Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

V Martine bude burza informácii pre voľbu povolania

Burza bude v utorok a stredu 2. až 3. decembra v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore.

MARTIN.  Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Martin a Centrum pedagogicko psychologického poradenstva a prevencie Martin organizujú 13. ročník  profesijnej prezentačnej výstavy stredných škôl a zamestnávateľov pod názvom Burza informácií pre voľbu povolania.

Podujatie je prednostne určené žiakom končiacich ročníkov základných škôl, ich rodičom, pedagógom, výchovným poradcom, záujemcom o nadstavbové a pomaturitné štúdium na stredných školách, uchádzačom i záujemcom o zamestnanie, ktorí majú záujem zvýšiť si svoju kvalifikáciu a ďalšej širokej verejnosti. Návštevníci majú možnosť získať informácie o študijných a učebných odboroch, podmienkach a kritériách prijímacieho konania ako aj  o mimoškolských aktivitách na jednotlivých školách.

Burzu bude v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore a otvoria v utorok 2. decembra o 9. h, v ten deň potrvá do 16. h, v stredu 3. decembra ju zatvoria už o 15. h.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odstrániť pesticídy trvá 15 až 20 minút.

Teraz

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

2 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

11 h