Pondelok, 18. október, 2021 | Meniny má LukášKrížovkyKrížovky

Žien v podnikaní nie je nikdy dosť. Tak sa nebojte a skúste to!

Chceli by ste rozbehnúť svoj biznis a neviete ako začať?

Chceli by ste rozbehnúť svoj biznis a neviete ako začať? VÚB Biznis akadémia pre podnikavé ženy má opäť pripravený program práve pre ženy, ktoré sú v začiatkoch svojho podnikania. Pošlite prihlášku do 28.10. a získajte cenné rady od skúsených odborníkov.

VÚB banka organizuje Biznis akadémiu pre podnikavé ženy už ôsmy raz a má za sebou množstvo úspešných príbehov absolventiek. „Do Business akadémie som sa prihlásila najmä zo zvedavosti, nakoľko sa už tretí rok vlastnému podnikaniu venujem, pretože možnosť získať nové informácie, spoznať zaujímavých lektorov a odborníkov, či inšpirovať sa od ďalších podnikavých žien je skvelým motivátorom pre rast alebo štart vášho business plánu. Bol to krásny a inšpirujúci víkend, na ktorý veľmi rada spomínam. Žien by malo v podnikaní pribúdať, tak sa nebojte a skúste to. Ide to a ak máte strach, tu vám určite pomôžu ho prekonať,“ hovorí úspešná absolventka akadémie Anetta Vaculíková – Orosi, ambasádorka Jamieho Olivera a zdravého stravovania na Slovensku pod značkou Jem Iné.

490px-r544_res.jpg

Úspešná absolventka VÚB Biznis akadémie Anetta Vaculíková – Orosi, ambasádorka Jamieho Olivera a zdravého stravovania na Slovensku pod značkou Jem Iné

Nepremeškajte termín registrácie!

Všetky dámy s podnikateľskými ambíciami sa môžu prihlásiť na www.podnikavezeny.sk. Prihlášky je možné zasielať elektronicky do 28.10.2016.  Šancu absolvovať trojdňový workshop, ktorý sa bude konať 10. – 12. novembra 2016 v Bratislave, získa 20 úspešných uchádzačiek. Tie spomedzi všetkých prihlášok vyberie odborná porota.

ek490px-r639_res.jpg

VÚB Biznis akadémia pre podnikavé ženy

VÚB Biznis akadémia pre podnikavé ženy je určená začínajúcim podnikateľkám, ktorým pomáha rozvíjať ich biznis. Jej ôsmy ročník teraz prichádza s vylepšeným konceptom. Program ponúkne ešte väčší priestor na diskusiu, osobné konzultácie a najmä implementáciu získaných poznatkov. Novinkou bude sprístupnenie prednášok online. V porote tohtoročnej VÚB Biznis akadémie pre podnikavé ženy zasadne známa bankárka Elena Kohútiková, ale aj podnikateľ Ján Lunter s úspešnou firmou Alfa Bio a Janica Lacová z Jem Iné. Čestný hosťom bude Nicole Sinet, zakladateľka francúzskej kozmetiky Altheagrey. Svojimi zaujímavými podnikateľskými príbehmi a skúsenosťami určite inšpirujú všetky šikovné ženy.

obr-2490px-r508_res.jpg

Viac informácii na: www.podnikavezeny.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dôsledky pandémie koronavírusu COVID-19 pocítila spoločnosť vo viacerých ohľadoch. Každý ich však pocíti na svojich financiách.

2 h

Ceny energií ešte porastú: ako ušetriť desiatky eur ročne?

INZERCIA 3 h

Objavte nový spôsob cestovania, ktorému patrí budúcnosť.

INZERCIA 5 h
Skryť Zatvoriť reklamu