Zľavové portály predávajú najviac vstupov do aquaparkov

V prvom kvartáli 2015 sa cez zľavové portály predalo viac ako 65-tisíc vstupov do aquaparkov.

Trh medziročne stúpol o 8 %

Prvý štvrťok 2015 sa predaju tovarov a služieb prostredníctvom zľavových portálov darilo. Podľa Daniely Holej z najväčšieho agregátora zliav, zľavy.sme.sk, tento rok odštartoval veľmi dobre: „Napriek prirodzenému poklesu, ktorý nastal po ukončení vianočnej sezóny, celý trh opäť zaznamenal medziročný nárast, čo nás veľmi teší. Znamená to, že nakupovanie cez zľavové portály si obľúbilo opäť viac ľudí.“

Zľavové portály si vybudovali svoje základne verných zákazníkov, a preto k výrazným zmenám v ich poradí nedošlo.

Poradie zľavových portálov podľa dosiahnutého obratu v prvom kvartáli 2015:

grafzlavy-r498_res.jpg

Zdroj: zľavy.sme.sk, dealstream.sk

Obrat zľavových portálov od začiatku roku dosiahol hodnotu 12,7 milióna eur

Celkovo sa od januára do marca predalo viac ako 700-tisíc kupónov. Dve najpredávanejšie zľavy boli, rovnako ako v uplynulom roku, vstupy do aquaparkov Tatralandia a Gino Paradise, ktoré patria u Slovákov k dlhodobo najobľúbenejším. Tento fakt potvrdzuje aj to, že obe zľavy sa predali viac ako 15-tisíckrát.

Tretia najpredávanejšia zľava bol celodenný skipass do Snowparadise Veľká Rača, ktorý si zakúpilo viac ako 10-tisíc ľudí.

Exotické dovolenky v zime ľudí neoslovili

Viacero zľavových portálov skúsilo predávať aj dovolenky do Egypta, Dubaja, New Yorku, Brazílie, či plavbu po Karibiku za stovky eur. Ani jedna z nich však rekord v predajoch neurobila.

Spomedzi drahších produktov, sa darilo zľave na operáciu očí s doživotnou zárukou za 679 eur, ktorá sa predala viac ako 40-krát.

Zľavy.sme.sk je najväčší slovenský zľavový agregátor už od roku 2011. Aktuálne zobrazuje ponuky zo 40 overených zľavových portálov, medzi ktorými nechýba Zľavomat.sk, ZľavaDňa.sk, ZaMenej.sk a mnohé ďalšie. Patrí do silnej skupiny webov SME a je čestným členom SAPKN. Doteraz sprostredkoval viac ako 650 000 nákupov a tento počet každý deň zvyšuje.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.