Slovákov zaujíma pri úveroch najmä výška úrokovej sadzby

konsolidaciaupratovanie-financiipar-r616_res.jpgTiež patríte medzi tých, ktorí už niekoľko rokov splácajú úver? Podmienky, ako aj úrokové sadzby na trhu sa medzitým zmenili a dnes môžete čerpať spotrebný úver za oveľa lepších podmienok. Až dve tretiny Slovákov uviedli v prieskume Poštovej banky, že pri vybavovaní spotrebného úveru je pre nich dôležitá výška úrokovej sadzby. Zároveň by chceli pôžičku získať čo najrýchlejšie, ideálne bez zložitej administratívy a bez ručiteľa. Taký je aj konsolidačný úver Lepšia splátka od Poštovej banky, s ktorým môžu klienti počas celého obdobia splácania ušetriť stovky eur. Ak si zoberieme príklad uvedený ďalej, rodina splácala úvery vo výške 11-tisíc eur a mesačne zaplatila na splátkach 214,03 eura. S novým úverom od Poštovej banky by sa jej nielen sprehľadnilo splácanie pôžičiek, ale rodina by získala nižšiu úrokovú sadbu a nižšie mesačné splátky, ktoré by odľahčili rodinný rozpočet. Každý mesiac by tak ušetrila takmer 64 eur a ročne až 768 eur. Navyše klient, ktorý aktívne využíva svoj osobný účet v Poštovej banke, získa každý mesiac odmenu za vernosť vo forme zľavy z úrokovej sadzby na úrovni 1 %. V tomto prípade by rodina dostala každý mesiac späť 5,40 eura, ktoré už môže minúť na čokoľvek.

Ak momentálne žiaden úver nesplácate, ale túžite si splniť svoj sen o novom aute, zrekonštruovať bývanie či čokoľvek iné, môžete využiť limitovanú akciu od Poštovej banky a získať do konca mája aj Dobrú pôžičku s výhodnou úrokovou sadzbou od 5,90 % p. a. Požičať si môžete od 300 eur do 30 000 eur.Pôžičky si môžete vybaviť v ktorejkoľvek pobočke Poštovej banky a na vybraných poštách. Pre väčšinu klientov stačí na ich vybavenie občiansky preukaz. Viac informácií môžete získať aj na www.postovabanka.sk/limitovana-akcia.RPMN: Pri pôžičke vo výške 11 000 €, s úrokovou sadzbou 6,90 % p. a., s počtom mesačných splátok 95 vo výške 150,14 € a s poslednou 96. splátkou vo výške 149,27 €, bez poplatku za poskytnutie úveru je RPMN vo výške 7,2 % a celková suma, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť, je 14 412,57 €. Na schválenie a poskytnutie úveru nie je právny nárok. Výška splátky je uvedená bez Poistenia schopnosti splácať úver.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.