Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Medzinárodný turnaj žien Slávia EU Cup 2016 o pohár rektora EUBA

Úspechom domácej Slávie Ekonomická univerzita Bratislava sa skončil 29. ročník najstaršieho medzinárodného volejbalového turnaja.

Úspechom domácej Slávie Ekonomická univerzita Bratislava sa skončil 29. ročník najstaršieho medzinárodného volejbalového turnaja žien na Slovensku - Slávia EU Cup 2016. Naše družstvo tak obhájilo prvenstvo z minulého ročníka, dosiahlo 3. víťazstvo za sebou a celkovo od roku 1988 už 12. víťazstvo v tomto turnaji.

Na turnaji sa zúčastnili 4 družstvá – tri zahraničné: prvoligový UTE Budapešť, dvaja českí extraligisti KP Brno a Fénix Brno a domáca Slávia EU BA.

Na turnaji bola z družstva Slávia EU Bratislava ocenená ako najlepšia nahrávačka turnaja Lucia Töröková a najvšestrannejšia hráčka turnaja Lucia Mikšíková.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot