Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Na MiradEXPO 2016 bude možné vidieť novinky

Prešovská spoločnosť Mirad už dlhé roky svojim zákazníkom ponúka sortiment z oblasti plyn-voda-kúrenie, čerpacia technika, krby.

Prešovská spoločnosť Mirad už dlhé roky svojim zákazníkom ponúka sortiment z oblasti plyn-voda-kúrenie, čerpacia technika, krby-pece a kúpeľňové vybavenie. Spokojnosť zákazníkov napĺňa nielen kvalitou svojich služieb, ale aj odbornou komunikáciou, ktorej cieľom je poradiť. V septembri plánuje vlastnú minivýstavu.

Okrem optimálne vybratej tovarovej skladby, kvality produktov a priaznivo nastavenej cenovej hladiny, sa Mirad snaží svojim zákazníkom praktickými skúsenosťami pomôcť pri výbere vhodného riešenia pre ich projekty. V tomto zámere mu veľmi pomáha niekoľkostupňová komunikácia, ktorá okrem osobnej komunikácie zahŕňa aj mediálny priestor reprezentovaný rádiom a vlastným printovým periodikom MiradINFO.

Najnovšie do komunikácie pribudne pravidelná akvizičná akcia MiradEXPO. V tomto roku sa uskutoční jej premiéra a zákazníci sa budú môcť na jednom mieste oboznámiť s produktmi, ktoré budú prezentovať samotní zástupcovia vybraných výrobných alebo importérskych spoločností. Akcia sa uskutoční 27.septembra 2016 v Prešove a 28.septembra 2016 v popradskej pobočke.

O čom vlastne MiradEXPO 2016 bude?

Ako už bolo spomenuté, ide o prezentáciu produktov s odborným výkladom a poradenstvom priamo od ich dodávateľov. Exteriéry pobočiek Miradu disponujú vhodnými otvorenými priestranstvami na parkovisku, kde formou výstavy produktov vybraných značiek v mobilných aj statických stánkoch budú prezentované komponenty a funkčné vzorky produktov jednotlivých výrobcov a importérov.

Vystavovatelia budú starostlivo vybratí tak, aby každý prišiel s iným portfóliom ponúkaných produktov (krby, solárne systémy, plynové kotly, kotly na pevné palivo, čerpadlá, sanita, náradie, kúpeľne, obklady a dlažby, zásobníky vody). Z kapacitných dôvodov to budú tí najvýznamnejší, ako napr. TATRAMAT, VAILLANT, HERZ, GRUNDFOS, ROLTECHNIK, KLUDI, JIKA a mnohých ďalších. Zúčastnená verejnosť takto získa odborné poradenstvo priamo od výrobcu-dovozcu, navyše v deň výstavy môže nakupovať so zľavou a vo výstavných stánkoch sa môže zúčastniť aj malých súťaží o ceny. Naša ponuka produktov v oddeleniach plyn-voda-kúrenie, čerpacia technika, krby-pece a kúpeľňové štúdio je veľmi široká. Ak budete mať záujem aj o iné produkty, ktoré nebudú vo výstavných stánkoch, naši pracovníci vo vnútri predajne vám ich ochotne predvedú.

Úplnou novinkou bude Corian®. Materiál, ktorý je možné v širokej palete farieb spracovať do takmer akejkoľvek formy a využiť takmer všade a za akýmkoľvek účelom, ponúka slobodu dizajnu a kreativity. Dlhodobý, hygienický, trvanlivý a elegantný DuPontTM Corian® sa vyznačuje možnosťou trojrozmerného tvarovania, ktorá už viac ako 40 rokov dopriava slobodu tvorivým a umeleckým nápadom. Na MiradEXPO tento ľahko ohýbateľný materiál uvidíte spracovaný do tvaru umývadla, kúpeľňovej skrinky v spojení s drevom a pohodlného štýlového sedenia.

MiradEXPO prinesie nielen cenné rady, prípadne návody, ale bude aj platformou, kde je dostatok priestoru na prezentáciu noviniek, ich podrobnejšie priblíženie a konzultácie o možnostiach ich aplikácie na konkrétne prípady, ktoré zákaznícke projekty prinášajú.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.