Štvrtok, 12. december, 2019 | Meniny má Otília

Konica Minolta zvýhodnila služby pre nadnárodných zákazníkov

BRATISLAVA 25. novembra 2015 (WBN/PR)

• Konica Minolta vytvorila nový obchodný koncept pre medzinárodné skupiny so sídlom v tuzemsku
• Prvým zákazníkom je skupina Kofola, pre ktorú Konica Minolta zaistí tlačové služby v štyroch krajinách Európy

Konica Minolta začala ponúkať zvýhodnené obchodné podmienky tuzemským firmám, ktoré podnikajú na zahraničných trhoch. Nový obchodný model garantuje rovnaké ceny aj služby pre všetky krajiny, v ktorých zákazníci Konica Minolta pôsobia. Prvou zákazkou z tejto oblasti je dodanie stovky tlačových zariadení vrátane monitorovacieho softvéru pre spoločnosti skupiny Kofola na Slovensku, v Českej republike, Slovinsku a v Poľsku.

"Medzinárodným firmám garantujeme rovnakú úroveň služieb vo všetkých pobočkách. Ponúkame taktiež výhodnejšie obchodné podmienky oproti tým, ktoré by získali pri samostatných objednávkach v jednotlivých krajinách," povedal Michal Vyjídák, obchodný riaditeľ oblasti Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: "Segment SMA (Strategic Major Account) cieli na nadnárodné firmy zo strednej a východnej Európy a nadväzuje na koncept GMA (Global Major Account), ktorý je určený globálnym zákazníkom."

Zákazka pre skupinu Kofola zahŕňa kompletný outsourcing tlačových zariadení, zaistenie ich prevádzky a dodanie bezpečnostného a monitorovacieho systému SafeQ. Po novom bude Konica Minolta pre Kofolu zaisťovať tlačové služby aj v Slovinsku. Súčasťou zadania je aj optimalizácia tlačového prostredia. Výsledkom spolupráce bude zníženie prevádzkových nákladov, úspora času zamestnancov, zvýšenie zabezpečenia tlače a skvalitnenie reportingu tlačových nákladov.

"Zaujala nás garancia jednotnej úrovne služieb, ktoré nám Konica Minolta v Českej republike poskytuje už od roku 2009. Špecifická ponuka SMA nám umožnila na každom z našich trhov využiť rovnakého dodávateľa namiesto uzatvárania niekoľkých samostatných zmlúv. Tým sme ušetrili predovšetkým čas a náklady spojené s vypisovaním viacerých tendrov," informoval Milan Zmarzlák, Head of ICT Kofola ČeskoSlovensko.

Na zaistenie služieb vo všetkých krajinách regiónu SMA využíva Konica Minolta vlastnú medzinárodnú a obchodnú a IT sieť. Pre všetky pobočky platí rovnaká zmluva upravujúca jednotnú ponuku. Spoluprácu so zákazníkom na všetkých trhoch zároveň kompletne zaisťuje jediná kontaktná osoba.

Pre veľké medzinárodné skupiny vytvorila Konica Minolta už v roku 2012 segment GMA. Ten je určený pre globálne spoločnosti s komplexným hardvérovým a softvérovým riešením. Medzi týchto zákazníkov skupiny Konica Minolta patria napríklad spoločnosti BMW, Erste či Allianz.

O spoločnosti Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 49 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 41 600 zamestnancov. Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty inováciami a uľahčovať tak ľuďom prácu a skvalitňovať život aj pre budúce generácie spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia

Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu.
Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk.
Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Vianočné trhy vďaka inovácii pomáhajú rodinám v ohrození

Vďaka Good Pay poputuje za každú platbu kartou na trhoch príspevok OZ Návrat.

Triedený odpad nekončí na jednej kope. Vysvetľujeme to už roky

Ako sa financuje zber triedeného odpadu, prečo sa v obciach na Slovensku triedi rôznymi spôsobmi?

Výnos 5,5 % alebo 15 % p.a.?

V Proxente sa výška výnosu mení podľa výšky a dĺžky investície a podľa typu cenného papiera