S prestupmi lacnejšie ako na priamo platí aj pri preprave tovaru

Princíp zbernej služby by sa dal prirovnať k cestovaniu s viacerými prestupmi.

Princíp zbernej služby by sa dal prirovnať k cestovaniu s viacerými prestupmi. Paletové zásielky sú konsolidované do pravidelných pozemných liniek a „prestupujú“ v jednotlivých distribučných centrách v rámci siete až do svojej  finálnej destinácie.  Prioritou je nízka cena.

Celkové náklady za transport sa pri zbernej službe rozdeľujú, klient teda platí len za svoju zásielku a nie za nevyužitú kapacitu vozidla. Podmienkou efektívnej prepravy je rozvinutá medzinárodná sieť terminálov s dobre nastavenými spojeniami a v neposlednom rade rýchla a spoľahlivá distribúcia ku konečnému zákazníkovi.

Nové koliesko v distribučnom mechanizme

V snahe zefektívniť distribúciu paletových zásielok spoločnosť GEFCO Slovakia posilnila svoju sieť o nový hub v Strečne pri Žiline. Jeho otvorenie v apríli tohto roku umožnilo optimalizáciu distribučných trás, čo prinieslo skrátenie dodacej lehoty až o 24 hodín a v konečnom dôsledku výhodnejšiu cenu pre klienta. Navyše, služba využíva princíp door-to-door, čo znamená, že okrem bežného „cestovného“ zahŕňa cena prepravy aj „taxi domov“. V prípade objednania do 15.00 garantuje GEFCO vyzdvihnutie v nasledujúci pracovný deň.

Riešenie pre inbound aj outbound logistiku

Zberná služba je určená pre klientov z oblasti priemyslu a retailu, ktorí hľadajú cenovo výhodný spôsob prepravy paletových zásielok ale aj voľne loženého tovaru s hmotnosťou do 2 ton, alebo 2 ložných metrov. Zberná služba dokáže zabezpečiť jednorazovú či nepravidelnú prepravu zásielok, ale tiež pravidelnú dennú či nočnú distribúciu podľa špecifických potrieb klienta. Môže byť teda efektívnym riešením pre pokrytie zásobovacieho aj distribučného toku výrobných spoločností.

Sieť medzinárodných liniek

Dobre fungujúca zberná služba vyžaduje úzku spoluprácu všetkých pobočiek v rámci skupiny GEFCO. Zberná služba GEFCO Slovakia je priamo napojená na denné importné a exportné linky do európskych krajín ako Rakúsko, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Španielsko či Turecko. Obzvlášť výhodné cenové podmienky aktuálne ponúka v rámci prepravy do krajín V4 – Poľsko, Česká republika a Maďarsko, a do Rumunska, s tranzitným časom od dvoch do štyroch dní, podľa destinácie.

Služby skladovania s pridanou hodnotou

Okrem zbernej služby zabezpečuje nový terminál pri Žiline aj ďalšie druhy prepráv a logistické služby s pridanou hodnotou. Temperovaný sklad najvyššieho štandardu „A“ s výhodnou geografickou polohou ponúka plnú variabilitu, umožňujúcu uskladnenie aj tovaru atypických rozmerov. Samozrejmosťou je možnosť zabezpečenia doplnkových služieb, akými sú prebaľovanie či etiketovanie tovaru.

www.gefco.sk

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018