Immofinanz prešiel rebrandingom, má nové logo, motto aj web

IMMOFINANZ prichádza s novou značkou a vzhľadom webovej stránky – v centre záujmu je orientácia na zákazníka.

Podľa motta „Space to succeed ("Priestor na úspech") spoločnosť IMMOFINANZ, majiteľ bratislavského Polusu, uvádza novú značku a spúšťa novú prezentáciu na internete. Podstatu filozofie tejto značky tvorí silná orientácia na zákazníka a na trh, ktorá sa tiež odráža vo vynovenej, modernej prezentácii spoločnosti. Logo s premenlivým rámom zdôrazňuje dôležitosť priestoru na úspech a vyzdvihuje flexibilitu spoločnosti pri plnení rozmanitých potrieb zákazníkov.

photocimmofinanzadvertising-materials-r569_res.jpg

„Spoločnosť IMMOFINANZ vníma samu seba ako poskytovateľa špeciálne navrhnutých riešení v oblasti nehnuteľností, ktoré našich zákazníkov podporujú v úspešnej realizácii ich obchodných zámerov. Naše nové motto – „Space to succeed ("Priestor na úspech") – túto víziu ukazuje ešte názornejšie,“ vysvetlil Oliver Schumy, CEO spoločnosti IMMOFINANZ. „Ponúkame priestor a to správne prostredie, aby sme zabezpečili úspech našich nájomcov maloobchodných a kancelárskych priestorov.“

Súbežne s novou značkou bude tiež vynovená webová stránka IMMOFINANZ (www.immofinanz.com), ktorá bude mať modernejší a sviežejší dizajn, so silným zameraním na najnovšie správy IMMOFINANZ Group a jeho kľúčových krajín. Tieto informácie budú pre akcionárov, analytikov, zástupcov médií a širokú verejnosť prehľadnejšie a užívateľsky prívetivejšie.

photocimmofinanzscreenshot-website-r301_res.jpg

Začiatkom októbra pribudne aj aplikácia pre vzťahy s investormi, kompatibilná so zariadeniami iPhone a Android, ktorá bude zainteresovanej verejnosti poskytovať najnovšie informácie. Aplikáciu bude možné využívať na prístup a sťahovanie správ, cien akcií, finančných správ a prezentácií. Aj termíny vykazovania finančných výsledkov spoločnosti IMMOFINANZ je možné jednoduchým kliknutím previesť do súkromných kalendárov užívateľov.

Firemné webové stránky spoločnosti IMMOFINANZ majú v súčasnosti v priemere približne 60 000 návštevníkov mesačne

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom