Podnikajte bez obmedzení s novým biznis účtom od VÚB

Nároky na bankové operácie sú u podnikateľov rôzne, neobmedzené platby v nových VÚB Biznis účtoch ocení každý.

Nároky na bankové operácie sú u  podnikateľov rôzne, neobmedzené platby v nových VÚB Biznis účtoch ocení každý.

Najvhodnejší účet pre vás spoznáte na prvý pohľad

Nové VÚB Biznis účty sú určené malým podnikateľom a ponúkajú tri výhodné balíky služieb pre každé štádium a typ podnikania. Pokiaľ ste svoj biznis len čerstvo rozbehli alebo ste živnostníkom bez zamestnancov VÚB Biznis účet Štandard je pre vás to pravé. VÚB Biznis účet Aktiv zas uspokojí aktívnych podnikateľov so skúsenosťami, ktorí sa nechcú obmedzovať v transakciách a hľadajú príležitosti pre ďalší rozvoj. Pre úspešné obchodné spoločnosti a dlhoročných podnikateľov
s komplexnými potrebami, ktorí okrem bezhotovostných platobných služieb využívajú aj POS terminál, fondové účty alebo operácie na pobočke, je ideálny VÚB Biznis účet Premium.

Prehľadné  a bez obmedzenia platieb

Všetky balíky majú v cene za vedenie účtu presne určené základné položky. Oproti iným podnikateľským účtom máte bezhotovostný platobný styk takmer bez obmedzení.  VÚB Biznis účty vám umožnia neobmedzene prijímať všetky platby a odosielať elektronické SEPA platby, platiť kartou u obchodníkov doma aj v zahraničí a vyberať hotovosť z bankomatov VÚB. V balíku VÚB Biznis účet Premium podnikatelia získajú zľavu 50 % na poplatky za vybrané operácie na pobočke.

Doplnkové služby bez navýšenia poplatku

K dispozícii je aj rozšírená ponuka, z ktorej si môžete vybrať aj ďalšie služby podľa vašich potrieb. Bez zvýšenia poplatku za vedenie účtu si  podľa typu balíka môžete zvoliť aj zasielanie SMS správ o stave účtu, debetné karty VISA, poistenie pre prípad práceneschopnosti, sporiaci účet, fondový účet a kreditnú kartu MasterCard Business World s ďalšími výhodami. V prípade, že využívate POS terminálu od VÚB a  máte VÚB Biznis účet Premium, získate zľavu z provízie vo výške 8€.

S novými podnikateľskými účtami taktiež využívate zdarma aj Internet banking, Mobil banking, push a e-mailové notifikácie o pohyboch na účte či Flexiprevod k sporiacemu účtu.

Pohodlné zriadenie

O otvorenie VÚB Biznis účtu si viete požiadať na ktorejkoľvek pobočke VÚB banky. Stačí vám doklad totožnosti a doklad osvedčujúci oprávnenie na výkon podnikateľskej činnosti, ktorý nie je starší ako 3 mesiace. Stretnutie na konkrétnej pobočke si ľahko dohodnete cez kontaktný formulár na webovej stránke alebo cez službu Kontakt. Navyše ak si otvoríte Biznis účet Štandard alebo Aktiv, prvé tri mesiace za vedenie účtu neplatíte.

Viac informácií nájdete tu

490px-r346_res.jpg

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.