Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Dobrodružstvo je v našej DNA. Nový Land Rover Discovery Sport

Land Rover predstavuje najvšestrannejšie a najschopnejšie prémiové kompaktné SUV na svete.

Land Rover predstavuje najvšestrannejšie a najschopnejšie prémiové kompaktné SUV na svete. Nový Discovery Sport, prvý člen novej rodiny Discovery

Výsledkom spojenia špičkového dizajnu a konštrukčnej integrity je dynamický profil karosérie, dokonalé využitie vnútorného priestoru a konfigurovateľný systém 5+2 sedadiel.

v-texte1-r219_res.jpg

Zmysel pre dobrodružstvo sa odráža aj na interiéri modelu Discovery Sport. Vysokokvalitné materiály, výrazný  dizajn stredovej konzoly korešponduje s luxusným zovňajškom a na všetkých prvkoch sa odzrkadľuje silná stránka modelov Discovery, ktorou je všestrannosť. Kabína ponúka rôzne integrované úložné riešenia a výbava môže obsahovať až štyri 12-voltové elektrické zásuvky a šesť nabíjacích USB konektorov.

Vďaka mnohým inovatívnym riešeniam môže Discovery Sport ako prvý zástupca triedy prémiových kompaktných SUV ponúknuť všestranný systém sedadiel pre 5+2 cestujúcich.
v-texte2-r289_res.jpg

V kombinácii komfortným odpružením je Discovery Sport zárukou pohodlia, kultivovanosti a dynamickosti pri jazde na ceste, pri zachovaní terénnej všestrannosti, ktorou sa modely Land Rover preslávili na celom svete. Jedinečný systém Land Rover Terrain Response® a brodivosť 600 mm – to všetko dokazuje, že Discovery Sport je za každých podmienok najschopnejším vozidlom vo svojej triede.

Rovnako ako v prípade každého nového vozidla, aj pri návrhu modelu Discovery Sport bola hlavnou prioritou bezpečnosť. Výsledkom je prvá aplikácia airbagu pre chodcov v tejto triede vozidiel, ďalej systém autonómneho núdzového brzdenia a najmodernejšia konštrukcia karosérie, využívajúca kombináciu ultrapevnej ocele a ľahkého hliníka.

v-texte3-r525_res.jpg

To je však iba zlomok zo zoznamu moderných prvkov výbavy modelu Discovery Sport, v ktorom určite zaujme „head-up“ displej, premietajúci dôležité údaje na čelné sklo, úplne nový multimediálny systém s 8-palcovou obrazovkou alebo sklopno-posuvné sedadlá v druhom rade, zaručujúce maximálnu flexibilitu a variabilitu interiéru.

V čase uvedenia na trh bude pre Discovery Sport k dispozícii sortiment štvorvalcových, turbodúchadlom preplňovaných zážihových a vznetových motorov. Zákazník si môže zvoliť 9-stupňovú automatickú alebo 6-stupňovúmanuálnu prevodovku a pohon dvoch alebo štyroch kolies.

v-texte41-r597_res.jpg

Discovery Sport sa bude vyrábať v odborníkmi ocenenej továrni Land Rover v Halewoode pri Liverpoole.

Viac informacii sa dozviete na www.landrover.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.