Tiež ste fanúšikom vernostných kariet? Noste ich už len v mobile

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu.

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu. Patríte k nim aj vy? Stiahnite si aplikáciu do mobilu, vďaka ktorej ich budete mať neustále pri sebe. S aplikáciou Orange výhody budete mať svoje lojalitné karty nielen vždy prehľadne po ruke, ale ponúkne vám aj množstvo zliav na nákupy a zážitky a rôzne prekvapenia šité na mieru.

Každý máme 6 lojalitných kariet

Lojalitné karty. V minulosti rarita, dnes nimi máme preplnené peňaženky. Z posledných prieskumov vyplýva, že každý z nás má v priemere 5,9 vernostných kariet. Ich používanie nám umožňuje v obľúbených obchodoch čerpať rôzne príjemné benefity. Na niektoré karty zbierame body, na iné zasa zľavy, alebo dostaneme po čase nejaký ten produkt či službu zadarmo. Pre ich výhodnosť ich zbožňujeme, no zároveň nám vedia aj poriadne zavariť. Určite to poznáte aj vy. Ak potrebujete pri platení nájsť tú správnu kartu, je zašitá snáď rovnako dobre ako stáročia hľadaný poklad templárskych rytierov. Na tento problém však existuje riešenie.

S mobilom máte so sebou všetky karty vďaka aplikácii

Nová moderná aplikácia Orange výhody spôsobuje revolúciu v používaní vernostných kariet. Vďaka nej si môžete všetky karty prehľadne digitalizovať, uložiť na jedno miesto do mobilu a mať ich tak vždy so sebou. Pri nakupovaní sa jednoducho preukážete potrebnou vernostnou kartou priamo vo svojom mobile. Už viac nebudete zdržiavať seba či ostatných nekonečným hľadaním tej správnej karty.

Každý deň nové zľavy a prekvapenia

S aplikáciou Orange výhody navyše dostávate širokú ponuku zliav na nákupy od partnerov z rôznych oblastí – oblečenie, kozmetika, zážitky, cestovanie, gastronómia, ale napríklad aj poisťovacie či bankové služby. Ako zákazník Orangeu v nej nájdete aj elektronickú verziu Orange karty a taktiež najrôznejšie telekomunikačné výhody či  prekvapenia, ktoré vám Orange ušije na mieru.

Kde Orange výhody nájdete?

Vernostný program Orange výhody je dostupný ako mobilná aplikácia pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS a tiež ako webová stránka www.orangevyhody.sk.  Svoje vernostné karty tak už pokojne môžete nechať ležať doma v šuplíku a aj napriek tomu budete mať istotu, že ich máte vždy pri sebe.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.