Horúcu Kubánsku noc zažijete aj pod Tatrami – v Tatralandii

Temperamentný tanec, spevácke vystúpenia, farebné kostýmy, kubánske cigary, osviežujúce drinky, animácie, škola tanca, súťaže... Horúce leto podfarbené tónmi kubánskej hudby zažijete aj pod Tatrami.

Temperamentný tanec, spevácke vystúpenia, farebné kostýmy, kubánske cigary, osviežujúce drinky, animácie, škola tanca, súťaže... Horúce leto podfarbené tónmi kubánskej hudby zažijete aj pod Tatrami pri nonstop zábave prvý májový víkend v Tatralandii.

tlpoolparty1-r718_res.jpg

Jedinečný zážitok na Kubánskej noci v bazénoch zaručuje aj Mário Lopéz Dance Company, jedna z najúspešnejších tanečných skupín vo svojom žánre na Slovensku. Sú majstri v tom čo robia. Doslova. Všetci členovia sú profesionálni tanečníci a tanečníčky.

tlpoolparty3-r679_res.jpg

Mário Lopéz ako choreograf má za sebou účinkovanie v Let´s Dance, Slovensko má talent, Talent mania, Miss Universe či Cat Girl. V súčasnosti pôsobí ako tanečník, choreograf, animátor, inštruktor zumby, učiteľ salsy a DJ. Dosiahol tituly majstra Slovenska, vicemajstra sveta (2009), majstra Európy (2005) a majstra sveta (2013) v Salse. Účinkoval s umelcami ako GENTE DE ZONA, EDDY K, BUENA VISTA, TMBALIVE a tiež na POHODA FEST.  Za poznaním tanca navštívil Miami, Puerto Rico alebo Kubu.

Janelys Fernández Díaz – spev, maracas, guiro, shaker. Od malička inklinovala k hudbe a svoj hudobný talent rozvíjala u známej kubánskej skladateľky a profesorky spevu Robertiny Morales. Tá Janelys výrazne nasmerovala v jej úspešnej profesionálnej kariére. Bola finalistkou najväčšieho kubánskeho súťažného festivalu CUBA DISCO 2005. S inými svojimi zoskupeniami sa prezentovala nielen na Kube, ale aj v Turecku a Francúzku. Vystupovala aj v programe Let´s Dance 2011.

Program:

1.5.2015  19:00 - 02:00 hod
- 4 tanečné vystúpenia
- 4 spevácke vystúpenia
- škola tanca
- Party DJ Pablic
- relax v bazénoch
- adreanlínová jazda na toboganoch

2.5.2015 19:00 - 02:00 hod.
-  Party DJ Pablic v bazéne
- relax v bazénoch
- adreanlínová jazda na toboganoch

Aj milovníci relaxu si prídu počas prvého májového víkendu na svoje. Ponuku Keltského saunového sveta spestrí skúsený saunár saunovacím ceremoniálom. Pomocou vírenia horúceho vzduchu, polievanie kameňov aromatickou prírodnou esenciou, peeling či potieranie pokožky, či ďalšími procedúrami sa saunovanie dostáva do inej dimenzie. Večer si môžete  vychutnať „Ľadovú 12-tku“ – saunovací rituál s pivom a drteným ľadom. Cez deň sa môžete pripraviť na  rituál „Pohladenie mora“, „Zamatový zábal“ a „Vitamínovú bombu“.

tatralandiasaunaslecny-r420_res.jpg

Blahodárne účinky thallasso terapie a termálnej vody  si vychutnáte v celoročných bazénoch a adrenalínovú jazdu na toboganoch.

tatralandiavirivkaprazd-r194_res.jpg

Aktivita je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky.

tatralandialiptovlogo-r123_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.