Grant z Nadácie Tesco je tu. Termín prihlasovania predĺžený!

Radi by ste získali grant na aktivity vašej organizácie? Využite príležitosť Nadácie Tesco a podajte si žiadosť cez elektronický formulár, ktorý bude otvorený až do 11. apríla 2016 na www.darca.sk.

Radi by ste získali grant na aktivity vašej organizácie? Využite príležitosť Nadácie Tesco a podajte si žiadosť cez elektronický formulár, ktorý bude otvorený až do 11. apríla 2016 na www.darca.sk

Jedinečná príležitosť, ako podporiť lokálne projekty, je otvorená pre široké spektrum organizácií a možnosť prihlasovať projekty a posielať žiadosti sa rozhodla Nadácia Tesco predĺžiť až do 11. apríla (vrátane), aby umožnila a dala šancu prihlásiť projekty zo všetkých regiónov Slovenska.Ste nezisková organizácia, občianske združenie, centrum voľného času, škola, materská škola, miestna samospráva či rozpočtová a príspevková organizácia? Máte zaujímavú myšlienku či aktivitu a hľadáte možnosti získať grant? Potom neváhajte a zapojte sa do programu "Vy rozhodujete, my pomáhame", v ktorom Nadácia Tesco podporí až 77 organizácií po celom Slovensku celkovou sumou 100 000 eur, t. j. každý projekt sumou rovných 1 300 eur.

Program je zameraný na podporu lokálnych aktivít, ktoré budú prospešné pre miestne komunity na celom Slovensku. Všeobecne by mali byť projekty zamerané na obnovu a zlepšenie verejných priestranstiev, parkov, ihrísk, podporu rozvoja komunitného života, vzdelávacie aktivity, detské tábory, tvorivé dieľne, besiedky, podporu zdravého životného štýlu, sociálne slabších a znevýhodnených skupín spoluobčanov, detí alebo nezamestnaných. Vítaná je tiež participácia členov miestnych komunít, občanov alebo zamestnancov spoločnosti Tesco, ktorí môžu jednotlivé projekty odporúčať a spolupodieľať sa na ich realizácii aj ako dobrovoľníci.

Aké konkrétne projekty majú šancu uspieť? Nadácia Tesco v minulom roku z podobného grantového programu podporila napríklad revitalizáciu detského ihriska v centre Myjavy, dopravného ihriska v Turčianskych Tepliciach, vytvorila sa oddychová zóna pre občanov Starej Turej, Spojená škola Belá vybudovala kuchynku pre žiakov, opravila sa strecha Detskej železnice v Košiciach. Podporil sa projekt zdravého spôsobu života ako alternatíva k nezdravým stravovacím návykom a pasivite v nízkoprahovom centre v bratislavskej Vrakuni, v materskej škole v Nitre sa uskutočnil veľký deň športu a zdravia, ktorý bol pre deti výnimočný nielen v tom, že bol plný zaujímavých športových aktivít a súťažných stanovíšť, ale hlavne dňom nadviazania nových kamarátstiev s deťmi so sluchovým postihnutím a desiatky ďalších aktivít neziskových organizácii.

Ak viete o nejakom zaujímavom projekte, ktorý by si zaslúžil podporu vo forme grantu, máte stále čas osloviť konkrétnu organizáciu. Všetky podrobné informácie o programe "Vy rozhodujete, my pomáhame" sú dostupné v grantovej výzve na webstránke www.tesco.sk/pomahame.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 704
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 529
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 245
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 756
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 005
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 864
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 7 636
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 567
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 1 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 15 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

24 h
SkryťZatvoriť reklamu