Nezmeškajte najvýhodnejšie nákupy v roku

Využite januárovú ponuku obchodníkov a potešte seba i svojich blízkych.

Naskytla sa vám príležitosť na výhodnú kúpu, ale chýbali vám na účte finančné prostriedky? Máme pre vás dobrú správu. Tatra banka predĺžila akciu na spotrebné úvery a prvú splátku aj naďalej zaplatí za vás. To po čom túžite, si tak môžete dopriať stále výhodne.

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete ušetriť

Spotrebný úver je ideálnym riešením na:

• kúpu auta
  • financovanie dovolenky
  • vylepšenie domácnosti

O úver môžete požiadať v ktorejkoľvek pobočke.  Celý proces vybavenia pritom dokáže až neuveriteľne zjednodušiť návšteva webovej stránky banky. Pri informáciách o produkte sa vám zobrazí prehľadný formulár, do ktorého uvediete svoje telefónne číslo. Vo veľmi krátkom čase vás budú kontaktovať pracovníci Tatra banky, aby vám poskytli viac informácií a našli pre vás najvhodnejšie riešenie.

Chcem, aby ma Tatra banka kontaktovala

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.