Refinancovanie je ako puzzle. Zložiť ho nie je zložité

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku?

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Nabrali ste si ich naraz viac a splátky vám prerastajú cez hlavu? Poupratujte si. Refinancujte.

S dobrou ponukou si spojíte viaceré úvery do jedného, alebo ich vymeníte za lepší. Môžete si tak znížiť sumu, ktorú svojej banke platíte, rovnako ako upraviť nepriaznivú úrokovú sadzbu. Alternatív, ako si sprehľadniť rodinné hospodárenie, je niekoľko. Načo sa uspokojiť len s konfekčnou bankovou ponukou, keď si môžete vybrať model refinancovania ktorý vyhovuje práve vám. ČSOB pre vás osobne zhodnotí vašu finančnú situáciu a odporučí najvýhodnejší spôsob riešenia. „Klientske poradenstvo je kľúčové“, hovorí Anna Kreuzingerová, riaditeľka Odboru produktového manažmentu a procesov pre retailové úvery ČSOB a dodáva: „ako laik môžem mať síce predstavu ako by som to vyriešila, ale je to podobné, ako keď idem k lekárovi. Viem si o svojom probléme niečo vopred naštudovať, no v konečnom dôsledku je indikácia na určení odborníkom. Presne tak je to v banke. Skúsený analytik mi pomôže nájsť riešenie, ktoré je pre mňa osobne najrozumnejšie“.

Podľa A.Kreuzingerovej je pre klienta dôležitým rozhodovacím momentom ten, keď dostáva informáciu o sadzbe. Upozorňuje však, že výška úrokovej sadzby je iba jednou časťou pomyselnej puzzle skladačky. „Treba sa pýtať, čo percentá pre klienta znamenajú vo finále. Čo všetko mu banka za tie percentá dovolí? Musí mať v banke otvorený účet? Môže robiť predčasné splátky? Bude za ne platiť?“

Refinancovať v ČSOB je až do 31.7.2016 dvojnásobná výhra. Úrokovú sadzbu vám hneď na začiatku znížia až o 3,5 % p.a. a na konci splácania získate finančnú odmenu. Navyše, získate 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru a samozrejmosťou sú i bezplatné mimoriadne splátky.

Viac informácií nájdete na refinancujte.sk.

cob-16-903-cf-490x370px-r795_res.jpg

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?