Viete, na čo každý mesiac miniete najviac peňazí?

Odteraz si môžete sledovať svoje príjmy a výdavky priamo v mobile alebo tablete.

Odteraz si môžete sledovať svoje príjmy a výdavky priamo v mobile alebo tablete.

Mobilná aplikácia Tatra banka prináša množstvo nových vylepšení, ktoré vychádzajú priamo z požiadaviek klientov. Jednou z nich je Spending report, inými slovami analýza výdavkov.

Top funkcie aplikácie Tatra banka:

• Spending report
  • Výber z bankomatu mobilom
  • Rýchly úver v mobile a tablete
  • Beh aplikácie na pozadí
  • Vylepšené pobočky a bankomaty

Koľko a za čo míňate?

Ak to chcete vedieť, pozrite si inovovaný Spending report. Aby ste si svoje výdavky ľahšie predstavili, pripravila pre vás Tatra banka interaktívny prehľadný graf. Každá kategória je farebne odlíšená a predstavuje percentuálny pomer vašich výdavkov za zvolený mesiac.

Prekročili ste svoj stanovený rozpočet a potom ste sa nestačili diviť, kam tie peniaze dávate? V novom Spending reporte pribudol farebný indikátor prekročenia limitu, ktorý vás upozorní, keď budete míňať viac, ako ste plánovali.

Preskočte čakanie pri bankomate

Prečo sa zbytočne zdržiavať pri bankomate? Aj vy môžete ako prví na Slovensku vyberať peniaze z bankomatu mobilom. Tatra banka rozšírila paletu smartfónov, ktoré podporujú funkciu výberu hotovosti z bankomatu. Nielen Android či iPhone, ale aj Lumie a ďalšie mobily s Windows Phone už vedia vyberať hotovosť z bankomatu.

Ako sa dá táto funkcionalita využiť v bežnom živote? Napríklad cestou z práce si potrebujete vybrať peniaze. Stačí, keď auto pristavíte pri najbližšom bankomate a vezmete si so sebou mobil. Nemusíte ani vypínať motor, pretože na tých pár sekúnd sa to skutočne neoplatí. Kým dôjdete k bankomatu, zvolíte si v aplikácii Tatra banka výšku vyberanej sumy a necháte si vygenerovať kód. Pri bankomate sa potom už nezdržiavate, iba zadáte vygenerovaný kód a hotovo. Celý výber mobilom tak netrvá viac ako 10 sekúnd.

Mohlo by Vás zaujímať:

Rozšírený zoznam funkcií

Stiahnuť novú verziu aplikácie Tatra banka

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.