BKS Bank s najvýhodnejším úverom na bývanie s úrokom 1,75 %

Vylepšite si svoje bývanie rekonštrukciou vášho bytu alebo kúpou úplne nového! BKS Bank AG, pobočka zahraničnej banky v SR, poskytuje od októbra 2015 výhodnú úrokovú sadzbu pre úvery na bývanie.

bks-bank-kosik-r580_res.jpgVylepšite si svoje bývanie rekonštrukciou vášho bytu alebo kúpou úplne nového! BKS Bank AG, pobočka zahraničnej banky v SR, poskytuje od októbra 2015 výhodnú úrokovú sadzbu pre úvery na bývanie vo výške 1,75 % p.a. pri jej 3-ročnej fixácii alebo vo výške 2,25 % p.a. pri jej 5-ročnej fixácii, pričom suma úveru je ohraničená 90 percentami hodnoty nehnuteľnosti. Získanie týchto úrokových sadzieb nie je podmienené zriadením ďalších bankových produktov. V niektorých prípadoch je dokonca možné aj ich dodatočné zníženie. Úver je poskytovaný s bezplatným vyhotovením znaleckého posudku a so zvýhodneným spracovateľským poplatkom vo výške 100 EUR. Klient majú naďalej možnosť predčasného splatenia úveru za zvýhodnených podmienok a nemusia sa obávať ani ďalších skrytých poplatkov.

Klientom, ktorým BKS Bank poskytla úver na bývanie, automaticky prináleží benefit v podobe poskytnutia produktu Premium Konto na obdobie prvej fixácie zdarma. Premium Konto je výhodný balík služieb, ktorý zahŕňa bežný účet v kombinácii so sporiacim účtom. Samozrejmosťou je možnosť poistenia financovanej nehnuteľnosti priamo na mieste, momentálne so zľavou z poistného.

"Hoci sme malý poskytovateľ bankových služieb, naše produkty dokážu byť konkurencieschopné, čo nás veľmi teší. Výhodou menšej spoločnosti, akou je aj BKS Bank, je flexibilita a individuálny prístup ku klientovi. Našim klientom poskytujeme kvalitný osobný servis a profesionálne odborné poradenstvo, ktoré vedie k tomu, že nás často odporúčajú svojim blízkym a známym," vysvetľuje Joachim Reitmeier, riaditeľ BKS Bank na Slovensku.

Premium Konto zdarma
Klientom, ktorí požiadajú v BKS Bank o úver na bývanie, ponúka banka v rámci akcie tzv. Premium Konto počas doby prvej fixácie zdarma. Tento pozostáva z Bežného účtu a z Online sporiaceho účtu. Online sporiaci účet od BKS Bank s úrokovou sadzbou 1 % p.a. patrí medzi najlepšie úročené produkty s dennou splatnosťou na slovenskom bankovom trhu. Používanie Online sporiaceho účtu je viazané na BKS Online Banking.

BKS Bank ponúka na Slovensku svojim klientom individuálne možnosti financovania, výhodné a bezpečné uloženie voľných finančných prostriedkov v stabilnej finančnej inštitúcii s viac ako 90 ročnou históriou rakúskeho materského koncernu, profesionálne odborné poradenstvo a individuálny diskrétny prístup. Koncern s bilančnou sumou 6,90 mld. EUR prevádzkuje 56 pobočiek v Rakúsku, Slovinsku, Chorvátsku a na Slovensku a zamestnáva okolo 1100 pracovníkov. Na Slovensku ponúka svoje bankové a leasingové služby v Bratislave, Banskej Bystrici a v Žiline. Otvorenie ďalšej pobočky v Košiciach je už naplánované.

Viac informácií sa dozviete na emailovej adrese info@bksbank.sk, telefónnom čísle 02/32 32 30 00, alebo na webovej stránke www.bksbank.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.