Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Stará sa o veľké firmy a ide jej to skvele

Na slovenskom trhu je už 26 rokov a jej služby využívajú domáci podnikatelia, ale aj nadnárodné korporátne skupiny.

Od svojho vzniku v roku 1990 sa Tatra banka profilovala ako banka pre firemných klientov. Netrvalo dlho a stala sa lídrom na slovenskom trhu, o čom svedčí aj jej viac ako 22 %-ný trhový podiel v oblasti korporátnych úverov.

Dôležitý je individuálny prístup

V starostlivosti o korporátneho klienta je Tatra banka jednotkou vo viacerých oblastiach financovania so zameraním na rôzne odvetvia priemyslu a služieb. Vďaka osvedčenému modelu individuálnej starostlivosti o domáce a nadnárodné korporátne skupiny klientov im prináša nadštandardnú pridanú hodnotu. Kvalitu a rozsah služieb banky dokazuje aj jeden z najväčších úverových obchodov v oblasti realitného biznisu na Slovensku, ktorý sa uskutočnil v lete 2016: Tatra banka, s ďalšími dvoma participujúcimi bankami, poskytla syndikovaný úver vo výške 250 miliónov EUR spoločnosti Eurovea.

Výhody pre klientov aj v Českej republike

Vďaka spolupráci s českou Raiffeisen bankou ponúka Tatra banka svojim klientom zvýhodnené podmienky pri realizácii platieb v českých korunách alebo v eurách medzi oboma bankami v rámci jedného dňa. Ďalšiu výhodu tvoria poplatky za platby medzi bankami, ktoré sú na rovnakej úrovni ako vnútrobankové platby. Taktiež otvorenie bežného účtu vrátane vydania debetnej karty a zriadenia prístupu do elektronického bankovníctva v Raiffeisen banke vybavia klienti Tatra banky jednoducho cez svojho vzťahového manažéra.

Tatra banka poskytuje svoje služby pre veľkých firemných klientov na centrále v Bratislave a pre stredne veľké firmy prostredníctvom siete Firemných centier po celom Slovensku.

Viac informácií: Exkluzívna ponuka služieb Tatra banky pre firemných klientov

490tatrabanka-r133_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.