Natankovať kvalitné palivo a ušetriť – aj to je možné

Kvalita palív je na čerpacích staniciach Slovnaft základom, zákazníci však majú šancu získať aj viac. Stačí sa registrovať vo vernostnom programe BONUS klub a zbierať body za každý nákup. Nazbierané body je následne možné vymeniť za niektorú z odmien z rozsiahleho katalógu ako aj pri rôznych akciách kde je tiež možnosť ich využiť ako zľavu pri nákupe paliva alebo rôznych doplnkov. Motoristi tak môžu ušetriť nemalé čiastky.

Začať zbierať BONUS body je pritom jednoduché – na ktorejkoľvek čerpacej stanici Slovnaft požiadate o kartu, na ktorú sa ihneď začnú pripisovať body a následne sa zaregistrujete. Na získanie prvej odmeny nie sú potrebné opakované návštevy čerpacej stanice. Už za natankovanie jednej plnej nádrže si môžete ako "malý bonus" v hodnote 45 bodov so sebou odniesť lahodné espresso, croissant alebo plechovku piva.

Svoje body môžu členovia BONUS klubu vymeniť aj za odmeny z katalógu, ktorý ponúka na výber z viac ako 170 položiek od malého občerstvenia až po domáce spotrebiče. Napríklad, zákazník, ktorý mesačne natankuje 185 litrov paliva EVO Diesel a ročne tak nazbiera 6660 bodov ich môže následne použiť aj na kúpu kvalitných záhradných produktov z katalógu a ušetriť viac ako 60 eur.

Katalóg je navyše prístupný aj online na www.bonusklub.sk. Objednávky je preto možné realizovať aj z pohodlia domova a tovar si prevziať na vybranej čerpacej stanici.

Nazbierané body je pri súčasnej akcii tiež možné vymeniť aj za zľavu na palivo: v prípade benzínu a nafty TEMPO Plus predstavuje za každých 6 bodov zľava 5 centov na liter a v prípade prémiových palív EVO je za každých 12 bodov zľava 10 centov na každý natankovaný liter.

O tom, že v BONUS klube je možné získať vždy viac sa už presvedčilo viac ako 550 000 jeho členov. Zistite aj vy viac o jeho výhodách na čerpacích staniciach Slovnaft alebo na www.bonusklub.sk.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.