Revolučná novinka na trhu: Samočistiaci iQ bazén

Mať svoj bazén je snom nejednej rodiny, ale kým sa stane skutočnosťou, musia budúci majitelia zvážiť všetky pre a proti. Bazény sú skvelým zdrojom zábavy, relaxu a osviežujúcim miestom počas horúcich letných dní, zvyšujú komfort bývania, avšak údržba a pravidelná starostlivosť o bazén a vodu, sú náročným procesom, ktorý si vyžaduje čas, odbornosť, množstvo chemikálií i v neposlednom rade financie.

Samé problémy a starosti? Vďaka samočistiacim iQ bazénom Compass sa kúpete, kým sa váš bazén sám čistí. Nepotrebujete žiaden vysávač a prácne čistenie. Vďačíme tomu inováciám a novej revolúcii samočistiacich Compass iQ bazénov, ktoré sú v ponuke už aj na slovenskom trhu. Compass Vantage je samočistiaci bazénový systém, ktorý sa vďaka premyslenému umiestneniu dýz na dne a schodoch bazéna jednoducho postará o jeho čistenie a o priebežnú cirkuláciu vody. Ide skutočne o geniálny prínos v starostlivosti o bazény, o čom svädčí aj fakt, že Vantage systém má už viac ako 15.000 inštalácií po celom svete.

8 kľúčových dôvodov, prečo Compass Vantage bazén musíte mať:

Bezkonkurenčne najlepší patentovaný samočistiaci systém vo svete

• Benefity cirkulácie, ohrievania a čistenia vody v jednom systéme
  • Inštaluje sa súčasne s bazénom
  • Mení váš bazén na pasívny solárne vyhrievaný
  • Šetrí energie a chémikálie, čo potvrdila nezávislá štúdia v USA
  • Čistí všetky nečistoty, ktoré padnú až na dno a presúva ich do výpuste bazéna
  • Necháva vyniknúť krásnu farbu bazéna a nenarúša celkový dojem
  • Pracuje úplne nerušene, bezpečne a potichu

vantagepic-r746_res.jpg

Ako systém Vantage funguje?

Účinne a automaticky zbiera nečistoty a vďaka cirkulácii vody v bazéne znižuje použitie chemikálií. Vantage je systém integrovaných rotačných dýz, umiestnených na dne a schodoch bazéna tak, aby postupne presúvali nečistoty smerom k výpusti bazéna. Dýzy sa v rovnakých cykloch ukazujú a schovávajú, vždy postupne od schodov k stene bazéna. Pri každom „vykuknutí“ sa dýza pootočí a tak postupne spraví 360°, aby pozbierala všetky nečistoty okolo seba. Dýza nečistoty nenasáva, ale prúdom vody ich presúva postupne od jednej dýzy k druhej až k dnovej výpusti a do zbernej nádoby. Prídavný nástenný ventil priebežným oscilovaním v 90-stupňovom uhle pomáha odstrániť nečistoty usadzujúce sa v rohoch bazéna a na rímsach. Automatický bezúdržbový vodný ventil riadi silu prietoku vody v tryskách a udržuje bezpečný tlak v celom systéme. Zažite Vantage naživo v našich Compass centrách po celom Slovensku.

Preklik na stránku o vantage: http://www.compasspools.eu/sk-sk/technologia-bazenov/vantage-samocistiaci-system-bazena/

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.