Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

V Martine bude burza informácii pre voľbu povolania

Burza bude v utorok a stredu 2. až 3. decembra v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore.

MARTIN.  Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Martin a Centrum pedagogicko psychologického poradenstva a prevencie Martin organizujú 13. ročník  profesijnej prezentačnej výstavy stredných škôl a zamestnávateľov pod názvom Burza informácií pre voľbu povolania.

Podujatie je prednostne určené žiakom končiacich ročníkov základných škôl, ich rodičom, pedagógom, výchovným poradcom, záujemcom o nadstavbové a pomaturitné štúdium na stredných školách, uchádzačom i záujemcom o zamestnanie, ktorí majú záujem zvýšiť si svoju kvalifikáciu a ďalšej širokej verejnosti. Návštevníci majú možnosť získať informácie o študijných a učebných odboroch, podmienkach a kritériách prijímacieho konania ako aj  o mimoškolských aktivitách na jednotlivých školách.

Burzu bude v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore a otvoria v utorok 2. decembra o 9. h, v ten deň potrvá do 16. h, v stredu 3. decembra ju zatvoria už o 15. h.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.