Pomôž svojmu regiónu získať finančnú podporu

Verejné online hlasovanie programu SPPoločne je spustené. Rozhodni aj ty o projektoch, ktoré získajú podporu. Prerozdelíme 200 tisíc eur  v rámci celého Slovenska. Hlasuj na www.sppolocne.sk  do 3. 10. 2016.

Súbežne s hlasovaním je spustená súťaž o wellness pobyt! Program SPPoločne je určený na rozvoj regiónov, revitalizáciu životného prostredia a zlepšenie kvality života na Slovensku. Tento rok vybrala odborná porota 240 najlepších projektov a 30 z nich, s najväčším počtom hlasov, získa grant  3 až 6 tisíc eur.

Aj tento ročník programu má novinky - jednou z nich je spustenie responzívneho webu. „Chceli sme sa priblížiť mladej generácii, aby mohla hlasovať pomocou mobilných telefónov a tabletov. K lepšej transparentnosti programu prispelo skrátenie platnosti hlasovacieho SMS kódu na 24 hodín,“ vysvetľuje Ľubica Oreská, programová manažérka programu SPPoločne. Celkový počet získaných hlasov rozhodne o víťazstve jednotlivých projektov. Výsledky budú zverejnené v prvom októbrovom týždni.

S hlasovaním prebieha i súťaž o 6 wellness pobytov. Vypočítaj si výšku úspory energií s SPP na www.sppolocne.sk a jeden 3-dňový wellness pobyt pre 2 osoby v kaštieli Grand Castle v Liptovskom Hrádku môže byť tvoj! Ide o obnovenú národnú kultúrnu pamiatku s finančnou podporou SPP a Nadácie SPP v grantovom programe Ministerstva kultúry SR – Obnovme si svoj dom. Žrebovanie výhercov prebehne elektronicky každý utorok v 3 po sebe nasledujúcich žrebovacích kolách. Mená 6 šťastlivcov zverejní SPP priebežne na webe a FB stránke SPPoločne od 20. 9. do 14. 10. 2016.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.