Stará sa o veľké firmy a ide jej to skvele

Na slovenskom trhu je už 26 rokov a jej služby využívajú domáci podnikatelia, ale aj nadnárodné korporátne skupiny.

Od svojho vzniku v roku 1990 sa Tatra banka profilovala ako banka pre firemných klientov. Netrvalo dlho a stala sa lídrom na slovenskom trhu, o čom svedčí aj jej viac ako 22 %-ný trhový podiel v oblasti korporátnych úverov.

Dôležitý je individuálny prístup

V starostlivosti o korporátneho klienta je Tatra banka jednotkou vo viacerých oblastiach financovania so zameraním na rôzne odvetvia priemyslu a služieb. Vďaka osvedčenému modelu individuálnej starostlivosti o domáce a nadnárodné korporátne skupiny klientov im prináša nadštandardnú pridanú hodnotu. Kvalitu a rozsah služieb banky dokazuje aj jeden z najväčších úverových obchodov v oblasti realitného biznisu na Slovensku, ktorý sa uskutočnil v lete 2016: Tatra banka, s ďalšími dvoma participujúcimi bankami, poskytla syndikovaný úver vo výške 250 miliónov EUR spoločnosti Eurovea.

Výhody pre klientov aj v Českej republike

Vďaka spolupráci s českou Raiffeisen bankou ponúka Tatra banka svojim klientom zvýhodnené podmienky pri realizácii platieb v českých korunách alebo v eurách medzi oboma bankami v rámci jedného dňa. Ďalšiu výhodu tvoria poplatky za platby medzi bankami, ktoré sú na rovnakej úrovni ako vnútrobankové platby. Taktiež otvorenie bežného účtu vrátane vydania debetnej karty a zriadenia prístupu do elektronického bankovníctva v Raiffeisen banke vybavia klienti Tatra banky jednoducho cez svojho vzťahového manažéra.

Tatra banka poskytuje svoje služby pre veľkých firemných klientov na centrále v Bratislave a pre stredne veľké firmy prostredníctvom siete Firemných centier po celom Slovensku.

Viac informácií: Exkluzívna ponuka služieb Tatra banky pre firemných klientov

490tatrabanka-r133_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.