Jana si poškodila na výtlku nové auto. Nahradili jej spoluúčasť

Slováci sa tešia z čoraz teplejších jarných dní, no motoristom zostala na zimu, tak ako každý rok, nepríjemná spomienka v podobe množstva výtlkov na cestách...

Slováci sa tešia z čoraz teplejších jarných dní, no motoristom zostala na zimu, tak ako každý rok, nepríjemná spomienka v podobe množstva výtlkov na cestách, a to väčších či menších. A práve jeden z tých väčších si nevšimla pani Jana a jej Fabia spoznala realitu našich ciest poriadne natvrdo. Opravu zverila autorizovanému servisu a urobila dobre. ŠKODA jej okrem poškodených častí nahradila aj spoluúčasť.

Na riešenie vzniknutej situácie využívajú motoristi predovšetkým havarijné poistenie, ktoré však vo väčšine prípadov obsahuje aj spoluúčasť. Tou sa majiteľ vozidla podieľa určitým percentom na krytí nákladov na opravu, čo nie je lacná záležitosť. Pani Jana mala uzavreté havarijné poistenie so spoluúčasťou vo výške minimálne 166 eur alebo 5 % z celkovej výšky poistnej udalosti. „Pri poistení sme hľadali vyvážený pomer hodnoty a ceny. Realitu spoznáte, až keď príde rad na platenie. Vtedy sa suma 166 eur až taká nízka nezdá,“ hovorí Jana.

Opravu zverila najbližšiemu autorizovanému servisu ŠKODA a urobila dobre hneď z dvoch dôvodov. Ten prvý pre ňu nebol prekvapením. „Vedela som, že na autorizovaný servis sa môžem spoľahnúť čo sa týka profesionálneho prístupu a kvalitnej opravy môjho auta.“ Keď sa však od servisného poradcu dozvedela, že ŠKODA jej nahradí aj spoluúčasť formou poukazu, bola doslova nadšená: „Po nehode nie je veľmi priestor na úsmev, ale sú prípady, keď sa naozaj potešíte aj v takejto situácii.“ A ako využila poukaz za náhradu spoluúčasti? „Do oka mi padol originál ŠKODA strešný nosič na bicykel, chcela som si ho kúpiť už na jeseň, takto aspoň ušetrím,“ dodáva už s úsmevom pani Jana.

Zverte opravu vášho auta po poistnej udalosti aj vy autorizovanému servisu ŠKODA  a okrem profesionálnej starostlivosti získate aj možnosť náhrady spoluúčasti z havarijného poistenia s novým unikátnym projektom ŠKODA Spoluúčasť. Po vyriešení poistnej udalosti vám autorizovaný servisný partner ŠKODA vystaví Poukaz na náhradu spoluúčasti až do výšky 166 eur.

Výhody riešenia poistnej udalosti v autorizovaných servisoch ŠKODA:

• Pri riešení poistných udalostí vám nahradia škodu až do výšky 166 eur formou poukazu
  • Poukaz môžete použiť na autorizované servisné služby, ŠKODA Originálne dielce a ŠKODA Originálne príslušenstvo podľa vášho výberu po dobu jedného roka
  • Pri riešení poistných udalostí máte k dispozícii náhradné vozidlo podľa platných pravidiel pre náhradnú mobilitu
  • Opravu vášho vozidla vykoná profesionálne vyškolený personál v súlade s predpísanými normami výrobcu
  • Spoľahnúť sa môžete na moderné technické vybavenie servisov a najnovšie diagnostické prístroje

Výška príspevku na spoluúčasť sa odlišuje v závislosti od výšky spoluúčasti v rámci poistnej zmluvy. Viac informácií o nahradení výšky príspevku na spoluúčasť pri oprave vášho vozidla získate u participujúcich servisných partnerov ŠKODA alebo v pravidlách pre poskytnutie náhrady spoluúčasti.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.