Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

V Košiciach štartuje roadshow Zdravý úsmev pre každého!

Krásne zuby si všíma čím ďalej tým viac ľudí, preto je nutné dbať o ich zdravie pravidelnými návštevami zubného lekára.

Krásne zuby si všíma čím ďalej tým viac ľudí, preto je nutné dbať o ich zdravie pravidelnými návštevami zubného lekára alebo dentálnej hygieničky.

Súčasťou úspešnej cesty ku krásnemu a zdravému úsmevu je predovšetkým prevencia, ktorej súčasťou je čistenie zubov kefkou a zubnou pastou s fluoridmi dvakrát denne, pravidelné používanie medzizubných čistiacich pomôcok, účinná antibakteriálna ústna voda a žuvanie žuvačiek bez cukru po každom jedle.

Úsmev plný zdravých zubov je ozdobou každého človeka, hrá dôležitú úlohu aj v rámci celkového zdravotného stavu. Dokonalý úsmev pozitívne prispieva k celkovému dojmu, ktorý človek zanecháva. Či už ide o úsmev v súkromnom živote, alebo na pracovnom pohovore či schôdzke, vždy môže celej situácii prospieť.

Zdravý a krásny úsmev vyžaduje aj patričnú starostlivosť. Okrem pravidelných návštev odborníkov, ako sú stomatológovia a dentálne hygieničky, je potrebné dbať aj na dôkladnú hygienu úst. Dôležitosť starostlivosti o ústne zdravie nám už šiesty rok priblíži obľúbená roadshow "Zdravý úsmev pre každého" značky Orbit v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek v Slovenskej republike. 7. 9. – 8. 9. môžete v nákupnom centre AUPARK v rámci obľúbenej kampane „Zdravý úsmev pre každého“ navštíviť špeciálny promo stánok značky Orbit. S tímom dentálnych hygieničiek budete môcť bezplatne konzultovať všetko, čo Vás v súvislosti so zubami zaujíma a trápi. Záujemcovia môžu okrem hodnotných rád získať tiež informačné materiály a vzorku žuvačky bez cukru Orbit, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou správnej dentálnej hygieny.

Nezabudnite sa zastaviť v Orbit stánku!

Viac informácií, fotografie, plán akcií a ďalšie zaujímavosti nájdete na webových stránkach: www.zdravyusmevprekazdeho.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.