Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Tiež ste fanúšikom vernostných kariet? Noste ich už len v mobile

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu.

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu. Patríte k nim aj vy? Stiahnite si aplikáciu do mobilu, vďaka ktorej ich budete mať neustále pri sebe. S aplikáciou Orange výhody budete mať svoje lojalitné karty nielen vždy prehľadne po ruke, ale ponúkne vám aj množstvo zliav na nákupy a zážitky a rôzne prekvapenia šité na mieru.

Každý máme 6 lojalitných kariet

Lojalitné karty. V minulosti rarita, dnes nimi máme preplnené peňaženky. Z posledných prieskumov vyplýva, že každý z nás má v priemere 5,9 vernostných kariet. Ich používanie nám umožňuje v obľúbených obchodoch čerpať rôzne príjemné benefity. Na niektoré karty zbierame body, na iné zasa zľavy, alebo dostaneme po čase nejaký ten produkt či službu zadarmo. Pre ich výhodnosť ich zbožňujeme, no zároveň nám vedia aj poriadne zavariť. Určite to poznáte aj vy. Ak potrebujete pri platení nájsť tú správnu kartu, je zašitá snáď rovnako dobre ako stáročia hľadaný poklad templárskych rytierov. Na tento problém však existuje riešenie.

S mobilom máte so sebou všetky karty vďaka aplikácii

Nová moderná aplikácia Orange výhody spôsobuje revolúciu v používaní vernostných kariet. Vďaka nej si môžete všetky karty prehľadne digitalizovať, uložiť na jedno miesto do mobilu a mať ich tak vždy so sebou. Pri nakupovaní sa jednoducho preukážete potrebnou vernostnou kartou priamo vo svojom mobile. Už viac nebudete zdržiavať seba či ostatných nekonečným hľadaním tej správnej karty.

Každý deň nové zľavy a prekvapenia

S aplikáciou Orange výhody navyše dostávate širokú ponuku zliav na nákupy od partnerov z rôznych oblastí – oblečenie, kozmetika, zážitky, cestovanie, gastronómia, ale napríklad aj poisťovacie či bankové služby. Ako zákazník Orangeu v nej nájdete aj elektronickú verziu Orange karty a taktiež najrôznejšie telekomunikačné výhody či  prekvapenia, ktoré vám Orange ušije na mieru.

Kde Orange výhody nájdete?

Vernostný program Orange výhody je dostupný ako mobilná aplikácia pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS a tiež ako webová stránka www.orangevyhody.sk.  Svoje vernostné karty tak už pokojne môžete nechať ležať doma v šuplíku a aj napriek tomu budete mať istotu, že ich máte vždy pri sebe.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.