Nové akciové ceny Žltého Expresu aj parkovanie ZADARMO

Spoločnosť TURANCAR zaviedla od 2.2.2015 nové akciové ceny cestovného na trase Nitra – Bratislava a späť. Svojim klientom ponúka hneď niekoľko nových možností.

Spoločnosť TURANCAR zaviedla od 2.2.2015 nové akciové ceny cestovného na trase Nitra – Bratislava a späť. Svojim klientom ponúka hneď niekoľko nových možností. Z Nitry do hlavného mesta a opačne sa dostanete za 4 € (cena jednosmerného lístka), v prípade zľavneného cestovného lístka vás jeden smer vyjde len 2 €.

nrturancarbus-r642_res.jpg

Zároveň majú cestujúci možnosť zakúpiť si spiatočný otvorený cestovný lístok za sumu 5 €, ktorý je platný 3 kalendárne dni (vrátane dňa predaja), v prípade zľavneného cestovného je cena za takýto lístok 3,60 € (študenti, seniori).

Pre všetkých cestujúcich, ktorí túto linku využívajú častejšie, je najvýhodnejšou možnosťou zakúpenie si týždenného cestovného lístka, ktorý platí až 10 kalendárnych dní (vrátane dňa predaja) a dostupný je za cenu 20 € !

nrturancarcp-r189_res.jpg

Keďže Autobusová stanica v Nitre momentálne prechádza rekonštrukciou, došlo k obmedzeniu parkovacích miest. Preto sa spoločnosť TURANCAR rozhodla ponúknuť možnosť využitia parkovacích miest v tesnej blízkosti Autobusovej stanice na Železničiarskej 13. Pre klientov, cestujúcich Žltým Expresom, je parkovné k dispozícii ZADARMO po preukázaní sa platným cestovným lístkom pri opustení parkoviska. Pre ostatných je parkovné v cene 3 €/deň, 10 €/týždeň, resp. 25 €/mesiac.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.