Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Za riadne splácanie pôžičky môžete získať odmenu aj 2000 eur

Splácate banke pôžičku vždy poctivo a včas? Teraz za to môžete získať zaujímavú odmenu.

S príchodom jari mnohí z nás začínajú rekonštruovať svoje byty, domy či zveľaďovať  záhrady. Ak nemáme potrebné peniaze našetrené, môžeme si pomôcť pôžičkou. So zaujímavým riešením aktuálne prichádza Raiffeisen banka. Ak práve rozmýšľate, kde si požičať peniaze, mali by ste spozornieť.

Za riadne splácanie vás teraz Raiffeisen banka odmení, pričom výška odmien sa môže pohybovať až v tisícoch eur.

Napríklad, keď si požičiate 10 000 eur na 6 rokov, môžete získať odmenu až 2 000 eur. Odmena však môže byť aj vyššia a závisí od požičanej sumy a zvolenej doby splatnosti.

VYBRANÉ PRÍKLADY POŽIČKY A ODMENY PRI RIADNOM SPLÁCANÍ

Ako získať pôžičku s odmenou

Na vybavenie pôžičky stačí jedna návšteva pobočky s občianskym preukazom. Žiadne iné doklady či potvrdenia banka nepotrebuje. Pôžička je schválená na počkanie a je bez akýchkoľvek poplatkov za poskytnutie, vedenie či predčasné splatenie. Aby ste na konci splácania získali odmenu, stačí splniť tri jednoduché podmienky:

1. Požičiate si nad 700 eur.

2. Pôžičku budete riadne a včas splácať.

3. Dodržíte stanovenú dobu splatnosti a výšku mesačnej splátky.

Znie vám to až príliš dobre na to, aby to bola pravda? „V Raiffeisen banke hovoríme s klientmi otvorene a na rovinu. U nás sa nemusia báť žiadnych skrytých podmienok, chytákov či drobných písmen. Podmienky sú jednoduché, férové a vopred jasné,“ vysvetľuje Lucia Suďová, výkonná riaditeľka Raiffeisen banky Slovensko.

Táto rakúska banka s viac ako 125-ročnou tradíciou pôsobí na Slovensku od novembra 2012 a aktuálne sa môže popýšiť najspokojnejšími klientmi. „Nesmierne nás teší a zároveň je pre nás veľkým záväzkom, že klienti oceňujú našu snahu prinášať klientom skutočne jednoduché bankovníctvo s ľudským prístupom, vďaka čomu sme už druhý rok bankou najspokojnejších klientov na Slovensku,“ dodáva Suďová.

O pôžičku s odmenou za riadne splácanie možno žiadať v ktorejkoľvek pobočke Raiffeisen banky do konca júna. Nájdete ich aktuálne v 31 mestách po celom Slovensku.

VIAC INFORMÁCIÍ O PÔŽIČKE S ODMENOU ZA RIADNE SPLÁCANIE

Príklad výpočtu RPMN:

výška pôžičky:  10 000 €, mesačná splátka: 204,39 €, poplatok za poskytnutie: 0 €, poplatok za vedenie: 0 €, počet splátok: 72, štandardná úroková sadzba: 13,5 % p. a., ročná percentuálna miera (RPMN) 14,58 % p. a., celková suma: 14 716,08 €, úroková sadzba po zohľadnení benefitu: 8,15 % p. a., ročná percentuálna miera nákladov (RPMN) po zohľadnení benefitu: 8,58  % p. a., celková čiastka po zohľadnení benefitu: 12 716,08  €. Na konci splácania vám vrátime 2 000 €.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.