Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Tieto Vianoce ušetríte desiatky až stovky eur

Blížiace sa vianočné sviatky prinášajú so sebou jedinečnú príležitosť na výraznú úsporu peňazí.

Blížiace sa vianočné sviatky prinášajú so sebou nielen sviatočnú atmosféru, ale aj jedinečnú príležitosť na výraznú úsporu peňazí.

Odkladali ste kúpu nového auta? Alebo už mesiace túžite po šikovnom pomocníkovi do domácnosti? Koniec roka je ideálnym obdobím na realizáciu menších aj väčších rodinných investícií. Štandardne práve pred Vianocami prichádzajú banky s najzaujímavejšími ponukami na financovanie. Ani tento rok nie je výnimkou.

Spomedzi širokej ponuky akciových úverov nás najviac zaujalo riešenie od Tatra banky. Stačí, ak si vezmete bezúčelový úver do Vianoc a banka za vás zaplatí prvú splátku. Peniaze z úveru môžete použiť na čokoľvek – od spomínanej kúpy auta a domácich spotrebičov až po rekonštrukciu bývania.

Výška mesačnej splátky, ktorú teraz Tatra banka zaplatí za vás:

výška úveru

(eur)

ušetríte pri 3-ročnej splatnosti (eur)

ušetríte pri 5-ročnej splatnosti (eur)

ušetríte pri 7-ročnej splatnosti (eur)

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete ušetriť

Reprezentatívny príklad: Pri úvere 10 000 EUR, s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % ročne, s dobou splácania 84 mesačných anuitných splátok (prvú zaplatí Tatra banka) a s jednorazovým poplatkom za úver vo výške 200 EUR predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 10,64 % pri mesačnej splátke úveru 166,21 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 13 995,43 EUR.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.