Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Na MiradEXPO 2016 bude možné vidieť novinky

Prešovská spoločnosť Mirad už dlhé roky svojim zákazníkom ponúka sortiment z oblasti plyn-voda-kúrenie, čerpacia technika, krby.

Prešovská spoločnosť Mirad už dlhé roky svojim zákazníkom ponúka sortiment z oblasti plyn-voda-kúrenie, čerpacia technika, krby-pece a kúpeľňové vybavenie. Spokojnosť zákazníkov napĺňa nielen kvalitou svojich služieb, ale aj odbornou komunikáciou, ktorej cieľom je poradiť. V septembri plánuje vlastnú minivýstavu.

Okrem optimálne vybratej tovarovej skladby, kvality produktov a priaznivo nastavenej cenovej hladiny, sa Mirad snaží svojim zákazníkom praktickými skúsenosťami pomôcť pri výbere vhodného riešenia pre ich projekty. V tomto zámere mu veľmi pomáha niekoľkostupňová komunikácia, ktorá okrem osobnej komunikácie zahŕňa aj mediálny priestor reprezentovaný rádiom a vlastným printovým periodikom MiradINFO.

Najnovšie do komunikácie pribudne pravidelná akvizičná akcia MiradEXPO. V tomto roku sa uskutoční jej premiéra a zákazníci sa budú môcť na jednom mieste oboznámiť s produktmi, ktoré budú prezentovať samotní zástupcovia vybraných výrobných alebo importérskych spoločností. Akcia sa uskutoční 27.septembra 2016 v Prešove a 28.septembra 2016 v popradskej pobočke.

O čom vlastne MiradEXPO 2016 bude?

Ako už bolo spomenuté, ide o prezentáciu produktov s odborným výkladom a poradenstvom priamo od ich dodávateľov. Exteriéry pobočiek Miradu disponujú vhodnými otvorenými priestranstvami na parkovisku, kde formou výstavy produktov vybraných značiek v mobilných aj statických stánkoch budú prezentované komponenty a funkčné vzorky produktov jednotlivých výrobcov a importérov.

Vystavovatelia budú starostlivo vybratí tak, aby každý prišiel s iným portfóliom ponúkaných produktov (krby, solárne systémy, plynové kotly, kotly na pevné palivo, čerpadlá, sanita, náradie, kúpeľne, obklady a dlažby, zásobníky vody). Z kapacitných dôvodov to budú tí najvýznamnejší, ako napr. TATRAMAT, VAILLANT, HERZ, GRUNDFOS, ROLTECHNIK, KLUDI, JIKA a mnohých ďalších. Zúčastnená verejnosť takto získa odborné poradenstvo priamo od výrobcu-dovozcu, navyše v deň výstavy môže nakupovať so zľavou a vo výstavných stánkoch sa môže zúčastniť aj malých súťaží o ceny. Naša ponuka produktov v oddeleniach plyn-voda-kúrenie, čerpacia technika, krby-pece a kúpeľňové štúdio je veľmi široká. Ak budete mať záujem aj o iné produkty, ktoré nebudú vo výstavných stánkoch, naši pracovníci vo vnútri predajne vám ich ochotne predvedú.

Úplnou novinkou bude Corian®. Materiál, ktorý je možné v širokej palete farieb spracovať do takmer akejkoľvek formy a využiť takmer všade a za akýmkoľvek účelom, ponúka slobodu dizajnu a kreativity. Dlhodobý, hygienický, trvanlivý a elegantný DuPontTM Corian® sa vyznačuje možnosťou trojrozmerného tvarovania, ktorá už viac ako 40 rokov dopriava slobodu tvorivým a umeleckým nápadom. Na MiradEXPO tento ľahko ohýbateľný materiál uvidíte spracovaný do tvaru umývadla, kúpeľňovej skrinky v spojení s drevom a pohodlného štýlového sedenia.

MiradEXPO prinesie nielen cenné rady, prípadne návody, ale bude aj platformou, kde je dostatok priestoru na prezentáciu noviniek, ich podrobnejšie priblíženie a konzultácie o možnostiach ich aplikácie na konkrétne prípady, ktoré zákaznícke projekty prinášajú.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line