Refinancovanie je ako puzzle. Zložiť ho nie je zložité

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Poupratujte si. Refinancujte.

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Nabrali ste si ich naraz viac a splátky vám prerastajú cez hlavu? Poupratujte si. Refinancujte.

S dobrou ponukou si spojíte viaceré úvery do jedného, alebo ich vymeníte za lepší. Môžete si tak znížiť sumu, ktorú svojej banke platíte, alebo získať dodatočné finančné prostriedky, ktoré môžete využiť na kúpu auta či rekonštrukciu, alebo na splnenie iných prianí. Alternatív, ako si sprehľadniť rodinné hospodárenie, je niekoľko.

Načo sa uspokojiť len s konfekčnou bankovou ponukou, keď si môžete vybrať model refinancovania ktorý vyhovuje práve vám. ČSOB pre vás osobne zhodnotí vašu finančnú situáciu a odporučí najvýhodnejší spôsob riešenia. „Klientske poradenstvo je kľúčové“, hovorí Andrea Lazar, riaditeľka Odboru riadenia massového segmentu ČSOB a dodáva: „ako laik môžem mať síce predstavu ako by som to vyriešila, ale je to podobné, ako keď idem k lekárovi. Viem si o svojom probléme niečo vopred naštudovať, no v konečnom dôsledku je indikácia na určení odborníkom. Presne tak je to v banke. Skúsený analytik mi pomôže nájsť riešenie, ktoré je pre mňa osobne najrozumnejšie“.

Pre klienta má najväčší význam výška novej mesačnej splátky. Pri rozumnom refinancovaní môže klient ušetriť mesačne desiatky eur na splátke a jeho rodinný rozpočet nemusí byť príliš pod tlakom vysokých pravidelných výdavkov na úver. V ČSOB môžu klienti pri refinancovaní ušetriť hneď dvakrát.
Už na začiatku klient získa pri novom úvere úrokovú sadzbu zníženú až o 3,5 % p.a. a za riadne splácanie ho ČSOB odmení finančnou odmenou na konci splácania.

Navyše, klient automaticky získa 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru a samozrejmosťou je i realizácia bezplatných mimoriadnych splátok.

Viac informácií nájdete na refinancujte.sk.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.