Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

Tiež ste fanúšikom vernostných kariet? Noste ich už len v mobile

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu.

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu. Patríte k nim aj vy? Stiahnite si aplikáciu do mobilu, vďaka ktorej ich budete mať neustále pri sebe. S aplikáciou Orange výhody budete mať svoje lojalitné karty nielen vždy prehľadne po ruke, ale ponúkne vám aj množstvo zliav na nákupy a zážitky a rôzne prekvapenia šité na mieru.

Každý máme 6 lojalitných kariet

Lojalitné karty. V minulosti rarita, dnes nimi máme preplnené peňaženky. Z posledných prieskumov vyplýva, že každý z nás má v priemere 5,9 vernostných kariet. Ich používanie nám umožňuje v obľúbených obchodoch čerpať rôzne príjemné benefity. Na niektoré karty zbierame body, na iné zasa zľavy, alebo dostaneme po čase nejaký ten produkt či službu zadarmo. Pre ich výhodnosť ich zbožňujeme, no zároveň nám vedia aj poriadne zavariť. Určite to poznáte aj vy. Ak potrebujete pri platení nájsť tú správnu kartu, je zašitá snáď rovnako dobre ako stáročia hľadaný poklad templárskych rytierov. Na tento problém však existuje riešenie.

S mobilom máte so sebou všetky karty vďaka aplikácii

Nová moderná aplikácia Orange výhody spôsobuje revolúciu v používaní vernostných kariet. Vďaka nej si môžete všetky karty prehľadne digitalizovať, uložiť na jedno miesto do mobilu a mať ich tak vždy so sebou. Pri nakupovaní sa jednoducho preukážete potrebnou vernostnou kartou priamo vo svojom mobile. Už viac nebudete zdržiavať seba či ostatných nekonečným hľadaním tej správnej karty.

Každý deň nové zľavy a prekvapenia

S aplikáciou Orange výhody navyše dostávate širokú ponuku zliav na nákupy od partnerov z rôznych oblastí – oblečenie, kozmetika, zážitky, cestovanie, gastronómia, ale napríklad aj poisťovacie či bankové služby. Ako zákazník Orangeu v nej nájdete aj elektronickú verziu Orange karty a taktiež najrôznejšie telekomunikačné výhody či  prekvapenia, ktoré vám Orange ušije na mieru.

Kde Orange výhody nájdete?

Vernostný program Orange výhody je dostupný ako mobilná aplikácia pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS a tiež ako webová stránka www.orangevyhody.sk.  Svoje vernostné karty tak už pokojne môžete nechať ležať doma v šuplíku a aj napriek tomu budete mať istotu, že ich máte vždy pri sebe.

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.