Piatok, 19. apríl , 2019

Udelenie čestnej vedeckej hodnosti doctor honoris causa

EU v Bratislave udelí dňa 27. septembra 2016 titul doctor honoris causa EU v Bratislave prof. Ľubošovi Pástorovi, PhD.

Ekonomická univerzita v Bratislave udelí dňa 27. septembra 2016 titul doctor honoris causa EU v Bratislave prof. Ľubošovi Pástorovi, PhD., profesorovi na The University of Chicago Booth School of Business v Chicagu, Illinois, USA a členovi Bankovej rady Národnej banky Slovenska, ako ocenenie medzinárodne uznávanej a rešpektovanej osobnosti za prínos v oblasti financií a finančných trhov.

Titul Dr. h. c. udeľuje univerzita významným osobnostiam, ktoré svojím celoživotným dielom podstatným spôsobom prispeli k šíreniu myšlienok humanizmu, demokracie a porozumenia medzi národmi, a to v oblasti vzdelávania, vedy, umenia alebo politiky. Slávnostné zasadnutie Vedeckej rady EU v Bratislave sa uskutoční 27. septembra 2016 o 15.30 hod. v Aule EU v Bratislave. Prof. Ľuboš Pástor, PhD., pri tejto príležitosti prednesie prednášku na tému Únia kapitálových trhov: Atraktívna príležitosť pre Európu.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.