Zľavové portály predávajú najviac vstupov do aquaparkov

V prvom kvartáli 2015 sa cez zľavové portály predalo viac ako 65-tisíc vstupov do aquaparkov.

Trh medziročne stúpol o 8 %

Prvý štvrťok 2015 sa predaju tovarov a služieb prostredníctvom zľavových portálov darilo. Podľa Daniely Holej z najväčšieho agregátora zliav, zľavy.sme.sk, tento rok odštartoval veľmi dobre: „Napriek prirodzenému poklesu, ktorý nastal po ukončení vianočnej sezóny, celý trh opäť zaznamenal medziročný nárast, čo nás veľmi teší. Znamená to, že nakupovanie cez zľavové portály si obľúbilo opäť viac ľudí.“

Zľavové portály si vybudovali svoje základne verných zákazníkov, a preto k výrazným zmenám v ich poradí nedošlo.

Poradie zľavových portálov podľa dosiahnutého obratu v prvom kvartáli 2015:

grafzlavy-r498_res.jpg

Zdroj: zľavy.sme.sk, dealstream.sk

Obrat zľavových portálov od začiatku roku dosiahol hodnotu 12,7 milióna eur

Celkovo sa od januára do marca predalo viac ako 700-tisíc kupónov. Dve najpredávanejšie zľavy boli, rovnako ako v uplynulom roku, vstupy do aquaparkov Tatralandia a Gino Paradise, ktoré patria u Slovákov k dlhodobo najobľúbenejším. Tento fakt potvrdzuje aj to, že obe zľavy sa predali viac ako 15-tisíckrát.

Tretia najpredávanejšia zľava bol celodenný skipass do Snowparadise Veľká Rača, ktorý si zakúpilo viac ako 10-tisíc ľudí.

Exotické dovolenky v zime ľudí neoslovili

Viacero zľavových portálov skúsilo predávať aj dovolenky do Egypta, Dubaja, New Yorku, Brazílie, či plavbu po Karibiku za stovky eur. Ani jedna z nich však rekord v predajoch neurobila.

Spomedzi drahších produktov, sa darilo zľave na operáciu očí s doživotnou zárukou za 679 eur, ktorá sa predala viac ako 40-krát.

Zľavy.sme.sk je najväčší slovenský zľavový agregátor už od roku 2011. Aktuálne zobrazuje ponuky zo 40 overených zľavových portálov, medzi ktorými nechýba Zľavomat.sk, ZľavaDňa.sk, ZaMenej.sk a mnohé ďalšie. Patrí do silnej skupiny webov SME a je čestným členom SAPKN. Doteraz sprostredkoval viac ako 650 000 nákupov a tento počet každý deň zvyšuje.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.