Nový trend do kúpeľne - veľké presklenie

Kúpeľňa je miestnosť, kde trávime každý deň množstvo času. Z tohto dôvodu by mala uspokojovať potreby každého člena rodiny, a to naplno! Mala by byť akousi oázou na relaxáciu, no ponúka tiež priestor na osvieženie či premenu vizáže. Moderné kúpeľne disponujú zväčša jednoduchým kúpeľňovým nábytkom, veľkým zrkadlom, pestrými farbami a veľkými preskleniami. Prečo zvoliť práve do kúpeľne veľké presklenie?

Štýlový dizajn, bohaté osvetlenie

Čo sa týka vonkajšieho vzhľadu domu, v tomto prípade hrajú významnú rolu práve okenné prvky. Uznajte sami, že práve veľké presklenia sú neodolateľné a skutočne štýlové! Stále viac sa ľudia rozhodujú pre veľké presklené plochy rôznych tvarov či farieb. Prinášajú do interiéru viac svetla, opticky zväčšujú priestor a vy tak máte pocit, že ste v úzkom spojení s vonkajším prostredím. Práve kvôli týmto dôvodom ich ľudia umiestňujú do kúpeľne, kde veľká presklená plocha vyzerá mimoriadne šik! Pochopiteľne, že každému záleží na súkromí, a práve z tohto dôvodu je jedným z riešení siahnuť po tieniacej technike. Vy tak nebudete mať nepríjemný pocit, že vám niekto vidí zrovna do kúpeľne, no ak je presklená plocha smerovaná smerom na záhradu, nemusíte mať tieto obavy a pokojne nechajte slnečné žiarenie plynúť do kúpeľne. Presklenia vyberajte s rozumom, keďže veľkú rolu zohráva práve kvalita. Pri kúpe netreba šetriť, keďže je lepšie investovať do niečoho, čo vám vydrží pokojne aj celý život.

Na záver vám prinášame skvelý tip pre vašu kúpeľňu. Siahnite napríklad po bielych, hladkých a lesklých povrchoch nábytku, v kombinácií so žiarivou farbou ako je žltá alebo modrá. Zrkadlo nasmerujte oproti presklenej ploche, aby bolo poriadne osvetlené. Celkový vzhľad kúpeľne bude trendy, neprehliadnuteľný a elegantný zároveň.

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Nezabudnite na sporenie na dôchodok! Ušetríte na daniach

Ak si sporíte na dôchodok v DDS, každý rok môžete ušetriť v daňovom priznaní.

Nestíhate nakupovať darčeky?

Darujte svojim najbližším Ročné predplatné SME.sk

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk