Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Volkswagen Tiguan spolupracuje aj s GoPro kamerou

Nový Tiguan je nie len praktický a schopný na každom povrchu, ale je aj majstrom v oblasti konektivity.

Nový Tiguan je nie len praktický a schopný na každom povrchu, ale je aj majstrom v oblasti konektivity.

Obľúbené SUV od Volkswagenu sa nedávno dočkalo nového nástupcu. Nový Tiguan je od neho väčší, vo vnútri priestrannejší, no zároveň ľahší a pevnejší. Vnútorný priestor zaujme klasickou koncernovou ergonómiou doplnenou o niekoľko šikovných riešení, ktoré potešia pri jeho každodennom využívaní. Napríklad zadné sedadlá sú individuálne posuvné a sklopné pre čo najlepšie využitie dostupného priestoru. Pri potrebe prenášať dlhé predmety je možné sklopiť aj spolujazdcovo operadlo smerom dopredu. Väčšinu času by vám však mal vystačiť základný objem kufra, ktorý sa pohybuje v rozmedzí 520 – 615 litrov (v závislosti od polohy sedadiel). Prístup doň uľahčuje systém Easy Open. Stačí mávnuť nohou pod zadným nárazníkom a kufor sa automaticky otvorí sám.

V oblasti jazdy spĺňa Tiguan to, čo očakávame od každého SUV: naozaj komfortnú jazdu so schopnosťou zdolať aj stredný terén vďaka pohonu 4Motion Active Control. S adaptívnymi tlmičmi dokáže Tiguan obzvlášť skvele žehliť nerovnosti aj na veľkých kolesách. Je výborne odhlučnený a dlhé cesty s ním sú oddychom, nie únavou. Za to môže aj široký zástup komfortných a bezpečnostných systémov. V noci sú však najlepšou zbraňou proti nehodám dobré svetlá. Tiguan je vybavený skvelými svetlami s LED technológiou vpredu aj vzadu.

Ozajstnou raritou v oblasti výbavy Tiguanu je jeho multimediálna výbava. Na palube je možné vytvoriť wi-fi hotspot a cez tablet ovládať napríklad hudbu. Funkcia MirrorLink umožní zobrazenie obrazovky telefónu na displeji navigácie. K dispozícii sú aj aplikácie, ktoré pomáhajú motoristom s každodennými starosťami okolo parkovania, tankovania a dopravnej situácie. Milým doplnkom je schopnosť auta komunikovať s GoPro kamerou. Obraz z nej je možné prehrávať na displeji navigácie. Ak teda potrebujete sledovať dianie na zadných sedadlách, teraz môžete! Viac si prečítajte na www.volkswagenblog.sk, kde nájdete aj skvelé fotografie od Cypa.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.