Refinancovanie je ako puzzle. Zložiť ho nie je zložité

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Poupratujte si. Refinancujte.

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Nabrali ste si ich naraz viac a splátky vám prerastajú cez hlavu? Poupratujte si. Refinancujte.

S dobrou ponukou si spojíte viaceré úvery do jedného, alebo ich vymeníte za lepší. Môžete si tak znížiť sumu, ktorú svojej banke platíte, alebo získať dodatočné finančné prostriedky, ktoré môžete využiť na kúpu auta či rekonštrukciu, alebo na splnenie iných prianí. Alternatív, ako si sprehľadniť rodinné hospodárenie, je niekoľko.

Načo sa uspokojiť len s konfekčnou bankovou ponukou, keď si môžete vybrať model refinancovania ktorý vyhovuje práve vám. ČSOB pre vás osobne zhodnotí vašu finančnú situáciu a odporučí najvýhodnejší spôsob riešenia. „Klientske poradenstvo je kľúčové“, hovorí Andrea Lazar, riaditeľka Odboru riadenia massového segmentu ČSOB a dodáva: „ako laik môžem mať síce predstavu ako by som to vyriešila, ale je to podobné, ako keď idem k lekárovi. Viem si o svojom probléme niečo vopred naštudovať, no v konečnom dôsledku je indikácia na určení odborníkom. Presne tak je to v banke. Skúsený analytik mi pomôže nájsť riešenie, ktoré je pre mňa osobne najrozumnejšie“.

Pre klienta má najväčší význam výška novej mesačnej splátky. Pri rozumnom refinancovaní môže klient ušetriť mesačne desiatky eur na splátke a jeho rodinný rozpočet nemusí byť príliš pod tlakom vysokých pravidelných výdavkov na úver. V ČSOB môžu klienti pri refinancovaní ušetriť hneď dvakrát.
Už na začiatku klient získa pri novom úvere úrokovú sadzbu zníženú až o 3,5 % p.a. a za riadne splácanie ho ČSOB odmení finančnou odmenou na konci splácania.

Navyše, klient automaticky získa 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru a samozrejmosťou je i realizácia bezplatných mimoriadnych splátok.

Viac informácií nájdete na refinancujte.sk.

Nezabudnite na sporenie na dôchodok! Ušetríte na daniach

Ak si sporíte na dôchodok v DDS, každý rok môžete ušetriť v daňovom priznaní.

Nestíhate nakupovať darčeky?

Darujte svojim najbližším Ročné predplatné SME.sk

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk