Súťaž Telekomu o 30 000 € sa posúva do ďalšej fázy

Aj hlasovanie v súťaži sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Ak máš zaujímavé IoT riešenie, nenechávaj ho v šuplíku a zapoj sa do súťaže Telekomu „Sieň slávy biznisu“ o 30 000 € a ďalšie zaujímavé ceny. Vývojári už stihli do súťaže prihlásiť viaceré zaujímavé IoT riešenia, no stále máš šancu zapojiť sa aj ty - a to až do 1. júna.

Súťaž Telekomu, ktorá prebieha súbežne v Českej republike, Rakúsku, Chorvátsku, Nemecku, Grécku, Macedónsku, Rumunsku a na Slovensku, sa momentálne posúva do ďalšej fázy. Až do 22. júna môže verejnosť hlasovať o tom, ktoré IoT riešenia považuje za najzaujímavejšie. Verejné hlasovanie vyberie 15 aplikácií s najväčším počtom hlasov, ktoré poputujú do finále. Odborná porota napokon vyberie konečného víťaza, výsledky budú vyhlásené 7. júla 2015.

Aj hlasovanie sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorému riešeniu, môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Načítavám video...

Čo môžeš získať?

1. Najlepšie riešenie získa reklamnú kampaň v hodnote 30 000 € a možnosť stať sa partnerom Telekomu.

2. Najlepšie medzinárodné riešenie IoT/M2M bude v ôsmich krajinách zapojených do súťaže uvedené na trh ako partner skupiny Deutsche Telekom, s dosahom až k potenciálnym 10,8 mil. firemných zákazníkov. Partnerstvo zahŕňa aj propagáciu na medzinárodnom priemyselnom veľtrhu v hodnote 10 000 €.

Viac informácií o súťaži, možnostiach účasti, hlasovaní a podmienkach nájdete na www.sienslavybiznisu.sk.

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.