Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Dobrodružstvo je v našej DNA. Nový Land Rover Discovery Sport

Land Rover predstavuje najvšestrannejšie a najschopnejšie prémiové kompaktné SUV na svete.

Land Rover predstavuje najvšestrannejšie a najschopnejšie prémiové kompaktné SUV na svete. Nový Discovery Sport, prvý člen novej rodiny Discovery

Výsledkom spojenia špičkového dizajnu a konštrukčnej integrity je dynamický profil karosérie, dokonalé využitie vnútorného priestoru a konfigurovateľný systém 5+2 sedadiel.

v-texte1-r219_res.jpg

Zmysel pre dobrodružstvo sa odráža aj na interiéri modelu Discovery Sport. Vysokokvalitné materiály, výrazný  dizajn stredovej konzoly korešponduje s luxusným zovňajškom a na všetkých prvkoch sa odzrkadľuje silná stránka modelov Discovery, ktorou je všestrannosť. Kabína ponúka rôzne integrované úložné riešenia a výbava môže obsahovať až štyri 12-voltové elektrické zásuvky a šesť nabíjacích USB konektorov.

Vďaka mnohým inovatívnym riešeniam môže Discovery Sport ako prvý zástupca triedy prémiových kompaktných SUV ponúknuť všestranný systém sedadiel pre 5+2 cestujúcich.
v-texte2-r289_res.jpg

V kombinácii komfortným odpružením je Discovery Sport zárukou pohodlia, kultivovanosti a dynamickosti pri jazde na ceste, pri zachovaní terénnej všestrannosti, ktorou sa modely Land Rover preslávili na celom svete. Jedinečný systém Land Rover Terrain Response® a brodivosť 600 mm – to všetko dokazuje, že Discovery Sport je za každých podmienok najschopnejším vozidlom vo svojej triede.

Rovnako ako v prípade každého nového vozidla, aj pri návrhu modelu Discovery Sport bola hlavnou prioritou bezpečnosť. Výsledkom je prvá aplikácia airbagu pre chodcov v tejto triede vozidiel, ďalej systém autonómneho núdzového brzdenia a najmodernejšia konštrukcia karosérie, využívajúca kombináciu ultrapevnej ocele a ľahkého hliníka.

v-texte3-r525_res.jpg

To je však iba zlomok zo zoznamu moderných prvkov výbavy modelu Discovery Sport, v ktorom určite zaujme „head-up“ displej, premietajúci dôležité údaje na čelné sklo, úplne nový multimediálny systém s 8-palcovou obrazovkou alebo sklopno-posuvné sedadlá v druhom rade, zaručujúce maximálnu flexibilitu a variabilitu interiéru.

V čase uvedenia na trh bude pre Discovery Sport k dispozícii sortiment štvorvalcových, turbodúchadlom preplňovaných zážihových a vznetových motorov. Zákazník si môže zvoliť 9-stupňovú automatickú alebo 6-stupňovúmanuálnu prevodovku a pohon dvoch alebo štyroch kolies.

v-texte41-r597_res.jpg

Discovery Sport sa bude vyrábať v odborníkmi ocenenej továrni Land Rover v Halewoode pri Liverpoole.

Viac informacii sa dozviete na www.landrover.sk

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.