Tiež ste fanúšikom vernostných kariet? Noste ich už len v mobile

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu.

Podľa aktuálnych prieskumov GfK až 9 z 10 Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu. Patríte k nim aj vy? Stiahnite si aplikáciu do mobilu, vďaka ktorej ich budete mať neustále pri sebe. S aplikáciou Orange výhody budete mať svoje lojalitné karty nielen vždy prehľadne po ruke, ale ponúkne vám aj množstvo zliav na nákupy a zážitky a rôzne prekvapenia šité na mieru.

Každý máme 6 lojalitných kariet

Lojalitné karty. V minulosti rarita, dnes nimi máme preplnené peňaženky. Z posledných prieskumov vyplýva, že každý z nás má v priemere 5,9 vernostných kariet. Ich používanie nám umožňuje v obľúbených obchodoch čerpať rôzne príjemné benefity. Na niektoré karty zbierame body, na iné zasa zľavy, alebo dostaneme po čase nejaký ten produkt či službu zadarmo. Pre ich výhodnosť ich zbožňujeme, no zároveň nám vedia aj poriadne zavariť. Určite to poznáte aj vy. Ak potrebujete pri platení nájsť tú správnu kartu, je zašitá snáď rovnako dobre ako stáročia hľadaný poklad templárskych rytierov. Na tento problém však existuje riešenie.

S mobilom máte so sebou všetky karty vďaka aplikácii

Nová moderná aplikácia Orange výhody spôsobuje revolúciu v používaní vernostných kariet. Vďaka nej si môžete všetky karty prehľadne digitalizovať, uložiť na jedno miesto do mobilu a mať ich tak vždy so sebou. Pri nakupovaní sa jednoducho preukážete potrebnou vernostnou kartou priamo vo svojom mobile. Už viac nebudete zdržiavať seba či ostatných nekonečným hľadaním tej správnej karty.

Každý deň nové zľavy a prekvapenia

S aplikáciou Orange výhody navyše dostávate širokú ponuku zliav na nákupy od partnerov z rôznych oblastí – oblečenie, kozmetika, zážitky, cestovanie, gastronómia, ale napríklad aj poisťovacie či bankové služby. Ako zákazník Orangeu v nej nájdete aj elektronickú verziu Orange karty a taktiež najrôznejšie telekomunikačné výhody či  prekvapenia, ktoré vám Orange ušije na mieru.

Kde Orange výhody nájdete?

Vernostný program Orange výhody je dostupný ako mobilná aplikácia pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS a tiež ako webová stránka www.orangevyhody.sk.  Svoje vernostné karty tak už pokojne môžete nechať ležať doma v šuplíku a aj napriek tomu budete mať istotu, že ich máte vždy pri sebe.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu

Luxus a starnúca populácia. Toto sú aktuálne biznisové trendy

Investujte do budúcnosti už dnes.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!