Zlepšite podnikanie s využitím moderných IT nástrojov

Známkou každej dobre fungujúcej, dynamickej firmy je, že drží krok s aktuálnymi IT technológiami.

Známkou každej dobre fungujúcej, dynamickej firmy je, že drží krok s aktuálnymi IT technológiami.

Aké konkrétne kroky podniknúť, aby to tak skutočne bolo, sa dozviete už tento štvrtok, 12. marca 2015 o 14.00 v Digipointe v Polus City Center na úvodnom workshope zo série „IT Nástroje na firemnú komunikáciu  - prezentácia Microsoft Office 365“.

Využite preto  jedinečnú možnosť vzdelávania pod vedením fundovaných odborníkov a osvojte si pravidlá, ktoré vás naučia narábať s informáciami rýchlo a účelne ako nikdy predtým! Ako pripravovať prezentácie, ktoré neuspia diváka? Ako vniesť poriadok do každodenného chaosu pracovných schôdzok, excelovských tabuliek, textov, úloh a poznámok? Ušetrite hodiny pracovného času tým, že sa naučíte využívať ho rozumnejšie. To všetko interaktívnou formou, akú by ste v knihách a internetových návodoch nikdy nenašli.

Ak chcete zvýšiť hodnotu svojho podnikania, začnite už 12. marca v Digipointe. Účasť na odborných prednáškach je pre vás bezplatná, ale z kapacitných dôvodov je nutné registrovať sa vopred na adrese: monika.balazova@stuba.sk

slide2-r326_res.jpg

Čo je to DIGIPOINT?  Miesto, kde žijú inovácie a stretávajú sa informácie a informačné technológie.

Jediné takéto miesto - unikátny priestor na testovanie nových technológií a taktiež zaujímavých projektov FIIT STU /Fakulty informačných technológií v Bratislave/ s názvom DIGIPOINT funguje od októbra 2013 v Poluse. Pod jeho vznik sa podpísal unikátny nápad, dlhodobá príprava a v neposlednom rade netradičná spolupráca nákupného centra Polus City Center s FIIT STU a so spoločnosťou Microsoft Slovakia.

DIGIPOINT je zároveň občianske združenie založené Fakultou informatiky a informačných technológií STU v Bratislave v spolupráci s Polus City Center a spoločnosťou Microsoft. Polus s partnermi vytvoril projekt a zariadil priestor, ktorý je nie len náučný, ale aj obsahovo zaujímavý a zároveň prepojený s komerčnými  prezentáciami produktov, čím sa vytvorí pre zákazníkov pohodlie výberu produktov na jednom mieste. „V „našich končinách“ nie je vôbec obvyklé, aby sa subjekt, ako je nákupné centrum, venovalo edukácii a prezentovaniu technologického pokroku.  Práve preto je DIGIPOINT na Slovensku unikátom.“ uviedla Zuzana Špičková, online marketingová manažérka nákupného centra. DIGIPOINT je určený rôznym komunitám: verejnosti - návštevníkom nákupného centra, akademikom - študentom IT  a taktiež komerčným spoločnostiam vyrábajúcim a predávajúcim HW.

DIGIPOINT má i ďalšiu úlohu. Projekty študentov Fakulty informatiky a informačných technológií STU v Bratislave budú odteraz dostupné pre každého a to práve v unikátnom priestore DIGIPOINT v bratislavskom  nákupnom centre  Polus City Center.  DIGIPOINT  tiež potvrdzuje priblíženie FIIT STU ku komerčným firmám a ochotu fakulty reagovať na rýchlo sa meniace prostredie na trhu práce. Ako ďalší faktor prichádza konečný spotrebiteľ.

Ďalšie informácie vám poskytne: Monika Balážová, koordinátorka aktivít, monika.balazova@stuba.sk, 0919442 834 www.digipoint.sk

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.