Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

Súťaž Telekomu o 30 000 € sa posúva do ďalšej fázy

Aj hlasovanie v súťaži sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Ak máš zaujímavé IoT riešenie, nenechávaj ho v šuplíku a zapoj sa do súťaže Telekomu „Sieň slávy biznisu“ o 30 000 € a ďalšie zaujímavé ceny. Vývojári už stihli do súťaže prihlásiť viaceré zaujímavé IoT riešenia, no stále máš šancu zapojiť sa aj ty - a to až do 1. júna.

Súťaž Telekomu, ktorá prebieha súbežne v Českej republike, Rakúsku, Chorvátsku, Nemecku, Grécku, Macedónsku, Rumunsku a na Slovensku, sa momentálne posúva do ďalšej fázy. Až do 22. júna môže verejnosť hlasovať o tom, ktoré IoT riešenia považuje za najzaujímavejšie. Verejné hlasovanie vyberie 15 aplikácií s najväčším počtom hlasov, ktoré poputujú do finále. Odborná porota napokon vyberie konečného víťaza, výsledky budú vyhlásené 7. júla 2015.

Aj hlasovanie sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorému riešeniu, môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Načítavam video...

Čo môžeš získať?

1. Najlepšie riešenie získa reklamnú kampaň v hodnote 30 000 € a možnosť stať sa partnerom Telekomu.

2. Najlepšie medzinárodné riešenie IoT/M2M bude v ôsmich krajinách zapojených do súťaže uvedené na trh ako partner skupiny Deutsche Telekom, s dosahom až k potenciálnym 10,8 mil. firemných zákazníkov. Partnerstvo zahŕňa aj propagáciu na medzinárodnom priemyselnom veľtrhu v hodnote 10 000 €.

Viac informácií o súťaži, možnostiach účasti, hlasovaní a podmienkach nájdete na www.sienslavybiznisu.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.