Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Žien v podnikaní nie je nikdy dosť. Tak sa nebojte a skúste to!

Chceli by ste rozbehnúť svoj biznis a neviete ako začať?

Chceli by ste rozbehnúť svoj biznis a neviete ako začať? VÚB Biznis akadémia pre podnikavé ženy má opäť pripravený program práve pre ženy, ktoré sú v začiatkoch svojho podnikania. Pošlite prihlášku do 28.10. a získajte cenné rady od skúsených odborníkov.

VÚB banka organizuje Biznis akadémiu pre podnikavé ženy už ôsmy raz a má za sebou množstvo úspešných príbehov absolventiek. „Do Business akadémie som sa prihlásila najmä zo zvedavosti, nakoľko sa už tretí rok vlastnému podnikaniu venujem, pretože možnosť získať nové informácie, spoznať zaujímavých lektorov a odborníkov, či inšpirovať sa od ďalších podnikavých žien je skvelým motivátorom pre rast alebo štart vášho business plánu. Bol to krásny a inšpirujúci víkend, na ktorý veľmi rada spomínam. Žien by malo v podnikaní pribúdať, tak sa nebojte a skúste to. Ide to a ak máte strach, tu vám určite pomôžu ho prekonať,“ hovorí úspešná absolventka akadémie Anetta Vaculíková – Orosi, ambasádorka Jamieho Olivera a zdravého stravovania na Slovensku pod značkou Jem Iné.

490px-r544_res.jpg

Úspešná absolventka VÚB Biznis akadémie Anetta Vaculíková – Orosi, ambasádorka Jamieho Olivera a zdravého stravovania na Slovensku pod značkou Jem Iné

Nepremeškajte termín registrácie!

Všetky dámy s podnikateľskými ambíciami sa môžu prihlásiť na www.podnikavezeny.sk. Prihlášky je možné zasielať elektronicky do 28.10.2016.  Šancu absolvovať trojdňový workshop, ktorý sa bude konať 10. – 12. novembra 2016 v Bratislave, získa 20 úspešných uchádzačiek. Tie spomedzi všetkých prihlášok vyberie odborná porota.

ek490px-r639_res.jpg

VÚB Biznis akadémia pre podnikavé ženy

VÚB Biznis akadémia pre podnikavé ženy je určená začínajúcim podnikateľkám, ktorým pomáha rozvíjať ich biznis. Jej ôsmy ročník teraz prichádza s vylepšeným konceptom. Program ponúkne ešte väčší priestor na diskusiu, osobné konzultácie a najmä implementáciu získaných poznatkov. Novinkou bude sprístupnenie prednášok online. V porote tohtoročnej VÚB Biznis akadémie pre podnikavé ženy zasadne známa bankárka Elena Kohútiková, ale aj podnikateľ Ján Lunter s úspešnou firmou Alfa Bio a Janica Lacová z Jem Iné. Čestný hosťom bude Nicole Sinet, zakladateľka francúzskej kozmetiky Altheagrey. Svojimi zaujímavými podnikateľskými príbehmi a skúsenosťami určite inšpirujú všetky šikovné ženy.

obr-2490px-r508_res.jpg

Viac informácii na: www.podnikavezeny.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.