na strategickú prípravu a plánovanie okolia vášho nového bazéna, ale aj výrazne lepšiu cenu.

Prečo keramický bazén Compass Ceramic Pools?

Spoločnosť Compass Ceramic Pools má vo svojom portfóliu 28 modelov keramických bazénov. Sila a potenciál bazénov Compass je v prvom rade, pokiaľ ide o zákazníka, v ich dizajne vďaka farebným prevedeniam. Ak ste zvyknutí na tradičné odtiene bazénov – biele, modré či svetlohnedé, pripravte sa na prekvapenie. Compass Ceramic Pools pridal 3D efekt - trblietavé farby, ktoré zvýrazňujú farbu vody. Farbu bazéna si nevyberá zákazník podľa jeho stien, ale podľa typu pláže, na ktorej by sa chcel nachádzať. Compass Ceramic Pools má k dispozícii rôzne druhy pobreží z celého sveta, kde štruktúra a farba bazéna pripomína farbu vody v danej lokalite. Čiže, ak niekto preferuje tropický Maurícius, tak si vyberie takýto odtieň, ak je pre niekoho srdcovou záležitosťou Čierne more či Chorvátsko, siahne po inej alternatíve.

Dôležité fakty o Compass Ceramic Pools

- slovenská spoločnosť so slovenskou produkciou
- ročne vyrobených takmer 1 500 bazénov pre 29 krajín
- unikátny samočistiaci bazénový systém Vantage
- doživotná záruka
- 3D farby
- 29 originálnych modelov bazénov
- IQ smartphone aplikácia na ovládanie bazéna

Dohodnutú cenu máte garantovanú aj pri odbere bazéna v roku 2015, stačí uhradiť 30 % z ceny telesa bazénu. Bazén vám bude záväzne zarezervovaný a uskladnený, až do doby vášho vyzdvihnutia. Nechceme vás naháňať, ale ponuka platí do vyčerpania zásob a iba v showroome Compass Ceramic Pools na Starej Vajnorskej 90, Bratislava.

Viac na www.compasspools.eu alebo si stiahnite našu iPad aplikáciu priamo na našej stránke a vyberte si váš ideálny rodinný darček.
compass-ceramic-pools02smesk490-px-sirka-foto-do-textu-r756_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line