Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Bojujete s vírusom? Toto funguje!

Ste už otrávení z kýchania, smrkania a kašľa? Vyskúšali ste už všetko „zaručené“, no ani po dvoch dňoch nemáte pocit, že by vám bolo lepšie?

Ste už otrávení z kýchania, smrkania a kašľa? Vyskúšali ste už všetko „zaručené“, no ani po dvoch dňoch nemáte pocit, že by vám bolo lepšie?

Aj jeseň a zima sú pre ľudí, ktorí sú radi aktívni, krásne obdobia. Jediné, čo im môže prekaziť radosť z aktivity, je choroba. Práve tieto ročné obdobia sú totiž často aj časom, kedy môžeme najčastejšie ochorieť na prechladnutie či chrípku.

Kýchanie, smrkanie, kašeľ a škriabanie v hrdle nás môžu otravovať aj niekoľko dní. V snahe byť čo najskôr fit sme schopní vyskúšať všetky „osvedčené“ recepty. Známi sa predháňajú v radách, ktoré nás zaručene postavia na nohy.  Prečo to ale nepomáha?

Efektívna liečba

Často totiž iba potláčame symptómy a neliečime sa efektívne. Problém je totiž v tom, že sa nielečime tam, kde by sme sa mali. Veľa ľudí si mylne myslí, že prechladnutie začína v ústach – vdychnutím vírusov, či kontaktom úst so špinavými prstami. Vstupnou bránou pre vírusy prechladnutia je ale nos, preto sa pri efektívnej liečbe treba zamerať práve na toto miesto.

Vedci práve s týmto zámerom vyvinuli nosový sprej Mucoviral.  Účinne bojuje s príčinou prechladnutia, čo potvrdili aj klinické štúdie. Dokáže zlikvidovať až 92 percent vírusov.  A bojuje s nimi priamo v nose, teda v mieste, ktorým vírusy do nášho tela vstupujú najviac.

Keď príroda účinkuje tam, kde to treba

mucoviral

Tento jedinečný prírodný produkt s obsahom výťažku z červenej morskej riasy funguje tak, že na nosovej sliznici vytvára bariéru a tak účinne bráni prieniku vírusov do organizmu a zmierňuje príznaky akými sú napríklad nádcha, kýchanie, škriabanie v hrdle, či celková slabosť tela. Mucoviral nepotláča iba príznaky, ale bojuje priamo s príčinou ochorenia.  Napomáha teda liečbe prechlandutia efektívne a vďaka prírodnému zloženiu aj šetrne.

Ďalšou výhodou Mucoviralu je to, že zvlhčuje nosovú sliznicu. Výborne teda poslúži aj keď veľa času trávime v prekúrenej kancelárii a trápi nás bolestivý suchý nos. Pre svoje prírodné zloženie sa môže používať aj dlhodobo.

Ak aj vy patríte k tým, ktorí sa neradi nudia, majú stále plný diár a pritom si nájdu vždy čas aj na šport, priateľov a rodinu, určite myslite aj na prevenciu. Vyvážená strava bohatá na vitamíny, dostatok pohybu a spánku sú základom našej imunity. Ak vás ale aj napriek tomu, že žijete zdravo,  prekvapí nepríjemné prechladnutie, nezabúdajte, že efektívne riešenie existuje. S Mucoviralom totiž zvládnete chorobu oveľa lepšie.

Viac informácií nájdete TU

Mucoviral® sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.

Zdroj: www.zdravie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line