IN hair & beauty: Profesionálna starostlivosť od hlavy po päty

Od začiatku júla je na Lichnerovej ulici v Senci otvorený nový salón IN hair & beauty. Profesionálny tím sa tu postará o vaše vlasy, pleť, nechty aj nedostatky postavy. To všetko pod jednou strechou.

Od začiatku júla je na Lichnerovej ulici v Senci otvorený nový salón IN hair & beauty. Profesionálny tím sa tu postará o vaše vlasy, pleť, nechty aj nedostatky postavy. To všetko pod jednou strechou.

Kaderníctvo, kozmetiku, manikúru,  pedikúru, masáže, cvičenie,  HYPOXI aj LPG Dermatology  – neinvazívnu metódu  nielen na odstranenie celulitídy,  ponúka svojim klientom novootvorený  salón IN hair & beauty  v Senci.

To všetko v príjemnom prostredí a za použitia kvalitných  produktov, ktoré nájdete len v  špecializovaných salónoch alebo  lekárňach. Všetky prípravky sú  na prírodnej báze, bez parabenov  a nie sú testované na zvieratách.

Ľahko dostupná prevádzka sa nachádza na Lichnerovej  ulici 66, hneď na začiatku pešej  zóny od Slnečných jazier. Pre  zákazníkov ponúka vyhradené  parkovisko z Vajanského ulice,  možnosť zaparkovať je aj priamo  pred salónom.

scsalonbudova-r703_res.jpg

Všetko pod jednou strechou

„Všetky naše služby su určené rovnako pre ženy aj mužov a  sú na objednávku. Každy klient  má individuálny program, ktorému  predchádza rozhovor, pri  ktorom zistime, čo chce na sebe  zmeniť,“ hovori konateľka spoločnosti  Ingrid Klamová.

Výsledky môžu podľa jej slov zákazníci očakavať už po niekoľkych  terapiách, veľmi uspešne  tu do praxe uviedli aj revolučnú  metó du cvičenia HYPOXI.

scsalonhypoxi-r472_res.jpg

„Náš salón je tu preto, aby sa tu každý cítil komfortne a odchádzal  spokojný s pocitom, že  sa chce vrátiť. Naše služby nie  sú určené len pre určitú skupinu  ľudi ale pre všetkých, ktorí majú  záujem sa o seba starať,“ hovorí  majiteľka.

O klientov, ktorí do salónu prichádzajú, je vždy nadštandardne  postarané. Samozrejmosťou  je káva či minerálka,  ochotný personál pozorne načúva  ich požiadavkám a snaží  sa im vyjsť maximálne v ústrety.

scsalonkresla-r945_res.jpg

„Každý klient, ktorý doteraz  navštívil náš salón hovoril, že  takýto salón ešte nevidel. Pôsobí  veľmi vzdušne, priestranne a v  neposlednom rade čisto. Obyvatelia  Senca, ale taktiež aj ostatní  klienti maju veľké šťastie, že sa  našiel niekto, kto sa chce komplexne  a v pohodlí o každého  klienta postarať,“ hovori Ingrid  Klamová, pre ktorú je každý človek  vzácnym klientom.

Naozajstní odborníci

Majiteľka salónu pôsobí v meste a v službách v oblasti  krásy už ôsmy rok a toto mesto  si spolu s manželom zamilovali.  Personál, ktorý si do salónu  vybrala, spĺňa tie najprisnejšie  kritériá.

„Sú to všetko skúsení a vysoko  kvalifikovaní odborníci s  certifikátmi a akreditovanými  školeniami. Pre moju dcéru, kaderníčku  a vizážistku Nikol, je  práca zároveň koníčkom a preto  všetky zákazníčky od nás odchádzajú  s takými nádhernými  vlasmi a vizážou, že sa za nimi  otočí každá hlava,“ hovori s ú smevom Ingrid Klamová.

Masérka Miška, ktorá pracovala  v rôznych wellness zariadeniach,  pomôže klientom zrelaxovať  sa a uvoľniť svalové napätie  pomocou bankovania, reflexnej  masáže chodidiel, telových sviečok,  lávových kameňov a ďalšich  techník.

scsalonkozmet-r491_res.jpg

Šikovné ruky kozmetičky Denisky premenia kozmetické  ošetrenie na príjemný zážitok  bez naparovania a vytláčania,  manikérka a pedikérka Monika  dokáže na nechtoch vytvoriť  všetko podľa vašich predstáv a  najnovších trendov.

Tím dopĺňa Kika, ktorá sa postará o to, aby sa klienti pri  cvičeni HYPOXI cítili komfortne,  bavilo ich a s radosťou sa k  nemu vracali.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.