Kraslice na tisíc spôsobov! Aj o tom bola Kvetná nedeľa v Poluse

Polus City Center počas Kvetnej nedele prezliekol svoje priestory do jasných jarných farieb a úžasných vôní.

Polus City Center počas Kvetnej nedele prezliekol svoje priestory do jasných jarných farieb a úžasných vôní. Oslava nadchádzajúcej Veľkej noci a symbolická pripomienka slovenských veľkonočných tradícií prilákali do nákupného centra desiatky rodín s deťmi, aby v družnej atmosfére plnohodnotne strávili voľný čas. A nielen nakupovaním.praca-r684_res.jpg

Zatiaľ čo najmladší návštevníci si mohli priamo na chodbách Polusu vyskúšať, ako s pomocou rozmanitých techník vykúzliť z obyčajného vajíčka originálnu kraslicu, rodičia sa na vlastné oči presvedčili o výnimočnej kvalite slovenskej ručnej práce, ktorá má aj v dvadsiatom prvom storočí pevné postavenie na trhu. Zaslúžene! Pletené korbáče, háčkované dekorácie, med z lokálnych včelárstiev či s láskou maľované obrazy rozhodne nepatria k sortimentu, na aký len tak naďabíte v supermarkete.

Polus si prostredníctvom víkendovej predveľkonočnej akcie uctil prácu slovenských výrobcov, pošteklil detskú tvorivosť a udal ten správny slávnostný takt nadchádzajúcim sviatkom.

www.polus.sk

detske-dielne-r300_res.jpg

dieta-vajicko-r216_res.jpg

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.