Veľkonočná oblievačka inak: Takto bude vaša pleť krásna a sexi

Aby bola pleť čistá, zdravá a krásna, nestačí len obyčajná voda. Energiu jej dodá Sensibio H2O micelárna voda značky Bioderma.

Aby bola pleť čistá, zdravá a krásna, nestačí len obyčajná voda. Energiu jej dodá Sensibio H2O micelárna voda značky Bioderma.

Skoncujte s rutinou pri vodovodnom kohútiku a doprajte svojej pleti to, čo naozaj potrebuje. Jar je ideálnym obdobím na zmenu. Je začiatkom niečoho nového, prináša mladosť a nové výzvy. Tak ako naši predkovia, ktorí sviatky jari spájali s novuzrodením, spojte tradície s novou výzvou a vaša pleť ožije krásou a zdravím.

Robte to ako známe krásky

Dajte veľkonočným tradíciám novú sexi tvár. Nasledujte moderátorky Mirku Almasy a Barboru Rakovskú a ukážte šibačom, že nie je jedno, čím ženy oblievajú. Dve Slovenky vzali tento rok oblievačku do vlastných rúk a predviedli, ako má vyzerať skutočná veľkonočná tradícia. Prečo sa uspokojiť s obyčajnou vodou, keď môžete použiť micelárnu vodu priamo z Francúzska? Oblievačka má ženy udržať mladé a krásne. S micelárnou vodou je omladzujúci efekt zaistený. Nech si aj dámy na Slovensku vychutnajú pocit radosti a uspokojenia, ktorý zažívajú šarmantné Francúzky každý deň ráno aj večer pri čistení pleti. Pleť micelárnu vodu miluje. Vďaka nej je žiarivá a svieža.

Zdravie, sviežosť, sexepíl

Chcete mať zdravú a sexi pleť? V tom prípade ju udržujte čistú a poskytujte jej pravidelnú starostlivosť. Sensibio H2O micelárna voda francúzskej značky Bioderma je najväčším trendom v starostlivosti o zdravú a čistú pleť. Obľúbili si ju ženy na celom svete. Každé tri sekundy sa na svete predá jedno balenie Sensibio H2O micelárnej vody. Francúzska spoločnosť Laboratoire Bioderma ako prvá objavila jemný princíp čistenia pleti micelárnym roztokom. Odličovacia voda s revolučným zložením sa stala hitom okamžite po uvedení na trh a jej účinky ocenili aj najlepší vizážisti a slávne svetové celebrity. Dôkladne čistí pleť, oči i ústa bez podráždenia či vzniku alergickej reakcie a spoľahlivo odstraňuje aj vodeodolný mejkap. Ak máte citlivú pleť, Sensibio H2O micelárna voda je pre vás ideálna. Vďaka obsahu micelárnych molekúl na seba viaže všetky nečistoty a pohodlne tak nahradí ďalšie odličovacie produkty. Pleť zanecháva perfektne čistú, sviežu a hydratovanú.

Čo je to micelárna voda?

Je to mimoriadne čistá voda obohatená o mikroskopické častice nazývané micely. Micely sa svojím zložením podobajú biológii kožných buniek a pleť ich vďaka tomu vynikajúco toleruje. Keď sa micela dostane do kontaktu s kožou, naviaže a pritiahne na seba všetky nečistoty. Bez podráždenia vyčistí každý typ pokožky, dokonca i citlivú. Pleť upokojuje, osviežuje a hydratuje. Prvá micelárna voda Sensibio H2O prišla na trh pred dvadsiatimi rokmi. Odvtedy sa stala každodennou súčasťou čistiaceho a odličovacieho rituálu miliónov žien na celom svete. Pre jej mimoriadne a blahodárne vlastnosti patrí od dnešného dňa aj do vašej kúpeľne. Stačí zájsť do najbližšej lekárne a spýtať sa na micelárnu vodu Sensibio H2O. Alebo kliknúť na stránku www.odlicovanie.sk.

Obľúbená Bioderma Sensibio H2O micelárna voda môže byť teraz vaša a to úplne zadarmo. Stačí sa od prvého apríla zaregistrovať na stránke www.odlicovanie.sk, odpovedať na tri jednoduché otázky a 100 ml cestovné balenie Sensibio H2O micelárnej vody poputuje priamo k vám domov. Okrem toho vám bude na stránke pravidelne k dispozícii dermatologička, vizážistka a konzultantky značky Bioderma, ktoré odpovedia na vaše otázky v starostlivosti o pleť. Navyše, ak sa zúčastníte denného kvízu, máte možnosť vyhrať aj 250 ml balenie Bioderma Sensibio H2O micelárnej vody.

Užite si svoju megadávku micelárnej vody.  Moderátorky Mirka Almasy a Barbora Rakovská nedajú na ňu dopustiť. Aj vďaka nej sú krásne a sexi.

bio-text-r216_res.jpg

Viac informácii nájdete na : www.odlicovanie.sk

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.