Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Kraslice na tisíc spôsobov! Aj o tom bola Kvetná nedeľa v Poluse

Polus City Center počas Kvetnej nedele prezliekol svoje priestory do jasných jarných farieb a úžasných vôní.

Polus City Center počas Kvetnej nedele prezliekol svoje priestory do jasných jarných farieb a úžasných vôní. Oslava nadchádzajúcej Veľkej noci a symbolická pripomienka slovenských veľkonočných tradícií prilákali do nákupného centra desiatky rodín s deťmi, aby v družnej atmosfére plnohodnotne strávili voľný čas. A nielen nakupovaním.praca-r684_res.jpg

Zatiaľ čo najmladší návštevníci si mohli priamo na chodbách Polusu vyskúšať, ako s pomocou rozmanitých techník vykúzliť z obyčajného vajíčka originálnu kraslicu, rodičia sa na vlastné oči presvedčili o výnimočnej kvalite slovenskej ručnej práce, ktorá má aj v dvadsiatom prvom storočí pevné postavenie na trhu. Zaslúžene! Pletené korbáče, háčkované dekorácie, med z lokálnych včelárstiev či s láskou maľované obrazy rozhodne nepatria k sortimentu, na aký len tak naďabíte v supermarkete.

Polus si prostredníctvom víkendovej predveľkonočnej akcie uctil prácu slovenských výrobcov, pošteklil detskú tvorivosť a udal ten správny slávnostný takt nadchádzajúcim sviatkom.

www.polus.sk

detske-dielne-r300_res.jpg

dieta-vajicko-r216_res.jpg

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.