Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Kvalitný operátor môže firmám pomôcť zvýšiť produktivitu

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov.

Potreby firiem v oblasti digitalizácie a ICT v posledných rokoch výrazne rastú. Technológie sa vyvíjajú závratným tempom a preto je pre podniky čoraz dôležitejšie mať pri sebe správnych partnerov, ktorí im umožnia držať krok s aktuálnym vývojom. Aj dobrý výber operátora firmám pomôže zvýšiť produktivitu a ušetriť náklady.

Telekomunikační operátori totiž už dávno neponúkajú len pevné linky, internet, alebo mobilné paušály. My v Slovak Telekome neustále prinášame inovácie a nové technológie. Náš profesionálny personál je pripravený aj na tie najnáročnejšie požiadavky – či už potrebujete vybrať optimálnu kombináciu služieb pre firmu, nájsť nové nástroje pre podporu vášho biznisu, alebo sa rozhodnete presunúť podnikové systémy do cloudu.

Pozrite sa, čo o nás hovoria naši zákazníci:

Načítavam video...

Viac info nájdete na: www.telekom.sk/biznis

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot