V Martine bude burza informácii pre voľbu povolania

Burza bude v utorok a stredu 2. až 3. decembra v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore.

MARTIN.  Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Martin a Centrum pedagogicko psychologického poradenstva a prevencie Martin organizujú 13. ročník  profesijnej prezentačnej výstavy stredných škôl a zamestnávateľov pod názvom Burza informácií pre voľbu povolania.

Podujatie je prednostne určené žiakom končiacich ročníkov základných škôl, ich rodičom, pedagógom, výchovným poradcom, záujemcom o nadstavbové a pomaturitné štúdium na stredných školách, uchádzačom i záujemcom o zamestnanie, ktorí majú záujem zvýšiť si svoju kvalifikáciu a ďalšej širokej verejnosti. Návštevníci majú možnosť získať informácie o študijných a učebných odboroch, podmienkach a kritériách prijímacieho konania ako aj  o mimoškolských aktivitách na jednotlivých školách.

Burzu bude v priestoroch sídla Slovenskej národnej knižnice na martinskej Hostihore a otvoria v utorok 2. decembra o 9. h, v ten deň potrvá do 16. h, v stredu 3. decembra ju zatvoria už o 15. h.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.