Novinka: Prvé poistenie auta, ktoré zachraňuje životy

Poisťovňa Generali prináša na trh unikátne poistenie auta, ktoré v prípade vážnej nehody automaticky posiela pomoc.

Zariadenie nainštalované priamo vo vozidle totiž po náraze s preťažením väčším ako 2,5 G vyšle operátorovi signál, že auto narazilo. Ak je posádka zranená, automaticky na miesto nehody vyrážajú všetky záchranné zložky. Vodiča i jeho spolucestujúcich tak na cestách neustále ochraňuje zariadenie, ktoré privolá pomoc vždy, keď to potrebujú.

Ak aj auto nenarazí silno, ale posádka má problémy, či už zdravotné alebo technické, môže stlačiť „núdzové tlačidlo“, ktorým sa ihneď spojí s operátorom a ten posádke pošle potrebnú pomoc. Ak by teda vodič dostal počas jazdy napríklad infarkt, stlačí núdzové tlačidlo a operátor mu ihneď pošle pomoc. Rovnako aj v prípade technických problémov (nedostatok benzínu, defekt, porucha vozidla a podobne) vysiela operátor technickú pomoc alebo zabezpečí odtiahnutie vozidla.

S poistením auta SOS Partner od poisťovne Generali tak majú ľudia pomoc na cestách neustále so sebou. Nemusia sa báť, že keď narazia, pomoc nepríde alebo príde neskoro. Pri autonehode ide často o sekundy a jej okamžité nahlásenie záchranným zložkám môže byť rozhodujúce.

Telematické zariadenie sa umiestňuje na čelné sklo vozidla tak, aby nebránilo vodičovi vo výhľade. Obsahuje SIM kartu, mikrofón a reproduktor, ktoré umožňujú prijímať hovory asistenčnej služby. Zariadenie má tiež SOS tlačidlo, ktoré môže klient použiť na okamžité spojenie s operátorom. Táto služba je vodičom k dispozícii nepretržite 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Zodpovednou a bezpečnou jazdou si poistenie môžete vyjazdiť zadarmo

Poistenie SOS Partner je možné uzatvoriť buď k havarijnému poisteniu, alebo k havarijnému a povinnému zmluvnému poisteniu. Každý zákazník, ktorý si poistenie SOS Partner v poisťovni Generali uzatvorí, dostane ihneď zľavu z havarijného poistenia 5% a z povinného zmluvného poistenia dokonca 10%. A navyše vodiči, ktorí neporušujú predpisy, môžu zodpovednou a bezpečnou jazdou získať z havarijného a povinného zmluvného poistenia až dvojnásobnú zľavu. Týmto dodatočným cenovým  zvýhodnením si tak vyjazdia poistenie SOS Partner úplne zadarmo.

Na kontrolu štýlu jazdy a aktuálnej výšky zľavy slúži portál Kvalitný vodič, kde má poistená osoba personalizovaný prístup zadarmo. Má možnosť pozrieť si, či prekračuje povolenú rýchlosť, ako jazdí, po akých cestách, v akých časoch. No a odmenou za zodpovednú a bezpečnú jazdu je zľava, ktorá klientovi ušetrí desiatky eur.

Poisťovňa Generali ponúka na poistenie SOS Partner do konca roka 2015 výhodnú uvádzaciu zľavu. Preto všetci, ktorým záleží na ich bezpečnosti, ako aj ochrane ich blízkych, by nemali váhať a využiť prvé poistenie, ktoré môže zachrániť život.

Viac informácií nájdete na www.sospartner.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu