Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Pomôž svojmu regiónu získať finančnú podporu

Verejné online hlasovanie programu SPPoločne je spustené. Rozhodni aj ty o projektoch, ktoré získajú podporu. Prerozdelíme 200 tisíc eur  v rámci celého Slovenska. Hlasuj na www.sppolocne.sk  do 3. 10. 2016.

Súbežne s hlasovaním je spustená súťaž o wellness pobyt! Program SPPoločne je určený na rozvoj regiónov, revitalizáciu životného prostredia a zlepšenie kvality života na Slovensku. Tento rok vybrala odborná porota 240 najlepších projektov a 30 z nich, s najväčším počtom hlasov, získa grant  3 až 6 tisíc eur.

Aj tento ročník programu má novinky - jednou z nich je spustenie responzívneho webu. „Chceli sme sa priblížiť mladej generácii, aby mohla hlasovať pomocou mobilných telefónov a tabletov. K lepšej transparentnosti programu prispelo skrátenie platnosti hlasovacieho SMS kódu na 24 hodín,“ vysvetľuje Ľubica Oreská, programová manažérka programu SPPoločne. Celkový počet získaných hlasov rozhodne o víťazstve jednotlivých projektov. Výsledky budú zverejnené v prvom októbrovom týždni.

S hlasovaním prebieha i súťaž o 6 wellness pobytov. Vypočítaj si výšku úspory energií s SPP na www.sppolocne.sk a jeden 3-dňový wellness pobyt pre 2 osoby v kaštieli Grand Castle v Liptovskom Hrádku môže byť tvoj! Ide o obnovenú národnú kultúrnu pamiatku s finančnou podporou SPP a Nadácie SPP v grantovom programe Ministerstva kultúry SR – Obnovme si svoj dom. Žrebovanie výhercov prebehne elektronicky každý utorok v 3 po sebe nasledujúcich žrebovacích kolách. Mená 6 šťastlivcov zverejní SPP priebežne na webe a FB stránke SPPoločne od 20. 9. do 14. 10. 2016.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line