Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Súťaž Telekomu o 30 000 € sa posúva do ďalšej fázy

Aj hlasovanie v súťaži sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Ak máš zaujímavé IoT riešenie, nenechávaj ho v šuplíku a zapoj sa do súťaže Telekomu „Sieň slávy biznisu“ o 30 000 € a ďalšie zaujímavé ceny. Vývojári už stihli do súťaže prihlásiť viaceré zaujímavé IoT riešenia, no stále máš šancu zapojiť sa aj ty - a to až do 1. júna.

Súťaž Telekomu, ktorá prebieha súbežne v Českej republike, Rakúsku, Chorvátsku, Nemecku, Grécku, Macedónsku, Rumunsku a na Slovensku, sa momentálne posúva do ďalšej fázy. Až do 22. júna môže verejnosť hlasovať o tom, ktoré IoT riešenia považuje za najzaujímavejšie. Verejné hlasovanie vyberie 15 aplikácií s najväčším počtom hlasov, ktoré poputujú do finále. Odborná porota napokon vyberie konečného víťaza, výsledky budú vyhlásené 7. júla 2015.

Aj hlasovanie sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorému riešeniu, môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Načítavám video...

Čo môžeš získať?

1. Najlepšie riešenie získa reklamnú kampaň v hodnote 30 000 € a možnosť stať sa partnerom Telekomu.

2. Najlepšie medzinárodné riešenie IoT/M2M bude v ôsmich krajinách zapojených do súťaže uvedené na trh ako partner skupiny Deutsche Telekom, s dosahom až k potenciálnym 10,8 mil. firemných zákazníkov. Partnerstvo zahŕňa aj propagáciu na medzinárodnom priemyselnom veľtrhu v hodnote 10 000 €.

Viac informácií o súťaži, možnostiach účasti, hlasovaní a podmienkach nájdete na www.sienslavybiznisu.sk.

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.