Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Hypotéka s úrokom 1,8 % pre každého, nielen pre vyvolených

Hľadáte výhodnú hypotéku? Vieme, kde dostane úrok 1,8 % každý, nielen pár vyvolených. A to bez ďalších podmienok a háčikov.

Hľadáte naozaj výhodnú hypotéku? Vieme, kde dostane úrok 1,8 % každý, nielen pár vyvolených. A to bez ďalších podmienok a háčikov.

Vďaka rekordne nízkym sadzbám si v súčasnosti môžu Slováci zabezpečiť vlastné bývanie alebo refinancovať svoje hypotéky lacnejšie ako kedykoľvek predtým. Podľa štatistík Národnej banky Slovenska priemerná úroková sadzba na nových hypotékach klesla vo februári na úroveň 2,73 % p. a. a úroky zostávajú na historických minimách už niekoľko mesiacov po sebe.

Je však ponuka výhodných úrokov na hypotékach skutočne pre každého alebo len pre pár vyvolených? Posvieťte si radšej poriadne na ponuky bánk. Atraktívne nízke sadzby na hypotékach totiž v reklame pôsobia na prvý pohľad lákavo, no so slovíčkom ,,od“ ich reálne získa málokto. Často sa stáva, že ich dostanú len bankoví klienti s vyšším príjmom alebo z lepšej lokality, prípadne žiadatelia musia splniť viacero dodatočných podmienok.

Prima banka v tomto období prichádza s mimoriadnou ponukou a od 15. apríla znižuje sadzbu na hypotéke s 3-ročnou fixáciou na 1,8 % p.a. pre každého. Férová a transparentná ponuka Prima banky je tak teraz ešte výhodnejšia a platí pre všetky hypotéky schválené do 30. 6. 2015. Tento úrok poskytne banka naozaj každému jednému klientovi, bez ohľadu na výšku príjmu, lokalitu zakladanej nehnuteľnosti a bez ďalších podmienok ako je poistenie úveru, otvorenie účtu alebo zasielanie príjmu do banky.

Okrem jednotného úroku pre každého je konkurenčnou výhodou Prima banky aj najrýchlejší a najjednoduchší proces vybavenia novej hypotéky, ako aj prenesenia hypotéky z inej banky do Prima banky. Pri prenose hypotéky do Prima banky nepotrebujete žiadne nové doklady. Stačí ak prinesiete len pôvodnú úverovú a záložnú zmluvu a pôvodný znalecký posudok. Banka žiadosť o hypotéku posúdi na počkanie a vy tak už pri prvej návšteve pobočky môžete odísť s novou úverovou zmluvou.

Spočítajte si to sami a vyberte si naozaj výhodnú hypotéku

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.