Zima môže byť plná prekvapení! Darčeky ešte aj po Vianociach

Ako by sa vám páčil darček v podobe lyžovačky v Alpách? Alebo radšej wellness pobyt v Bešeňovej? Potešila by vás viac celoročná karta do fitnesscentra, či dávate prednosť vecným darom?

Ako by sa vám páčil darček v podobe lyžovačky v Alpách? Alebo radšej wellness pobyt v Bešeňovej? Potešila by vás viac celoročná karta do fitnescentra, či by ste skôr uvítali vecné dary a hodil by sa napríklad nový televízor? Tieto darčeky vôbec nie sú nedosiahnuteľné.

Darčeky  máme všetci radi  a pod vianočným stromčekom poteší od blízkeho človeka akákoľvek maličkosť. Ale vybrať tú pravú nie je už také jednoduché. Podľa rebríčkov „top darčekov“, ktoré sa pravidelne po Vianociach zverejňujú, je jasné, že ponožky a papuče to nebudú. Chce to trochu invencie a vcítenia sa do záujmov blízkeho človeka. Pokiaľ váhate vo výbere, či už krásneho šperku, trendového oblečenia, alebo elektroniky a iných tipov,  túto dilemu hravo vyriešite kúpou darčekovej poukážky vo vami zvolenej hodnote. Práve takúto možnosť ponúka Polus City Center. Jednoducho zakúpite darčekové poukážky a obdarovaný si už ľahko vyberie darčeky podľa svojho uváženia.   Originálne  poukážky sú platné  v cca 100 prevádzkach v Poluse . Zakúpiť sa dajú kedykoľvek, priamo na informačnom pulte nákupného centra, v kombináciách 20 alebo 30 Eur,  v akomkoľvek zvolenom počte.

A v Poluse  s obdarovávaním nekončia ani po Vianociach. Vždy dopriali svojim verným zákazníkom  niečo viac a tento rok to nebude inak. Viacerým zákazníkom urobia radosť vo forme skvelých  cien, ako sú práve lyžiarsky zájazd do Álp, niekoľko  pobytov  v Bešeňovej,  celoročné členstvo do fitnesscentra, či skvelé nové televízory a športové oblečenie.

„Polus City Center sa neustále snaží zlepšovať, rozširovať svoje služby a prinášať svojím zákazníkom okrem prijemných nákupov aj radosť. Sme radi že môžeme priniesť aj takouto formou vianočné potešenie.  “ uviedla Andrea Kováčiková, marketingová manažérka Polusu.vizuzal-vianoce-sutaz-r887_res.jpg

A ako  môžete jednu z cien získať aj vy?  Stačí ak nakúpite v Polus City Center v termíne od decembra až do konca februára v minimálnej hodnote 50€  a niektorá z atraktívnych výhier môže byť práve vaša.

Viac informácií  nájdete na:  www.polus.sk   alebo www.facebook.com/poluscitycenter

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.