Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Nezmeškajte najvýhodnejšie nákupy v roku

Využite januárovú ponuku obchodníkov a potešte seba i svojich blízkych.

Naskytla sa vám príležitosť na výhodnú kúpu, ale chýbali vám na účte finančné prostriedky? Máme pre vás dobrú správu. Tatra banka predĺžila akciu na spotrebné úvery a prvú splátku aj naďalej zaplatí za vás. To po čom túžite, si tak môžete dopriať stále výhodne.

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete ušetriť

Spotrebný úver je ideálnym riešením na:

• kúpu auta
  • financovanie dovolenky
  • vylepšenie domácnosti

O úver môžete požiadať v ktorejkoľvek pobočke.  Celý proces vybavenia pritom dokáže až neuveriteľne zjednodušiť návšteva webovej stránky banky. Pri informáciách o produkte sa vám zobrazí prehľadný formulár, do ktorého uvediete svoje telefónne číslo. Vo veľmi krátkom čase vás budú kontaktovať pracovníci Tatra banky, aby vám poskytli viac informácií a našli pre vás najvhodnejšie riešenie.

Chcem, aby ma Tatra banka kontaktovala

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.