Nové akciové ceny Žltého Expresu aj parkovanie ZADARMO

Spoločnosť TURANCAR zaviedla od 2.2.2015 nové akciové ceny cestovného na trase Nitra – Bratislava a späť. Svojim klientom ponúka hneď niekoľko nových možností.

Spoločnosť TURANCAR zaviedla od 2.2.2015 nové akciové ceny cestovného na trase Nitra – Bratislava a späť. Svojim klientom ponúka hneď niekoľko nových možností. Z Nitry do hlavného mesta a opačne sa dostanete za 4 € (cena jednosmerného lístka), v prípade zľavneného cestovného lístka vás jeden smer vyjde len 2 €.

nrturancarbus-r642_res.jpg

Zároveň majú cestujúci možnosť zakúpiť si spiatočný otvorený cestovný lístok za sumu 5 €, ktorý je platný 3 kalendárne dni (vrátane dňa predaja), v prípade zľavneného cestovného je cena za takýto lístok 3,60 € (študenti, seniori).

Pre všetkých cestujúcich, ktorí túto linku využívajú častejšie, je najvýhodnejšou možnosťou zakúpenie si týždenného cestovného lístka, ktorý platí až 10 kalendárnych dní (vrátane dňa predaja) a dostupný je za cenu 20 € !

nrturancarcp-r189_res.jpg

Keďže Autobusová stanica v Nitre momentálne prechádza rekonštrukciou, došlo k obmedzeniu parkovacích miest. Preto sa spoločnosť TURANCAR rozhodla ponúknuť možnosť využitia parkovacích miest v tesnej blízkosti Autobusovej stanice na Železničiarskej 13. Pre klientov, cestujúcich Žltým Expresom, je parkovné k dispozícii ZADARMO po preukázaní sa platným cestovným lístkom pri opustení parkoviska. Pre ostatných je parkovné v cene 3 €/deň, 10 €/týždeň, resp. 25 €/mesiac.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé