Kraslice na tisíc spôsobov! Aj o tom bola Kvetná nedeľa v Poluse

Polus City Center počas Kvetnej nedele prezliekol svoje priestory do jasných jarných farieb a úžasných vôní.

Polus City Center počas Kvetnej nedele prezliekol svoje priestory do jasných jarných farieb a úžasných vôní. Oslava nadchádzajúcej Veľkej noci a symbolická pripomienka slovenských veľkonočných tradícií prilákali do nákupného centra desiatky rodín s deťmi, aby v družnej atmosfére plnohodnotne strávili voľný čas. A nielen nakupovaním.praca-r684_res.jpg

Zatiaľ čo najmladší návštevníci si mohli priamo na chodbách Polusu vyskúšať, ako s pomocou rozmanitých techník vykúzliť z obyčajného vajíčka originálnu kraslicu, rodičia sa na vlastné oči presvedčili o výnimočnej kvalite slovenskej ručnej práce, ktorá má aj v dvadsiatom prvom storočí pevné postavenie na trhu. Zaslúžene! Pletené korbáče, háčkované dekorácie, med z lokálnych včelárstiev či s láskou maľované obrazy rozhodne nepatria k sortimentu, na aký len tak naďabíte v supermarkete.

Polus si prostredníctvom víkendovej predveľkonočnej akcie uctil prácu slovenských výrobcov, pošteklil detskú tvorivosť a udal ten správny slávnostný takt nadchádzajúcim sviatkom.

www.polus.sk

detske-dielne-r300_res.jpg

dieta-vajicko-r216_res.jpg

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.