Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

V Martine bude burza informácii pre voľbu povolania

Burza bude v utorok a stredu 2. až 3. decembra v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore.

MARTIN.  Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Martin a Centrum pedagogicko psychologického poradenstva a prevencie Martin organizujú 13. ročník  profesijnej prezentačnej výstavy stredných škôl a zamestnávateľov pod názvom Burza informácií pre voľbu povolania.

Podujatie je prednostne určené žiakom končiacich ročníkov základných škôl, ich rodičom, pedagógom, výchovným poradcom, záujemcom o nadstavbové a pomaturitné štúdium na stredných školách, uchádzačom i záujemcom o zamestnanie, ktorí majú záujem zvýšiť si svoju kvalifikáciu a ďalšej širokej verejnosti. Návštevníci majú možnosť získať informácie o študijných a učebných odboroch, podmienkach a kritériách prijímacieho konania ako aj  o mimoškolských aktivitách na jednotlivých školách.

Burzu bude v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore a otvoria v utorok 2. decembra o 9. h, v ten deň potrvá do 16. h, v stredu 3. decembra ju zatvoria už o 15. h.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.