Tieto Vianoce ušetríte desiatky až stovky eur

Blížiace sa vianočné sviatky prinášajú so sebou jedinečnú príležitosť na výraznú úsporu peňazí.

Blížiace sa vianočné sviatky prinášajú so sebou nielen sviatočnú atmosféru, ale aj jedinečnú príležitosť na výraznú úsporu peňazí.

Odkladali ste kúpu nového auta? Alebo už mesiace túžite po šikovnom pomocníkovi do domácnosti? Koniec roka je ideálnym obdobím na realizáciu menších aj väčších rodinných investícií. Štandardne práve pred Vianocami prichádzajú banky s najzaujímavejšími ponukami na financovanie. Ani tento rok nie je výnimkou.

Spomedzi širokej ponuky akciových úverov nás najviac zaujalo riešenie od Tatra banky. Stačí, ak si vezmete bezúčelový úver do Vianoc a banka za vás zaplatí prvú splátku. Peniaze z úveru môžete použiť na čokoľvek – od spomínanej kúpy auta a domácich spotrebičov až po rekonštrukciu bývania.

Výška mesačnej splátky, ktorú teraz Tatra banka zaplatí za vás:

výška úveru

(eur)

ušetríte pri 3-ročnej splatnosti (eur)

ušetríte pri 5-ročnej splatnosti (eur)

ušetríte pri 7-ročnej splatnosti (eur)

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete ušetriť

Reprezentatívny príklad: Pri úvere 10 000 EUR, s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % ročne, s dobou splácania 84 mesačných anuitných splátok (prvú zaplatí Tatra banka) a s jednorazovým poplatkom za úver vo výške 200 EUR predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 10,64 % pri mesačnej splátke úveru 166,21 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje 13 995,43 EUR.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.