Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Immofinanz prešiel rebrandingom, má nové logo, motto aj web

IMMOFINANZ prichádza s novou značkou a vzhľadom webovej stránky – v centre záujmu je orientácia na zákazníka.

Podľa motta „Space to succeed ("Priestor na úspech") spoločnosť IMMOFINANZ, majiteľ bratislavského Polusu, uvádza novú značku a spúšťa novú prezentáciu na internete. Podstatu filozofie tejto značky tvorí silná orientácia na zákazníka a na trh, ktorá sa tiež odráža vo vynovenej, modernej prezentácii spoločnosti. Logo s premenlivým rámom zdôrazňuje dôležitosť priestoru na úspech a vyzdvihuje flexibilitu spoločnosti pri plnení rozmanitých potrieb zákazníkov.

photocimmofinanzadvertising-materials-r569_res.jpg

„Spoločnosť IMMOFINANZ vníma samu seba ako poskytovateľa špeciálne navrhnutých riešení v oblasti nehnuteľností, ktoré našich zákazníkov podporujú v úspešnej realizácii ich obchodných zámerov. Naše nové motto – „Space to succeed ("Priestor na úspech") – túto víziu ukazuje ešte názornejšie,“ vysvetlil Oliver Schumy, CEO spoločnosti IMMOFINANZ. „Ponúkame priestor a to správne prostredie, aby sme zabezpečili úspech našich nájomcov maloobchodných a kancelárskych priestorov.“

Súbežne s novou značkou bude tiež vynovená webová stránka IMMOFINANZ (www.immofinanz.com), ktorá bude mať modernejší a sviežejší dizajn, so silným zameraním na najnovšie správy IMMOFINANZ Group a jeho kľúčových krajín. Tieto informácie budú pre akcionárov, analytikov, zástupcov médií a širokú verejnosť prehľadnejšie a užívateľsky prívetivejšie.

photocimmofinanzscreenshot-website-r301_res.jpg

Začiatkom októbra pribudne aj aplikácia pre vzťahy s investormi, kompatibilná so zariadeniami iPhone a Android, ktorá bude zainteresovanej verejnosti poskytovať najnovšie informácie. Aplikáciu bude možné využívať na prístup a sťahovanie správ, cien akcií, finančných správ a prezentácií. Aj termíny vykazovania finančných výsledkov spoločnosti IMMOFINANZ je možné jednoduchým kliknutím previesť do súkromných kalendárov užívateľov.

Firemné webové stránky spoločnosti IMMOFINANZ majú v súčasnosti v priemere približne 60 000 návštevníkov mesačne

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.