Nový trend do kúpeľne - veľké presklenie

Kúpeľňa je miestnosť, kde trávime každý deň množstvo času. Z tohto dôvodu by mala uspokojovať potreby každého člena rodiny, a to naplno! Mala by byť akousi oázou na relaxáciu, no ponúka tiež priestor na osvieženie či premenu vizáže. Moderné kúpeľne disponujú zväčša jednoduchým kúpeľňovým nábytkom, veľkým zrkadlom, pestrými farbami a veľkými preskleniami. Prečo zvoliť práve do kúpeľne veľké presklenie?

Štýlový dizajn, bohaté osvetlenie

Čo sa týka vonkajšieho vzhľadu domu, v tomto prípade hrajú významnú rolu práve okenné prvky. Uznajte sami, že práve veľké presklenia sú neodolateľné a skutočne štýlové! Stále viac sa ľudia rozhodujú pre veľké presklené plochy rôznych tvarov či farieb. Prinášajú do interiéru viac svetla, opticky zväčšujú priestor a vy tak máte pocit, že ste v úzkom spojení s vonkajším prostredím. Práve kvôli týmto dôvodom ich ľudia umiestňujú do kúpeľne, kde veľká presklená plocha vyzerá mimoriadne šik! Pochopiteľne, že každému záleží na súkromí, a práve z tohto dôvodu je jedným z riešení siahnuť po tieniacej technike. Vy tak nebudete mať nepríjemný pocit, že vám niekto vidí zrovna do kúpeľne, no ak je presklená plocha smerovaná smerom na záhradu, nemusíte mať tieto obavy a pokojne nechajte slnečné žiarenie plynúť do kúpeľne. Presklenia vyberajte s rozumom, keďže veľkú rolu zohráva práve kvalita. Pri kúpe netreba šetriť, keďže je lepšie investovať do niečoho, čo vám vydrží pokojne aj celý život.

Na záver vám prinášame skvelý tip pre vašu kúpeľňu. Siahnite napríklad po bielych, hladkých a lesklých povrchoch nábytku, v kombinácií so žiarivou farbou ako je žltá alebo modrá. Zrkadlo nasmerujte oproti presklenej ploche, aby bolo poriadne osvetlené. Celkový vzhľad kúpeľne bude trendy, neprehliadnuteľný a elegantný zároveň.

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.