Stará sa o veľké firmy a ide jej to skvele

Na slovenskom trhu je už 26 rokov a jej služby využívajú domáci podnikatelia, ale aj nadnárodné korporátne skupiny.

Od svojho vzniku v roku 1990 sa Tatra banka profilovala ako banka pre firemných klientov. Netrvalo dlho a stala sa lídrom na slovenskom trhu, o čom svedčí aj jej viac ako 22 %-ný trhový podiel v oblasti korporátnych úverov.

Dôležitý je individuálny prístup

V starostlivosti o korporátneho klienta je Tatra banka jednotkou vo viacerých oblastiach financovania so zameraním na rôzne odvetvia priemyslu a služieb. Vďaka osvedčenému modelu individuálnej starostlivosti o domáce a nadnárodné korporátne skupiny klientov im prináša nadštandardnú pridanú hodnotu. Kvalitu a rozsah služieb banky dokazuje aj jeden z najväčších úverových obchodov v oblasti realitného biznisu na Slovensku, ktorý sa uskutočnil v lete 2016: Tatra banka, s ďalšími dvoma participujúcimi bankami, poskytla syndikovaný úver vo výške 250 miliónov EUR spoločnosti Eurovea.

Výhody pre klientov aj v Českej republike

Vďaka spolupráci s českou Raiffeisen bankou ponúka Tatra banka svojim klientom zvýhodnené podmienky pri realizácii platieb v českých korunách alebo v eurách medzi oboma bankami v rámci jedného dňa. Ďalšiu výhodu tvoria poplatky za platby medzi bankami, ktoré sú na rovnakej úrovni ako vnútrobankové platby. Taktiež otvorenie bežného účtu vrátane vydania debetnej karty a zriadenia prístupu do elektronického bankovníctva v Raiffeisen banke vybavia klienti Tatra banky jednoducho cez svojho vzťahového manažéra.

Tatra banka poskytuje svoje služby pre veľkých firemných klientov na centrále v Bratislave a pre stredne veľké firmy prostredníctvom siete Firemných centier po celom Slovensku.

Viac informácií: Exkluzívna ponuka služieb Tatra banky pre firemných klientov

490tatrabanka-r133_res.jpg

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.