Bojujete s vírusom? Toto funguje!

Ste už otrávení z kýchania, smrkania a kašľa? Vyskúšali ste už všetko „zaručené“, no ani po dvoch dňoch nemáte pocit, že by vám bolo lepšie?

Ste už otrávení z kýchania, smrkania a kašľa? Vyskúšali ste už všetko „zaručené“, no ani po dvoch dňoch nemáte pocit, že by vám bolo lepšie?

Aj jeseň a zima sú pre ľudí, ktorí sú radi aktívni, krásne obdobia. Jediné, čo im môže prekaziť radosť z aktivity, je choroba. Práve tieto ročné obdobia sú totiž často aj časom, kedy môžeme najčastejšie ochorieť na prechladnutie či chrípku.

Kýchanie, smrkanie, kašeľ a škriabanie v hrdle nás môžu otravovať aj niekoľko dní. V snahe byť čo najskôr fit sme schopní vyskúšať všetky „osvedčené“ recepty. Známi sa predháňajú v radách, ktoré nás zaručene postavia na nohy.  Prečo to ale nepomáha?

Efektívna liečba

Často totiž iba potláčame symptómy a neliečime sa efektívne. Problém je totiž v tom, že sa nielečime tam, kde by sme sa mali. Veľa ľudí si mylne myslí, že prechladnutie začína v ústach – vdychnutím vírusov, či kontaktom úst so špinavými prstami. Vstupnou bránou pre vírusy prechladnutia je ale nos, preto sa pri efektívnej liečbe treba zamerať práve na toto miesto.

Vedci práve s týmto zámerom vyvinuli nosový sprej Mucoviral.  Účinne bojuje s príčinou prechladnutia, čo potvrdili aj klinické štúdie. Dokáže zlikvidovať až 92 percent vírusov.  A bojuje s nimi priamo v nose, teda v mieste, ktorým vírusy do nášho tela vstupujú najviac.

Keď príroda účinkuje tam, kde to treba

mucoviral

Tento jedinečný prírodný produkt s obsahom výťažku z červenej morskej riasy funguje tak, že na nosovej sliznici vytvára bariéru a tak účinne bráni prieniku vírusov do organizmu a zmierňuje príznaky akými sú napríklad nádcha, kýchanie, škriabanie v hrdle, či celková slabosť tela. Mucoviral nepotláča iba príznaky, ale bojuje priamo s príčinou ochorenia.  Napomáha teda liečbe prechlandutia efektívne a vďaka prírodnému zloženiu aj šetrne.

Ďalšou výhodou Mucoviralu je to, že zvlhčuje nosovú sliznicu. Výborne teda poslúži aj keď veľa času trávime v prekúrenej kancelárii a trápi nás bolestivý suchý nos. Pre svoje prírodné zloženie sa môže používať aj dlhodobo.

Ak aj vy patríte k tým, ktorí sa neradi nudia, majú stále plný diár a pritom si nájdu vždy čas aj na šport, priateľov a rodinu, určite myslite aj na prevenciu. Vyvážená strava bohatá na vitamíny, dostatok pohybu a spánku sú základom našej imunity. Ak vás ale aj napriek tomu, že žijete zdravo,  prekvapí nepríjemné prechladnutie, nezabúdajte, že efektívne riešenie existuje. S Mucoviralom totiž zvládnete chorobu oveľa lepšie.

Viac informácií nájdete TU

Mucoviral® sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.

Zdroj: www.zdravie.sk

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.