Utorok, 23. apríl , 2019

Hotelierska rodina sa rozrástla o nového člena

Slovensko sa pýši novým hotelovým komplexom, Village resort Hanuliak (4*), ktorý vyrástol v prostredí Národného parku Malej Fatry.

Slovensko sa pýši novým hotelovým komplexom, Village resort Hanuliak (4*), ktorý vyrástol v prostredí Národného parku Malej Fatry.

Hotel prináša mnohé netradičné ponuky, ktoré by ste v iných strediskách žilinského kraja hľadali márne. Dominantnou ideológiou Village resort Hanuliak je priniesť svojim hosťom „každý deň nový zážitok“.

Slávnostné otvorenie rezortu prebehlo v pompéznom štýle. Na krst hotela prijalo pozvanie 150 významných hostí. Medzi pozvanými sa objavili známe tváre, z rôznych oblastí spoločenského života. Večerom sprevádzal moderátor Marcel Forgáč, o kulinársky zážitok sa postaral šéfkuchár Peter Frolo. Nechýbala tombola, ochutnávka kvalitných slovenských vín, či barmanská šou. Slávnosť vyvrcholila ohňostrojom.

krst-hanuliak-sika-490-r420_res.jpg

Stredisko je projektom firmy Hastra, s.r.o. „Do projektu je investované naše srdce. Hlavným cieľom bolo vytvoriť príjemné prostredie pre rodiny, pre spokojných zákazníkov, ktorí sa doň budú radi vracať. Množstvo bezsenných nocí majiteľa sa stalo základom a hmotou pre vytvorenie jedného veľkého sna, ktorým  je toto dielo,“ priznáva vedenie spoločnosti.

obr-v-texte-1-r553_res.jpg

Originálne ladenie jednotlivých súčastí interiéru významne dokresľuje atmosféru hotela. Komplex disponuje 33 moderne zariadenými izbami. Osobitosťou ubytovania sú atypické mezonetové riešenia. Dominanciou reštaurácie je medzinárodná kuchyňa s dôrazom na kvalitu a čerstvosť surovín, domáce cestoviny, pečivo a koláčiky. Špecialitou bude vlastné pivo, ktoré už zreje v rodinnom pivovare.

V relaxačnej časti hotela sa nachádza  wellness&spa. Pre celkovú regeneráciu organizmu sú k dispozícii rôzne procedúry a masáže, napr. exotické thajské masáže. Netradičnou ponukou je kryosauna, kde teplota dosahuje teplotu do -160*C. V blízkej dobe pribudne vonkajší bazén.

obr-v-texte-2-r195_res.jpg

Najväčšou atrakciou rezortu je 13,5 m vysoká lezecká stena. Svojou výškou sa zaradila medzi najvyššie interiérové lezecké steny na Slovensku.

obr-v-texte3-r883_res.jpg

Ste pripravení na nové zážitky?

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.