Povieme vám, kedy príde kuriér. Na hodinu presne

Objednávate si tovar cez internet? S DPD viete presný hodinový interval, v ktorom vám kuriér doručí zásielku.

Objednávate si tovar cez internet? S DPD viete presný hodinový interval, v ktorom vám kuriér doručí zásielku.

Od septembra 2015 môžu zákazníci kuriérskej spoločnosti DPD využívať na slovenskom trhu jedinečnú službu Predict, v rámci ktorej je príjemca v deň doručenia informovaný o presnom hodinovom intervale, v ktorom mu kuriér privezie zásielku.

„Služba Predict zvyšuje komfort pre príjemcu pri preberaní zásielky a minimalizuje dobu čakania na doručenie tovaru. Túto novinku ocenia najmä zákazníci internetových obchodov“, povedal Peter Pavuk, generálny riaditeľ DPD. V deň doručenia zásielky posiela DPD adresátovi SMS s informáciou o presnom hodinovom intervale, v ktorom príde kuriér na jeho adresu, čím mu umožní lepšie plánovanie ďalších aktivít. „Tento spôsob notifikácie je možný vďaka špeciálne vyvinutému softvéru, ktorý spája dennú optimalizáciu trasy kuriéra s dátami o príjemcoch, ich adresami a v neposlednom rade telefónnymi kontaktmi, na ktoré je následne informácia o hodinovom intervale zaslaná.“ dodal Peter Pavuk.

Predict je jedinečnou službou, poskytovanou spoločnosťou DPD nie len na Slovensku, ale aj v celej Európe. Je významnou inováciou v doručovaní balíkov  na súkromné adresy, zefektívňuje proces a zvyšuje pravdepodobnosť doručenia zásielky na prvý pokus. Samozrejme, ak príjemcovi oznámená hodina nevyhovuje, nie je to problém, prostredníctvom web stránky www.presmeruj.mojbalik.sk môže zmeniť deň alebo adresu doručenia podľa svojich potrieb.

S DPD má príjemca vždy viacero možností.

Informácia o hodinovom intervale príchodu kuriéra je súčasťou produktu DPD Home, ktorý je špecializovaný na doručovanie balíkov na súkromné adresy, a preto poskytuje zákazníkom aj ďalšie možnosti v riadení doručenia svojej zásielky.

V deň vyzdvihnutia balíka u odosielateľa je príjemca informovaný mailom alebo cez SMS o predpokladanom termíne doručenia. Už pri tomto prvom ozname má príjemca možnosť prostredníctvom moderných online nástrojov DPD, dostupných 24 hodín denne, prípadne priamo cez operátorov zákazníckeho servisu spoločnosti, zmeniť termín alebo adresu doručenia. V prípade záujmu si môže príjemca presmerovať zásielku do odberného miesta DPD, Pickup, kde si ju môže vyzdvihnúť v nasledujúcich siedmich dňoch. Opätovnú informáciu dostáva príjemca v deň príchodu kuriéra, kedy je už informovaný o konkrétnom hodinovom rozpätí doručenia balíka. Ak sa ani napriek viacerým notifikáciám zásielku nepodarí doručiť, DPD poskytuje ďalšie dva  pokusy o doručenie.

Príjemcovia zásielok doručovaných kuriérskou spoločnosťou DPD majú navyše možnosť uhradiť dobierkovú sumu u kuriéra platobnou kartou. Bližšie informácie o službách DPD získate na stránke www.dpd.com/sk.

DPD je členom medzinárodnej prepravnej siete DPDgroup, vlastnenej francúzskou spoločnosťou GeoPost, holdingom francúzskej La Poste. DPDgroup prepraví denne 3 milióny balíkov, obsluhuje 230 krajín a s obratom 4,9 miliardy € je druhou najsilnejšou balíkovou prepravnou sieťou v Európe.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.