Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

BKS Bank s najvýhodnejším úverom na bývanie s úrokom 1,75 %

Vylepšite si svoje bývanie rekonštrukciou vášho bytu alebo kúpou úplne nového! BKS Bank AG, pobočka zahraničnej banky v SR, poskytuje od októbra 2015 výhodnú úrokovú sadzbu pre úvery na bývanie.

bks-bank-kosik-r580_res.jpgVylepšite si svoje bývanie rekonštrukciou vášho bytu alebo kúpou úplne nového! BKS Bank AG, pobočka zahraničnej banky v SR, poskytuje od októbra 2015 výhodnú úrokovú sadzbu pre úvery na bývanie vo výške 1,75 % p.a. pri jej 3-ročnej fixácii alebo vo výške 2,25 % p.a. pri jej 5-ročnej fixácii, pričom suma úveru je ohraničená 90 percentami hodnoty nehnuteľnosti. Získanie týchto úrokových sadzieb nie je podmienené zriadením ďalších bankových produktov. V niektorých prípadoch je dokonca možné aj ich dodatočné zníženie. Úver je poskytovaný s bezplatným vyhotovením znaleckého posudku a so zvýhodneným spracovateľským poplatkom vo výške 100 EUR. Klient majú naďalej možnosť predčasného splatenia úveru za zvýhodnených podmienok a nemusia sa obávať ani ďalších skrytých poplatkov.

Klientom, ktorým BKS Bank poskytla úver na bývanie, automaticky prináleží benefit v podobe poskytnutia produktu Premium Konto na obdobie prvej fixácie zdarma. Premium Konto je výhodný balík služieb, ktorý zahŕňa bežný účet v kombinácii so sporiacim účtom. Samozrejmosťou je možnosť poistenia financovanej nehnuteľnosti priamo na mieste, momentálne so zľavou z poistného.

"Hoci sme malý poskytovateľ bankových služieb, naše produkty dokážu byť konkurencieschopné, čo nás veľmi teší. Výhodou menšej spoločnosti, akou je aj BKS Bank, je flexibilita a individuálny prístup ku klientovi. Našim klientom poskytujeme kvalitný osobný servis a profesionálne odborné poradenstvo, ktoré vedie k tomu, že nás často odporúčajú svojim blízkym a známym," vysvetľuje Joachim Reitmeier, riaditeľ BKS Bank na Slovensku.

Premium Konto zdarma
Klientom, ktorí požiadajú v BKS Bank o úver na bývanie, ponúka banka v rámci akcie tzv. Premium Konto počas doby prvej fixácie zdarma. Tento pozostáva z Bežného účtu a z Online sporiaceho účtu. Online sporiaci účet od BKS Bank s úrokovou sadzbou 1 % p.a. patrí medzi najlepšie úročené produkty s dennou splatnosťou na slovenskom bankovom trhu. Používanie Online sporiaceho účtu je viazané na BKS Online Banking.

BKS Bank ponúka na Slovensku svojim klientom individuálne možnosti financovania, výhodné a bezpečné uloženie voľných finančných prostriedkov v stabilnej finančnej inštitúcii s viac ako 90 ročnou históriou rakúskeho materského koncernu, profesionálne odborné poradenstvo a individuálny diskrétny prístup. Koncern s bilančnou sumou 6,90 mld. EUR prevádzkuje 56 pobočiek v Rakúsku, Slovinsku, Chorvátsku a na Slovensku a zamestnáva okolo 1100 pracovníkov. Na Slovensku ponúka svoje bankové a leasingové služby v Bratislave, Banskej Bystrici a v Žiline. Otvorenie ďalšej pobočky v Košiciach je už naplánované.

Viac informácií sa dozviete na emailovej adrese info@bksbank.sk, telefónnom čísle 02/32 32 30 00, alebo na webovej stránke www.bksbank.sk.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.