Arboria – kvalitné značkové vybavenie bytu a skvelá lokalita

Rozvíjajúce sa mesto Trnava dostáva nový šat aj v podobe nových developerských projektov určených na bývanie. Na čele pokrokovej a kvalitnej výstavby je nepochybne projekt Arboria Park.

Rozvíjajúce sa mesto Trnava dostáva nový šat aj v podobe nových developerských projektov určených na bývanie. Na čele pokrokovej a kvalitnej výstavby je nepochybne projekt Arboria Park, ktorý predstavuje kompaktnú modernú mestskú štvrť. V bezprostrednej blízkosti totiž nájdete všetko, čo pre komfortný život potrebujete. Dalo by sa povedať, že Arboria park je druhé centrum Trnavy so všetkým, čo k tomu patrí.

ttaccedo1-r906_res.jpg

Najlepšia adresa v meste

Moderná mestská štvrť dodáva majiteľom bytov voľnosť, bohaté možnosti využitia voľného času a množstvo zelene v podobe parku s rozlohou 30000 m2. Nemenej dôležitá je úplná občianska vybavenosť. Iba  pár minút od domu si môžete pohodlne nakúpiť či zájsť na kávu alebo do detského centra  v blízkom hypermarkete Tesco či v Obchodnom centre Arkadia. Banky, pošta, lekáreň hneď za rohom sú k dispozícii sedem dní v týždni. Športovci si prídu na svoje v neďalekom fitness centre či wellness centre s plavárňou. Unikátnu možnosť majú tí, ktorí chodia do práce mimo Trnavu, pretože takmer okamžite sú napojení na obchvat a následne na diaľnicu.

ttaccedodvor-r115_res.jpg

Vybavenie bytu v cene

Nové domy v Arboria parku majú nadštandardné vybavenie bytu v hodnote až do 10 500 €, ktoré je už zahrnuté v cene. Dôraz sa kladie na overené značkové produkty a najvyššiu kvalitu materiálov. Každý byt bude napríklad vybavený vstupnými bezpečnostnými dverami 2. triedy Sherlock a interiérovými dverami Atvyn. Okná s kvalitným 6-komorovým profilom dodáva do Arborie nemecký výrobca Rehau, podlahy značky Egger sú k dispozícii na výber až z osemnástich dekorov. Dlažba a obklady Novabell sú od talianskej značky Armonie by Arte Casa. Kúpeľňové batérie Grohe, sanitu Kolo zapracúva do nádherného kúpeľňového dizajnu štúdio Acquamarea. Výťahy v domoch dodáva spoločnosť Schindler. Najmenší si prídu na svoje na bezpečných a kvalitných detských ihriskách zn. Hags s mäkkou dopadovou gumou, ktorá je najprestížnejšou značkou v tejto oblasti. A ešte jedna zaujímavosť. Na streche bytového domu sa nachádzajú slnečné kolektory na doohrev teplej úžitkovej vody. Tým sa dopomôže k úspore nákladov a nezanedbateľný je i pozitívny vplyv na životné prostredie.

ttaccedoint2-r684_res.jpg

Platíte, až keď bývate

Nie zanedbateľnou výhodou pri kúpe bytu v Arboria parku Východná, ktorá ešte nie je skolaudovaná, je fakt, že developer platí úroky z hypotekárneho úveru za nových majiteľov. Počas výstavby a čakania na kolaudáciu teda nový majiteľ bytu úroky neplatí. Tie začne platiť až po nasťahovaní.

Viac informácií: www.arboria.sk

ttaccedo2-r208_res.jpg

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.