Sobota, 25. jún, 2022 | Meniny má Tadeáš

Riady a príbory ZEPTER sú najkvalitnejšie na Slovensku!

Taký je výsledok prieskumu švajčiarskej spoločnosti ICERTIAS.

BRATISLAVA 5. novembra - Spoločnosť ZEPTER SLOVAKIA, spol. s r.o., získala prestížne ocenenie, zlatú medailu QUDAL v kategórii "Potreby pre domácnosť – Riady a príbory". To potvrdilo jej pozíciu lídra v segmente Potrieb pre domácnosť. Výrobky, ktoré ponúka, majú vysokú kvalitu a navyše podporujú zdravý životný štýl.

Kvalita a spokojnosť slovenských spotrebiteľov s riadom a príbormi ZEPTER bola preverená v projekte QUality meDAL švajčiarskej organizácie ICERTIAS – International Certification Association GmbH. Projekt QUDAL skúma a oceňuje subjekty (produkty, služby, médiá, verejné osoby, kultúru a šport atď.), ktoré podľa názoru občanov, t. j. samotných spotrebiteľov, ponúkajú na danom území najvyššiu úroveň kvality.

Cieľom projektu QUDAL je upozorniť verejnosť na dôležitosť kvality pri každodennom výbere,  na právo občanov na produkty najvyššej kvality, ako aj uľahčiť a zjednodušiť spotrebiteľom spôsob vyhľadávania produktov a služieb tej najvyššej kvality.

Je dôležité spomenúť, že prieskum QUDAL nemeria podiel na trhu ani silu značky, ale výhradne iba skúsenosť, spokojnosť s kvalitou služby a ponuku trhu tak, ako ich vnímajú opýtaní.

"Prieskum QUDAL – QUality meDAL a projekt na udelenie ocenení dávajú spotrebiteľom jasne najavo, že sú to iba oni, kto rozhoduje o poskytovateľovi skutočne najlepšej kvality
na trhu."

zepterocenenie400-r268_res.jpgAko zdôrazňuje organizácia ICERTIAS, prieskum QUDAL – QUality meDAL si kladie za cieľ spopulárniť kvalitu a jej význam. Organizácia ICERTIAS podotýka, že prostredníctvom projektu chce spotrebiteľov upozorniť na skutočnosť, že má plné právo žiť lepšie a za svoje peniaze požadovať vyššiu kvalitu na trhu. "Právo na kvalitu a kvalitnejší život je mimoriadne dôležité dnes, v období veľmi náročnej ekonomickej situácie," uzatvára ICERTIAS.

Ciaran S. Kelly, generálny riaditeľ Zepter Slovakia dodáva: "Sme veľmi hrdí, že výrobky Zepter získali prestížne ocenenie QUDAL. Teší nás, že nám ho udelili sami spotrebitelia. Toto ocenenie by malo pomôcť predovšetkým slovenským občanom v okamihu, keď si vyberajú produkt. Verím, že medaila QUDAL bude pre našich zákazníkov a obchodných konzultantov uistením o výnimočnej kvalite výrobkov Zepter."

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24 h

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH