Arboria – kvalitné značkové vybavenie bytu a skvelá lokalita

Rozvíjajúce sa mesto Trnava dostáva nový šat aj v podobe nových developerských projektov určených na bývanie. Na čele pokrokovej a kvalitnej výstavby je nepochybne projekt Arboria Park.

Rozvíjajúce sa mesto Trnava dostáva nový šat aj v podobe nových developerských projektov určených na bývanie. Na čele pokrokovej a kvalitnej výstavby je nepochybne projekt Arboria Park, ktorý predstavuje kompaktnú modernú mestskú štvrť. V bezprostrednej blízkosti totiž nájdete všetko, čo pre komfortný život potrebujete. Dalo by sa povedať, že Arboria park je druhé centrum Trnavy so všetkým, čo k tomu patrí.

ttaccedo1-r906_res.jpg

Najlepšia adresa v meste

Moderná mestská štvrť dodáva majiteľom bytov voľnosť, bohaté možnosti využitia voľného času a množstvo zelene v podobe parku s rozlohou 30000 m2. Nemenej dôležitá je úplná občianska vybavenosť. Iba  pár minút od domu si môžete pohodlne nakúpiť či zájsť na kávu alebo do detského centra  v blízkom hypermarkete Tesco či v Obchodnom centre Arkadia. Banky, pošta, lekáreň hneď za rohom sú k dispozícii sedem dní v týždni. Športovci si prídu na svoje v neďalekom fitness centre či wellness centre s plavárňou. Unikátnu možnosť majú tí, ktorí chodia do práce mimo Trnavu, pretože takmer okamžite sú napojení na obchvat a následne na diaľnicu.

ttaccedodvor-r115_res.jpg

Vybavenie bytu v cene

Nové domy v Arboria parku majú nadštandardné vybavenie bytu v hodnote až do 10 500 €, ktoré je už zahrnuté v cene. Dôraz sa kladie na overené značkové produkty a najvyššiu kvalitu materiálov. Každý byt bude napríklad vybavený vstupnými bezpečnostnými dverami 2. triedy Sherlock a interiérovými dverami Atvyn. Okná s kvalitným 6-komorovým profilom dodáva do Arborie nemecký výrobca Rehau, podlahy značky Egger sú k dispozícii na výber až z osemnástich dekorov. Dlažba a obklady Novabell sú od talianskej značky Armonie by Arte Casa. Kúpeľňové batérie Grohe, sanitu Kolo zapracúva do nádherného kúpeľňového dizajnu štúdio Acquamarea. Výťahy v domoch dodáva spoločnosť Schindler. Najmenší si prídu na svoje na bezpečných a kvalitných detských ihriskách zn. Hags s mäkkou dopadovou gumou, ktorá je najprestížnejšou značkou v tejto oblasti. A ešte jedna zaujímavosť. Na streche bytového domu sa nachádzajú slnečné kolektory na doohrev teplej úžitkovej vody. Tým sa dopomôže k úspore nákladov a nezanedbateľný je i pozitívny vplyv na životné prostredie.

ttaccedoint2-r684_res.jpg

Platíte, až keď bývate

Nie zanedbateľnou výhodou pri kúpe bytu v Arboria parku Východná, ktorá ešte nie je skolaudovaná, je fakt, že developer platí úroky z hypotekárneho úveru za nových majiteľov. Počas výstavby a čakania na kolaudáciu teda nový majiteľ bytu úroky neplatí. Tie začne platiť až po nasťahovaní.

Viac informácií: www.arboria.sk

ttaccedo2-r208_res.jpg

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé