Slovákov zaujíma pri úveroch najmä výška úrokovej sadzby

konsolidaciaupratovanie-financiipar-r616_res.jpgTiež patríte medzi tých, ktorí už niekoľko rokov splácajú úver? Podmienky, ako aj úrokové sadzby na trhu sa medzitým zmenili a dnes môžete čerpať spotrebný úver za oveľa lepších podmienok. Až dve tretiny Slovákov uviedli v prieskume Poštovej banky, že pri vybavovaní spotrebného úveru je pre nich dôležitá výška úrokovej sadzby. Zároveň by chceli pôžičku získať čo najrýchlejšie, ideálne bez zložitej administratívy a bez ručiteľa. Taký je aj konsolidačný úver Lepšia splátka od Poštovej banky, s ktorým môžu klienti počas celého obdobia splácania ušetriť stovky eur. Ak si zoberieme príklad uvedený ďalej, rodina splácala úvery vo výške 11-tisíc eur a mesačne zaplatila na splátkach 214,03 eura. S novým úverom od Poštovej banky by sa jej nielen sprehľadnilo splácanie pôžičiek, ale rodina by získala nižšiu úrokovú sadbu a nižšie mesačné splátky, ktoré by odľahčili rodinný rozpočet. Každý mesiac by tak ušetrila takmer 64 eur a ročne až 768 eur. Navyše klient, ktorý aktívne využíva svoj osobný účet v Poštovej banke, získa každý mesiac odmenu za vernosť vo forme zľavy z úrokovej sadzby na úrovni 1 %. V tomto prípade by rodina dostala každý mesiac späť 5,40 eura, ktoré už môže minúť na čokoľvek.

Ak momentálne žiaden úver nesplácate, ale túžite si splniť svoj sen o novom aute, zrekonštruovať bývanie či čokoľvek iné, môžete využiť limitovanú akciu od Poštovej banky a získať do konca mája aj Dobrú pôžičku s výhodnou úrokovou sadzbou od 5,90 % p. a. Požičať si môžete od 300 eur do 30 000 eur.Pôžičky si môžete vybaviť v ktorejkoľvek pobočke Poštovej banky a na vybraných poštách. Pre väčšinu klientov stačí na ich vybavenie občiansky preukaz. Viac informácií môžete získať aj na www.postovabanka.sk/limitovana-akcia.RPMN: Pri pôžičke vo výške 11 000 €, s úrokovou sadzbou 6,90 % p. a., s počtom mesačných splátok 95 vo výške 150,14 € a s poslednou 96. splátkou vo výške 149,27 €, bez poplatku za poskytnutie úveru je RPMN vo výške 7,2 % a celková suma, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť, je 14 412,57 €. Na schválenie a poskytnutie úveru nie je právny nárok. Výška splátky je uvedená bez Poistenia schopnosti splácať úver.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.