Platby za elektrinu už môžeme uhrádzať, kedy nám to vyhovuje

Dostávate faktúry za elektrinu s termínom splatnosti, ktorý vám nevyhovuje? Ak áno, tak pre vás máme pozitívnu správu. Ak ste zákazníkom ZSE, po novom si môžete deň splatnosti upraviť tak, ako vám vyhovuje.

Online to vybavíte hravo

Nemusíte nikam chodiť ani volať, pretože všetko bez problémov zvládnete prostredníctvom novej online Zákazníckej zóny ZSE"Stačí sa zaregistrovať a aktivovať si v zóne odberné miesta. Následne zákazník získa kompletné informácie o svojich odberných miestach, spotrebe či platbách. Môže si zmeniť deň splatnosti faktúr, ktoré môže uhrádzať priamo v zóne cez platobné brány. Zároveň má zákazník možnosť zmeniť si kontaktné údaje, výšku preddavkov, spôsob platby, zadávať online žiadosti alebo si aktivovať služby," hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE. Vďaka online zóne na www.zse.sk sa ZSE dokáže postarať o zákazníka 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Požiadavky zadané v online zóne sa spracúvajú plne automaticky a kvôli bezpečnosti sú všetky aktívne operácie overované cez SMS kód. Po spracovaní požiadavky je zákazník informovaný prostredníctvom notifikácie priamo v zóne a formou e-mailu.

Prečo si všetko vybaviť online?

Ušetríte čas, ktorý môžete tráviť s rodinou alebo priateľmi a nemusíte stáť v radoch ani čakať na zákazníckej linke. Všetko si jednoducho vybavíte prostredníctvom počítača alebo mobilu, kdekoľvek a kedykoľvek vám to vyhovuje. Ďalším pozitívom online komunikácie je ochrana životného prostredia."Našich zákazníkov sa snažíme motivovať k tomu, aby si v zóne aktivovali elektronickú faktúru, prešli na platbu inkasom či prevodom z účtu alebo si nechali posielať preplatky na bankový účet. Pre zákazníkov je to praktické a zároveň ekologické," dodáva Daniel Klúčovský zo ZSE.

Darček zadarmo a súťaž o 9x iPhone 6S

Začnite využívať online Zákaznícku zónu aj vy a získate zadarmo online darček podľa vlastného výberu. Navyše ste automaticky v hre o jeden z 9 smartfónov iPhone 6S a jeden z 3 Smart televízorov Samsung. Kliknite na www.zse.sk

zse

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?