Refinancovanie je ako puzzle. Zložiť ho nie je zložité

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Poupratujte si. Refinancujte.

Nie ste spokojní s tým, koľko platíte za svoj úver či pôžičku? Nabrali ste si ich naraz viac a splátky vám prerastajú cez hlavu? Poupratujte si. Refinancujte.

S dobrou ponukou si spojíte viaceré úvery do jedného, alebo ich vymeníte za lepší. Môžete si tak znížiť sumu, ktorú svojej banke platíte, alebo získať dodatočné finančné prostriedky, ktoré môžete využiť na kúpu auta či rekonštrukciu, alebo na splnenie iných prianí. Alternatív, ako si sprehľadniť rodinné hospodárenie, je niekoľko.

Načo sa uspokojiť len s konfekčnou bankovou ponukou, keď si môžete vybrať model refinancovania ktorý vyhovuje práve vám. ČSOB pre vás osobne zhodnotí vašu finančnú situáciu a odporučí najvýhodnejší spôsob riešenia. „Klientske poradenstvo je kľúčové“, hovorí Andrea Lazar, riaditeľka Odboru riadenia massového segmentu ČSOB a dodáva: „ako laik môžem mať síce predstavu ako by som to vyriešila, ale je to podobné, ako keď idem k lekárovi. Viem si o svojom probléme niečo vopred naštudovať, no v konečnom dôsledku je indikácia na určení odborníkom. Presne tak je to v banke. Skúsený analytik mi pomôže nájsť riešenie, ktoré je pre mňa osobne najrozumnejšie“.

Pre klienta má najväčší význam výška novej mesačnej splátky. Pri rozumnom refinancovaní môže klient ušetriť mesačne desiatky eur na splátke a jeho rodinný rozpočet nemusí byť príliš pod tlakom vysokých pravidelných výdavkov na úver. V ČSOB môžu klienti pri refinancovaní ušetriť hneď dvakrát.
Už na začiatku klient získa pri novom úvere úrokovú sadzbu zníženú až o 3,5 % p.a. a za riadne splácanie ho ČSOB odmení finančnou odmenou na konci splácania.

Navyše, klient automaticky získa 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru a samozrejmosťou je i realizácia bezplatných mimoriadnych splátok.

Viac informácií nájdete na refinancujte.sk.

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.