ČSOB Poisťovňa je opäť Poisťovňou roka na Slovensku

Nie sú v tom žiadne magické triky, iba poctivá práca a snaha ponúkať ľuďom tie najlepšie produkty

Nie sú v tom žiadne magické triky, iba poctivá práca a snaha ponúkať ľuďom tie najlepšie produkty a servis pre zabezpečenie ich potrieb. To je recept úspechu pre ČSOB Poisťovňu, ktorá si už druhý rok po sebe vyslúžila od slovenského ekonomického týždenníka TREND titul Poisťovňa roka na Slovensku.

V roku 2014 rástla ČSOB Poisťovňa rýchlejšie ako trh. Jej úspechy stoja na pevných základoch - na sile a solventnosti spoločnosti, férových cenách produktov či profesionálnej distribúcii, aj vďaka posilňovaniu spolupráce s vybranými agentmi.

Luca Coolsa, generálneho riaditeľa ČSOB Poisťovne teší, že po zisku titulu Poisťovňa roka na Slovensku v roku 2013 sa ČSOB Poisťovni v tomto roku podarilo toto ocenenie obhájiť. Snažíme sa klientom ponúkať tie najlepšie produkty a servis v spolupráci s našimi spolupracovníkmi a byť výkonní, ako sa len dá. Na kvalite pracujeme roky a ocenenia z posledných troch rokov (v roku 2012 sme boli na tretej priečke) nám ukazujú, že sme na správnej ceste, z ktorej nebudeme chcieť vybočiť“, hodnotí zisk ocenenia jej generálny riaditeľ. Zároveň však dodáva, že významný podiel na ocenení má i výborná spolupráca so spoločnosťami patriacimi do ČSOB Finančnej skupiny, a to ČSOB Bankou, ČSOB Leasingom či ČSOB Stavebnou sporiteľňou.

Viacero úspechov záleží v súčasnosti aj na tom, ako spoločnosť dokáže držať krok s modernými technológiami, ktoré ľuďom uľahčujú život a ich každodenné procesy. „Aj pre nás je prioritou napredovať v tejto oblasti, a to tak, aby sa naši zákazníci s nami mohli spojiť prostredníctvom akéhokoľvek online zariadenia. Príkladom je naša webstránka www.csob.sk, ako aj aplikácia ČSOB SmartBanking, ktorej súčasťou je napríklad aj Cestovný asistent, ktorý v prípade poistnej udalosti poskytne cenné rady a odporučí asistenčnú službu bez nutného pripojenia na internet“, uzatvára Luc Cools, generálny riaditeľ ČSOB Poisťovne, Poisťovne roka 2014 na Slovensku.

ČSOB Poisťovňa je už dvojnásobným držiteľom ocenenia Poisťovňa roka na Slovensku (rok 2014 a 2013) na základe hodnotenia TREND TOP. Viac informácii o ČSOB Poisťovni nájdete na: www.csob.sk.

cob-14-144-obrazky-k-pr-clankom-490x370-r181_res.jpg

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.