Immofinanz prešiel rebrandingom, má nové logo, motto aj web

IMMOFINANZ prichádza s novou značkou a vzhľadom webovej stránky – v centre záujmu je orientácia na zákazníka.

Podľa motta „Space to succeed ("Priestor na úspech") spoločnosť IMMOFINANZ, majiteľ bratislavského Polusu, uvádza novú značku a spúšťa novú prezentáciu na internete. Podstatu filozofie tejto značky tvorí silná orientácia na zákazníka a na trh, ktorá sa tiež odráža vo vynovenej, modernej prezentácii spoločnosti. Logo s premenlivým rámom zdôrazňuje dôležitosť priestoru na úspech a vyzdvihuje flexibilitu spoločnosti pri plnení rozmanitých potrieb zákazníkov.

photocimmofinanzadvertising-materials-r569_res.jpg

„Spoločnosť IMMOFINANZ vníma samu seba ako poskytovateľa špeciálne navrhnutých riešení v oblasti nehnuteľností, ktoré našich zákazníkov podporujú v úspešnej realizácii ich obchodných zámerov. Naše nové motto – „Space to succeed ("Priestor na úspech") – túto víziu ukazuje ešte názornejšie,“ vysvetlil Oliver Schumy, CEO spoločnosti IMMOFINANZ. „Ponúkame priestor a to správne prostredie, aby sme zabezpečili úspech našich nájomcov maloobchodných a kancelárskych priestorov.“

Súbežne s novou značkou bude tiež vynovená webová stránka IMMOFINANZ (www.immofinanz.com), ktorá bude mať modernejší a sviežejší dizajn, so silným zameraním na najnovšie správy IMMOFINANZ Group a jeho kľúčových krajín. Tieto informácie budú pre akcionárov, analytikov, zástupcov médií a širokú verejnosť prehľadnejšie a užívateľsky prívetivejšie.

photocimmofinanzscreenshot-website-r301_res.jpg

Začiatkom októbra pribudne aj aplikácia pre vzťahy s investormi, kompatibilná so zariadeniami iPhone a Android, ktorá bude zainteresovanej verejnosti poskytovať najnovšie informácie. Aplikáciu bude možné využívať na prístup a sťahovanie správ, cien akcií, finančných správ a prezentácií. Aj termíny vykazovania finančných výsledkov spoločnosti IMMOFINANZ je možné jednoduchým kliknutím previesť do súkromných kalendárov užívateľov.

Firemné webové stránky spoločnosti IMMOFINANZ majú v súčasnosti v priemere približne 60 000 návštevníkov mesačne

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.