Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Udelenie čestnej vedeckej hodnosti doctor honoris causa

EU v Bratislave udelí dňa 27. septembra 2016 titul doctor honoris causa EU v Bratislave prof. Ľubošovi Pástorovi, PhD.

Ekonomická univerzita v Bratislave udelí dňa 27. septembra 2016 titul doctor honoris causa EU v Bratislave prof. Ľubošovi Pástorovi, PhD., profesorovi na The University of Chicago Booth School of Business v Chicagu, Illinois, USA a členovi Bankovej rady Národnej banky Slovenska, ako ocenenie medzinárodne uznávanej a rešpektovanej osobnosti za prínos v oblasti financií a finančných trhov.

Titul Dr. h. c. udeľuje univerzita významným osobnostiam, ktoré svojím celoživotným dielom podstatným spôsobom prispeli k šíreniu myšlienok humanizmu, demokracie a porozumenia medzi národmi, a to v oblasti vzdelávania, vedy, umenia alebo politiky. Slávnostné zasadnutie Vedeckej rady EU v Bratislave sa uskutoční 27. septembra 2016 o 15.30 hod. v Aule EU v Bratislave. Prof. Ľuboš Pástor, PhD., pri tejto príležitosti prednesie prednášku na tému Únia kapitálových trhov: Atraktívna príležitosť pre Európu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

7 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk