Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Procházka: Podporujú sa veľkí a silní, na úkor malých a slabých

Líder politickej strany SIEŤ Radoslav Procházka sa stretol s podnikateľmi z Trnavy a okolia s cieľom získať spätnú väzbu od tých, ktorí vytvárajú hodnoty a sú kostrou národného hospodárstva.

V utorok 14.4. mal v Trnave celodenný program líder politickej strany SIEŤ Radoslav Procházka. Na úvod sa stretol pri raňajkách s podnikateľmi z Trnavy a okolia, pričom stretnutie malo za cieľ získať spätnú väzbu od tých, ktorí vytvárajú hodnoty a sú kostrou národného hospodárstva. „Dnes sú podporovaní najmä veľkí a silní, na úkor malých a slabých...“ povedal Procházka. „SIEŤ chce otočiť tento pomer, alebo skôr nepomer, a pomáhať aj tým menším, slabším a domácim, čiže živnostníkom a malým a stredným podnikateľom.“

Pri návšteve Trnavského priemyselného a technologického parku ocenil Radoslav Procházka predovšetkým príležitosť a podanú pomocnú ruku, s akou mesto Trnava pomáha podnikateľom a start-upom. „Ako je vidieť, v parku nie sú len montážne haly, ale mal som možnosť navštíviť aj spoločnosti, ktoré sa venujú výskumu, vývoju a produktom s vysokou pridanou hodnotou. Slovenská republika a hlavne Trnava má možnosť dokázať, že nie sme zaujímaví len lacnou a kvalitnou pracovnou silou, ale rovnako aj potenciálom v oblasti vývoja technológií.“

Pracovný program pokračoval v poobedňajších hodinách oficiálnym prijatím u primátora mesta Trnava, kde sa líder SIETE s regionálnymi predstaviteľmi strany zaujímali o dianie v meste a podporili uskutočnený audit v mestských firmách.

Pri stretnutí Radoslav Procházka spomenul aj záväzok vyše päťdesiatich starostov a primátorov SIETE, že nebudú uzatvárať žiadne obchody s akoukoľvek schránkovou firmou.  „Je to praktická ukážka toho, ako budeme viesť službu ľuďom, ak na to dostaneme príležitosť nielen v komunálnom, ale aj v celoštátnom rozsahu.“

Program končil debatou so študentmi na pôde Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave o práve prebiehajúcej kríze na Ukrajine a jej dopade na bezpečnosť Slovenska.

dscn1291-r396_res.jpg

dscn1271-r989_res.jpg

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.