Dominikánska republika

Biely piesok, kokosové palmy a tyrkysové more. Takto by sa dala v krátkosti opísať Dominikánska republika... Ste pripravení objaviť jedno z najkrajších miest našej planéty?

Tento Karibský raj leží spolu s Haiti na ostrove Hispaniola. Dominikánska republika je ideálnym miestom na oddych po vyčerpávajúcich mesiacoch v práci. Okrem krásnych pláží si do sýtosti užijete chutné jedlo a nabijete sa atmosférou tejto úžasnej krajiny. Jediné, na čo treba dávať pozor, sú padajúce kokosové orechy v palmových hájoch…

Punta Cana je jedným z najlepších letovísk v krajine. Pláž Bávaro vám jednoducho vyrazí dych. V tejto oblasti nájdete množstvo luxusných hotelov s najlepším vybavením, ale aj hotely strednej kategórie. Každý večer toto letovisko zažiari farbami. Vydáte sa objavovať zákutia tohto tropického mestečka?

Okrem Punta Cana si môžete užiť Dominikánsku republiku v letovisku Bayahibe, ktoré sa nachádza pri Národnom parku del Este. V našej ponuke nájdete aj luxusný hotel Gran Bahia Principe El Portillo na polostrove Samana.

Dominikánska republika je čarovné miesto, ktoré určite treba vidieť. Užite si ho naplno s Firotour, letecky z Viedne priamo do Punta Cana. Vo vašom hoteli vás čakajú služby all inclusive a slovensky hovoriaci delegáti. Teraz so zľavou až 300 eur.

foto7mala-r965_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu