Refinancovanie je ako puzzle. Zložiť ho nie je zložité

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Poupratujte si. Refinancujte.

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Nabrali ste si ich naraz viac a splátky vám prerastajú cez hlavu? Poupratujte si. Refinancujte.

S dobrou ponukou si spojíte viaceré úvery do jedného, alebo ich vymeníte za lepší. Môžete si tak znížiť sumu, ktorú svojej banke platíte, alebo získať dodatočné finančné prostriedky, ktoré môžete využiť na kúpu auta či rekonštrukciu, alebo na splnenie iných prianí. Alternatív, ako si sprehľadniť rodinné hospodárenie, je niekoľko.

Načo sa uspokojiť len s konfekčnou bankovou ponukou, keď si môžete vybrať model refinancovania ktorý vyhovuje práve vám. ČSOB pre vás osobne zhodnotí vašu finančnú situáciu a odporučí najvýhodnejší spôsob riešenia. „Klientske poradenstvo je kľúčové“, hovorí Andrea Lazar, riaditeľka Odboru riadenia massového segmentu ČSOB a dodáva: „ako laik môžem mať síce predstavu ako by som to vyriešila, ale je to podobné, ako keď idem k lekárovi. Viem si o svojom probléme niečo vopred naštudovať, no v konečnom dôsledku je indikácia na určení odborníkom. Presne tak je to v banke. Skúsený analytik mi pomôže nájsť riešenie, ktoré je pre mňa osobne najrozumnejšie“.

Pre klienta má najväčší význam výška novej mesačnej splátky. Pri rozumnom refinancovaní môže klient ušetriť mesačne desiatky eur na splátke a jeho rodinný rozpočet nemusí byť príliš pod tlakom vysokých pravidelných výdavkov na úver. V ČSOB môžu klienti pri refinancovaní ušetriť hneď dvakrát.
Už na začiatku klient získa pri novom úvere úrokovú sadzbu zníženú až o 3,5 % p.a. a za riadne splácanie ho ČSOB odmení finančnou odmenou na konci splácania.

Navyše, klient automaticky získa 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru a samozrejmosťou je i realizácia bezplatných mimoriadnych splátok.

Viac informácií nájdete na refinancujte.sk.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?