Nové akciové ceny Žltého Expresu aj parkovanie ZADARMO

Spoločnosť TURANCAR zaviedla od 2.2.2015 nové akciové ceny cestovného na trase Nitra – Bratislava a späť. Svojim klientom ponúka hneď niekoľko nových možností.

Spoločnosť TURANCAR zaviedla od 2.2.2015 nové akciové ceny cestovného na trase Nitra – Bratislava a späť. Svojim klientom ponúka hneď niekoľko nových možností. Z Nitry do hlavného mesta a opačne sa dostanete za 4 € (cena jednosmerného lístka), v prípade zľavneného cestovného lístka vás jeden smer vyjde len 2 €.

nrturancarbus-r642_res.jpg

Zároveň majú cestujúci možnosť zakúpiť si spiatočný otvorený cestovný lístok za sumu 5 €, ktorý je platný 3 kalendárne dni (vrátane dňa predaja), v prípade zľavneného cestovného je cena za takýto lístok 3,60 € (študenti, seniori).

Pre všetkých cestujúcich, ktorí túto linku využívajú častejšie, je najvýhodnejšou možnosťou zakúpenie si týždenného cestovného lístka, ktorý platí až 10 kalendárnych dní (vrátane dňa predaja) a dostupný je za cenu 20 € !

nrturancarcp-r189_res.jpg

Keďže Autobusová stanica v Nitre momentálne prechádza rekonštrukciou, došlo k obmedzeniu parkovacích miest. Preto sa spoločnosť TURANCAR rozhodla ponúknuť možnosť využitia parkovacích miest v tesnej blízkosti Autobusovej stanice na Železničiarskej 13. Pre klientov, cestujúcich Žltým Expresom, je parkovné k dispozícii ZADARMO po preukázaní sa platným cestovným lístkom pri opustení parkoviska. Pre ostatných je parkovné v cene 3 €/deň, 10 €/týždeň, resp. 25 €/mesiac.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.